Μου το χάλασες λιγάκι γιατί άλλα συνεννοηθήκαμε να πεις.....Κώστας Ποτακίδης seven said:Δηλώνω με απόλυτη βεβαιότητα ότι Η Νικόλ είναι η καλύτερη παίκτρια στους Αόρατους και δεν πρόκειται ποτέ να την ξεπεράσω. ( ακόμα κι αν μπορώ)
Τώρα αν αναρωτιέστε προς τι αυτή η δήλωση , δυστυχώς θα μείνετε με την απορία
Το ξανά γράφω λοιπόν.Νικόλ said:Μου το χάλασες λιγάκι γιατί άλλα συνεννοηθήκαμε να πεις.....![]()
![]()
![]()
![]()
Κοίτα για το πιο όμορφη θα διαφωνήσω, στα υπόλοιπα καλά τα είπες!!!!!:Banane0:Κώστας Ποτακίδης seven said:Το ξανά γράφω λοιπόν.
Η Νικόλ είναι η πιο όμορφη στο forum , η πιο έξυπνη, εκλεπτυσμένο γούστο , υψηλό επίπεδο γνώσεων και παιδείας , πολύ καλή μαγείρισσα, και πολύ καλό παιδί.
Φτάνουν αυτά η να γράψω κι άλλα?
MHTΣ said:Tί γίνεται εδώ βρε παιδιά? Eξομολογήσεις? XA!
Αν διαβάσεις και τα προηγούμενα posts θα το καταλάβεις καλύτερα...kiki said:Ευχαριστώ πολυ Νικόλ, δείχνει ενδιαφέρον παιχνίδι απλα μου πήρε λιγο για να το καταλάβω, ήξερα τουλάχιστων 2 ταινιες. θα προσπαθήσω να συμμετάσχω στο επόμενο
Theotokatos Konstantinos said:6. Easy Money
Μια φαρσοκωμωδία από την χρυσή εποχή της βιντεοκασέταςΔημήτρης Ιωάννου said:Βρε Τεό,ποιά ταινία είναι αυτή ????
(μου έβγαζε ένα σωρό ,απ το 1915 ως το 1999 ..!):bang:
Κάνε κι εσύ το ίδιο βρε Δημήτρη γιατί δεν σε βλέπω να ξεκολλάς....MHTΣ said:Tί να πώ πάντως... Mόλις φτάνει η ώρα της Δευτέρας είστε από πάνω και μου τρώτε όλα τα εύκολα... Δεν με βλέπω να ξεκολλάω το σκορ μου... Eίστε πολύ μάχιμοι...
[FONT="]Που να προλάβεις η Νικόλ έχει γίνει πιο γρήγορη και από την σκιά τηςMHTΣ said:Tί να πώ πάντως... Mόλις φτάνει η ώρα της Δευτέρας είστε από πάνω και μου τρώτε όλα τα εύκολα... Δεν με βλέπω να ξεκολλάω το σκορ μου... Eίστε πολύ μάχιμοι...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.