Νικόλ said:Μην βοηθάτε ακόμηηηηηηη.... θα μπει στις 12 ο Δημήτρης και θα τα "φάει" όλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-005: Θεό, Θεό, Θεό!!!!!Δημήτρης Ιωάννου said:Στα διάλα πια,λύσσαξες !!:slapface:![]()
![]()
Ορίστε,τι κατάφερες???:bang:
Τι θα γίνει με την περίπτωση σου; να σου βάλουμε μια υπενθύμιση ΑΟΡΑΤΩΝ;:Banane0:MHTΣ said:KAMIA ΦΩTO (που να ξέρω) ΓIA EMENA ΘA AΦHΣETE ΠOTE? AMAN ΠIA!χεχε...
Theotokatos Konstantinos said:7. House of Sand and Fog
Καλά ας είχα κι εγώ internet σπίτι και θα σου έλεγα εγώ.... τον καπνό μου θα έβλεπαν.....:music-smiley-005:Nikos D said:Την επόμενη εβδομάδα ζορίστε τους λίγο γιατί έχουν αγριέψει εκεί στην κορυφή!![]()
Αψογη!Νικόλ said:Καλά ας είχα κι εγώ internet σπίτι και θα σου έλεγα εγώ.... τον καπνό μου θα έβλεπαν.....:music-smiley-005:![]()
Νικόλ said:Καλά ας είχα κι εγώ internet σπίτι και θα σου έλεγα εγώ.... τον καπνό μου θα έβλεπαν.....:music-smiley-005:![]()
Πλάκα έκανα Θεό, αλλά η αλήθεια είναι πως εδώ και 2 μήνες που δεν έχω internet στο σπίτι μου την έχει δώσει!!!!!!!!!Theotokatos Konstantinos said:Αψογη!:award:
Nikos D said:Την επόμενη εβδομάδα ζορίστε τους λίγο γιατί έχουν αγριέψει εκεί στην κορυφή!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.