= ΑΟΡΑΤΟΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ =

Re: Απάντηση: = ΑΟΡΑΤΟΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ =

Κώστας Ποτακίδης seven said:
Επίσης σκέφτηκα ( αυθόρμητα) να δίνουμε 3 πόντους σε όποιον απαντήσει πρώτος Ε? :flipout:

Εγώ μέσα ....... (χιχιχιχιχι)

Και ο δεύτερος να μήν πάρει βαθμούς σήμερα (χιχιχιχιχιχιχιχιχι)

Κώστας Ποτακίδης seven said:
Λάθος απάντηση.
-2 βαθμοί:flipout:
Δεν είναι λάθος!!!!!!!!!!!!!!:devil-smiley-029: :violent-smiley-008:
Εσύ Κυριάκο μη χάσεις!!!!!! Ήθελες να με αποπροσανατολήσεις κιόλας!!!!!:violent-smiley-030:

Απάντηση: Re: = ΑΟΡΑΤΟΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ =

Nikos D said:
Extra1: Animal House - Νικόλ
Extra2: Garden State - PeteSoulis

Από 1 βαθμό και αυτά...

Αντε πάλι..

ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΑΟΡΑΤΟΙ !!!!!!!!!:twoguns:

Οχι να μοιράζουμε βαθμούς αβέρτα..Αυτό είναι ζαβολιά.!!:violent-smiley-011: :slapface:

Ασε που έχασα τους σημερινούς..:damnyou:

Δημήτρης Ιωάννου said:
Αντε πάλι..

ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΑΟΡΑΤΟΙ !!!!!!!!!:twoguns:

Οχι να μοιράζουμε βαθμούς αβέρτα..Αυτό είναι ζαβολιά.!!:violent-smiley-011: :slapface:

Ασε που έχασα τους σημερινούς..:damnyou:
Βρε γκρινιάρη άνθρωπε :p , αφού είχε πει πως τα 2 τελευταία δικά του που είχαν μείνει θα πάρουν βαθμούς....

Νικόλ said:
Βρε γκρινιάρη άνθρωπε :p , αφού είχε πει πως τα 2 τελευταία δικά του που είχαν μείνει θα πάρουν βαθμούς....

Αστα αυτά ..Με έφτασες με δόλιο και ύπουλο τρόπο στην κορυφή,άτιμο θηλυκό και έχω μάρτυρες όλη την παρέα.:slapface: :twoguns: :flipout: :flipout:

Θα κάνω ένσταση,έννοια σας.Είναι και της εποχής να ξαναμετρούνται οι ψήφοι (βαθμοί).Μέχρι το Πρωτοδικείο θα το φτάσω το θέαμα..συγγνώμη το θέμα ήθελα να πώ..!

Παρακαλώ πολύ..!:grandpa:

Υ.Γ. Η κορυφή -έστω και πλαγίως,αλλα θα στον κανονίσω εγώ τον Νικολάκη-σου ανήκει.Παραιτούμαι μετά πό τόσο καιρό.:grinning-smiley-043