= ΑΟΡΑΤΟΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ =

απο την στιγμη που οι Αορατοι εχου ανεβασμενο τον πυχη οπως πχ (airplaneI και Αirplane II ) του Κυριακου του Παναγιωτακου το δικο μου απεχει παρασαγγας απο την σωστη απαντηση οποτε οι βαθμοι πανε δικαιως στον πρωτο που απαντησε σωστα
ετσι Νικολα?

Re: Απάντηση: = ΑΟΡΑΤΟΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ =

Νικόλ said:
Κατάλαβες όμως ποιά ταινία είναι, απλά δεν έγραψες σωστά τον τίτλο... οπότε καλύτερα να πάρεις εσύ τους points!!!!!

ψηφίζω Larry (fair play)

Αφού θα τα βρείτε και τα 8 και θα πάμε x2 , 1 βαθμό για τον καθένα.. as usual!

Δημήτρης Ιωάννου said:
Μα δεν του δώθηκε η ευκαιρία να επαναλάβει σωστά τον τίτλο.

Τέλος πάντων, μάλλον πάω με το σταυρό στο χέρι και σκέφτομαι περισσότερο.

Μαλ***ια μου που δεν το απάντησα μετά τα μεσάνυχτα .Το ήξερα..

Sorry για το άκομψο στυλ.Δεν είναι αυτό που με εκφράζει στην πραγματικότητα ούτε προς Θεού έχω κάτι με την Νικόλ που είναι και η μόνη "ενεργή" και ανοιχτόμυαλη κοπέλλα της κατηγορίας (για να μην πώ του Φόρουμ όλου και μου την πέσουν πάλι..!)
Και πάλι συγγνώμη για την παρεκτροπή.Αλλωστε χτές ήταν μια πολύ ζόρικη και ατυχής ημέρα για μένα όπως φάνηκε και σε άλλη κατηγορία..

Δεν θέλω να σας ανησυχήσω αλλά το 6 δεν έχει ακόμα βρεθεί !

image_06.jpg

Δημήτρης Ιωάννου said:
Sorry για το άκομψο στυλ.Δεν είναι αυτό που με εκφράζει στην πραγματικότητα ούτε προς Θεού έχω κάτι με την Νικόλ που είναι και η μόνη "ενεργή" και ανοιχτόμυαλη κοπέλλα της κατηγορίας (για να μην πώ του Φόρουμ όλου και μου την πέσουν πάλι..!)
Και πάλι συγγνώμη για την παρεκτροπή.Αλλωστε χτές ήταν μια πολύ ζόρικη και ατυχής ημέρα για μένα όπως φάνηκε και σε άλλη κατηγορία..
Δεν πειράζει βρε Δημήτρη σιγά το πράγμα και σ' ευχαριστώ και για τα καλά σου λόγια...:blush:
Ελπίζω σήμερα να έχεις καλύτερη μέρα...-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: = ΑΟΡΑΤΟΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ =

MHTΣ said:
Eσύ τί λες?... Aφού με ξέρεις βρε χαζούλα...:grinning-smiley-043 :ernaehrung004: ;)
Χαζούλα;:speechless-smiley-0
Μητς 0 points!!!!!!:flipout:
:ernaehrung004:

Μετά από πολλούς μήνες όπως φαίνεται δεν θα συμπηρωθεί η οχτάδα σε ενεργή βαθμολογικά εβδομάδα...:dead:

Υπάρχουν 2 μέρες ακόμα βέβαια... Η ταινία μου έκανε κάτι σε revenge of the nerds αλλά δεν....

Ιδέες ?

Οι επόμενοι θα πέσουν τη Τρίτη λόγω Εκλογών! :fahne90:

Re: Απάντηση: = ΑΟΡΑΤΟΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ =

Νικόλ said:
Πάει το x2..... κρίμα!!!! Πάντως μου φάινεται πως έχουμε όλοι χαλαρώσει αρκετά......:damnyou:

image_06a.jpg

"Waiting for goofman" ! Τι να πω... :twoguns:

Απάντηση: Re: = ΑΟΡΑΤΟΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ =

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΣ said:
Έχω χάσει κάτι; Οι χθεσινοί; Σέλω να παίτσωωωωωωωωω! :ernaehrung004:
Σήμερα οι χθεσινοί λόγω εκλογών....
Κι ο κύριος ΑΟΡΑΤΟΣ πρέπει να ανεβάσει και την βαθμολογία, αλλά το έχει ρίξει στον ύπνο!!!!!:p