Aggelos M.
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 11,257
Νικόλ said:Έπειδή είχαν μπερδευτεί στο pc μου οι photos δεν τις είχα βάλει με την σειρά που τις έχει το filmwize έχει απαντηθεί αυτό που είπες για να σε βοηθήσω έχει μείνει αναπάντητο το νούμερο 3 από το filmwize που εγώ το έχω ανεβάσει ως 4...
χίλια συγνώμη για το μπέρδεμα! Τελικά Δημήτρη έχεις δίκιο που με λες κουλή!!!!!
Νικόλ said:Κώστα γιατί μου τις ανεβάζει μικρές γμτ;:violent-smiley-030: στο pc μου φαίνονται κανονικές....
Έχουν μείνει οι 4 και 8!!!!
Σύμφωνα με όπως τα έχω ανεβάσει εγώ ή όπως τα έχει το filmwize; απλά τα 3 και 4 έχουν ανέβει ανάποδα....GeonX said:Τελικα πιο ειναι σωστο... ?
Τα 3 και 8 έχουν μείνει σύμφωνα με το filmwise.GeonX said:Filmwise...
Καλημέρα! Δημήτρη την πάτησες....Δημήτρης Ιωάννου said:8. The Time Machine
Νικόλ said:Καλημέρα! Δημήτρη την πάτησες....σου πήρε την απάντηση ο Άγγελος, δεν μπορείς βρε κουλέ να δίνεις πάνω από 1 απάντηση την ημέρα!!!!:damnyou:
Απαντήθηκαν όλα οπότε σε λιγάκι θα ανεβάσω τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες!!!:award:
Ναι, το συνηθίζεις να παίρνεις "τσατσοπόντους"Αγγελος said:Δημητρη ελπίζω να μην μου θυμώσεις...
Το εχω κανει και με άλλους!!!![]()
Νικόλ said:Ναι, το συνηθίζεις να παίρνεις "τσατσοπόντους"...
Επίτηδες το έκανα βρε για να σας μπερδέψω να δω αν όντως τα γνωρίζετε ή σας τα λένε άλλοι (για σένα το λέω αυτό!)....Αγγελος said:Αν τα εβαζες στην σωστη σειρα θα τα εβρισκα...![]()
Το 8 νομίζω πως δεν έχει απάντηθει ακόμη.....MHTΣ said:G@moto! Έπηζα και δεν πρόλαβα τίποτα! Kαι αυτή τη φορά ήξερα αρκετά! Mπουχου...
Ε, μην κλέβεις!!!!! Το "μπούχου" είναι δικό μου... εσύ έχεις το "κλαψ"!!!!!:damnyou:MHTΣ said:Δυστυχώς έχει... Mπουχού...
Νικόλ said:Το 8 νομίζω πως δεν έχει απάντηθει ακόμη.....![]()
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.