ΑΟΡΑΤΟΙ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

οχι ρε @#$#%$^$^$&$&$#$@#@#*#%@#

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

οκ ηρεμησα:Banane0:

Άγγελε συγνώμη.... ήθελα να απαντήσω το 1 για να σου αφήσω το 2, αλλά μας πρόλαβε ο κύριος Κώστας οπότε απάντησα το 2......:grinning-smiley-043

Αφού σας έχω πει ότι για 3 εβδομάδες είμαι off...
Γιατί φωνάζετε ?

Μιας και ο Theo δεν ευκαιρεί τελευταία, η Νικόλ μαζί με τον Κώστα αναλαμβάνουν σε περίπτωση απουσίας μου το ανέβασμα...

Απάντηση: Re: ΑΟΡΑΤΟΙ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Αφού σας έχω πει ότι για 3 εβδομάδες είμαι off...
Γιατί φωνάζετε ?

Μιας και ο Theo δεν ευκαιρεί τελευταία, η Νικόλ μαζί με τον Κώστα αναλαμβάνουν σε περίπτωση απουσίας μου το ανέβασμα...

ΩΩΩΩΧΧ, τη κατσαμε -bye-:flipout::flipout::flipout::flipout:

Νικο , αμα εισαι οφ , νο προμπλεμ. Αλλα μη βγαινεις στις 11 και λες "¨σημερα στις 13.30". Μπερδευονται και οι αλλοι.....!!

Last edited:
ΕΕ πια με φάγατε. Το δίνω σε όποιον το απάντησε μετά από μένα. Εγώ παίρνω το 5 που είναι το KUNG POW

Οχι . Δε θελω χαρισμα. Θα παιξουμε αλλη φορα στα ΙΣΑ!!!-bye-

Απλα το εκανες για να φανεις καλος ( που δεν εισαι :flipout:) και για να πεις ΚΑΙ ΤΟ 5!!!!!!!!

Last edited:
Άντε και τα υπόλοιπα....

7.
image_07.jpg

8.
image_08.jpg

Αθώος ο Theo....
:award::award::award::award::Banane0::Banane0::Banane0:

Μόνο 4 είχε πει, και όχι 5 άρα δεν έφτανε τη κορυφή.
Πως νόμιζα ότι είχε πει και ένα την πρώτη μέρα...

Αλλά είμαι σίγουρος ότι αν δεν τον ξεμπρόστιαζα θα είχε μπει και θα έκανε edit ως διαχειριστής την απάντηση του Lepton σε Monty Python and the Holy grail και θα απαντούσε σωστά στο δικό του post εταιροχρονισμένα !

Πάλι με μένα τα ‛βαλες?
Δεν έχω δικαιώματα διαχείρισης σε αυτή την κατηγορία. Μονο ο Κώστας έχει
[FONT=&quot](Αν είχα, θα είχα κάνει σημεία και τέρατα χεχε):devil-smiley-029:[/FONT]

Τι συνέβη εδώ σήμερα βρε παιδιά? τι πανικός είναι αυτός? :slapface::violent-smiley-030:
Και μετά λέτε για μένα ότι έχω τύψεις....
Για να δούμε λοιπόν τι μου αφήσατε...
6.Crazy People