ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Supreme Member
Νικόλ said:Άντε κι οι υπόλοιποι.... έμειναν τα 4,5,6 και 7!
Α... Νικόλ θα σε μαλώσω που πας να μου κλέψεις πόντους . Το 4 είπαμε είναι KANGAROO JACK
Νικόλ said:Άντε κι οι υπόλοιποι.... έμειναν τα 4,5,6 και 7!
Εχω την εντύπωση οτι είναι τοjohnybo said:6.Vegas Vacation
Κώστας Ποτακίδης seven said:Α... Νικόλ θα σε μαλώσω που πας να μου κλέψεις πόντους . Το 4 είπαμε είναι KANGAROO JACK
Αφού σε πειράζωωωωωω βρε Κώστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ernaehrung004:Κώστας Ποτακίδης seven said:Άρε Νικόλ μ´ έχεις παρεξηγήσει άδικα.
Ναι, το 6... κι είναι και λίγο κουλό!:twoguns:Κώστας Ποτακίδης seven said:Έμεινε ένας αόρατος νομίζω?
Μάλλον εγώ είμαι η κουλή!!!!! :slapface: Το 5 έχει μείνει....Νικόλ said:Ναι, το 6... κι είναι και λίγο κουλό!:twoguns:
Είναι σοβαρή η κατάσταση μου.......:slapface:Δημήτρης Ιωάννου said:Το ...7 έχει μείνει θεόκουλη.!!!![]()
![]()
Το ξέρω βρε Δημητράκη πως έκανες πλάκα, σε πειράζω....Δημήτρης Ιωάννου said:Καλε πλάκα έκανα..:nounder::frown:
Το πήρες σοβαρά..Συγγνώμη !!!!:blush:
Εδώ οι άλλοι στο event μου τα χώνουν κανονικά και ακόμα δεν τους πήρε και τους σήκωσε (που θα γίνει κι αυτό σύντομα,έννοια σου..:violent-smiley-030: :violent-smiley-030: )
Sorry Νικολίνι..
To ξέρει ο Θεό αλλά το κρατάει για έκπληξηAndreas Stefanakis said:Σαν να βλέπω λίγο πεσμένους τους αόρατους στην νέα "εποχή" τους.
Λέτε να μην βρεθεί το τελευταίο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.