Απαγορεύεται η λήψη φωτογραφιών......

kokar

Supreme Member
8 December 2006
8,243
Αργυρούπολη
θα έχετε δει και εσείς έξω από στρατόπεδα την πινακίδα για την
απαγόρευση λήψεως φωτογραφιών
μα καλά πλάκα μας κάνουν ?
ποιο το νόημα όταν με το google earth μπορείς όχι μόνο να το φωτογραφίσεις
από έξω άλλα να το δεις και από μέσα !!!
Η φώτο από το στρατόπεδο που υπηρέτησα το 1988

Attachments

• EMA.jpg
    EMA.jpg
    126.1 KB · Views: 145
Re: Απαγορεύετε η λήψη φωτογραφιών......

Μια φορα πηγα να βγαλω φωτογραφιες στο λιμανι του πειραια και ενας λιμενικος με απαγορευσε.Οταν ανεβηκα μετα στο πλοιο εβγαλα αμετρητες με το θεμα που ηθελα.
Αν εχεις dslr...:rifle:
Ειναι τυπικα ολα αυτα,προσεχε στα στρατοπεδα ειδικα...

Απάντηση: Απαγορεύετε η λήψη φωτογραφιών......

Η πλάκα είναι ότι αν πάρεις αεροφωτογραφίες από την ΓΥΣ. στα στρατόπεδα και σε άλλους χώρους εθνικής ασφάλειας τις μαυρίζουν. Έλα όμως που μπορείς να πάρεις δορυφορικές εικόνες από το εξωτερικό, που δείχνουν τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια :BDGBGDB55:

Τουλάχιστον αυτό ίσχυε μερικά χρόνια πριν, δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει τώρα, μια και έχω αλλάξει σπορ, αλλά δεν νομίζω να έχουν αλλάξει και πολύ τα πράγματα.

Kokar, μου έδωσες ιδέα, για να δω πως είναι τα πράγματα εκεί που υπηρέτησα και γω. :flipout::flipout:

Kokar, μου έδωσες ιδέα, για να δω πως είναι τα πράγματα εκεί που υπηρέτησα και γω. :flipout::flipout:

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Και στους δυο σας -bye-

Το μόνο που με χάλασε , στο ένα στρατόπεδο έχει ομίχλη .

προσπαθησα να βαλω Γουανταναμο, Κουβα

και μου βγαλε αυτο ...κανω κατι λαθος ρε παιδια?

w6LWKGgg_800x600.jpg

θα έχετε δει και εσείς έξω από στρατόπεδα την πινακίδα για την
απαγόρευση λήψεως φωτογραφιών
μα καλά πλάκα μας κάνουν ?
ποιο το νόημα όταν με το google earth μπορείς όχι μόνο να το φωτογραφίσεις
από έξω άλλα να το δεις και από μέσα !!!

Έλα βρε Κώστα, έλα βρε Κώστα......
Εδώ ο Κ.Ο.Κ λέει οτι στις διασταυρώσεις πρέπει να καταβαίνουμε απο το αυτοκίνητο, να ελέγχουμε εάν έρχεται κανείς και μετα να μπαίνουμε ξανα και να φεύγουμε.:BDGBGDB55:
Στις απαγορεύσεις φωτογράφισης θα κολλήσουμε τώρα;
Πφφφ!!!:flipout:

Το google έχει τις φωτο -αν και αρκετά παλιές, μια δοκιμή στην γειτονιά του καθενός θα τον πείσει- δεν έχει όμως που είναι τα μαγειρεία, που οι θάλαμοι και που οι αποθήκες. Για να τα βρουν αυτά οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να ταλαιπωρηθούν λιγάκι...

Επίσης άλλο είναι να κοιτάζεις την φώτο ενός σημείου ενδιαφέροντος, όπως το βλέπεις όταν το επισκέπτεσαι ή πρόκειται να το επισκεφτείς και άλλο να τα βλέπεις σε κάτοψη/αεροφωτογραφία/δορυφορική.

Με άλλα λόγια αλλιώς αναγνωρίζεις την Pamela Anderson face to face και αλλιώς σε φωτο από το google earth!:grinning-smiley-043

πάντως εγώ που έψαξα τις μονάδες που υπηρέτησα στο live maps μου έβγαλε πιξελιάσματα.
Ενω στο google ήταν κανονικά.
Αρα το ψαλίδι δουλεύει

Απάντηση: Re: Απαγορεύεται η λήψη φωτογραφιών......

πάντως εγώ που έψαξα τις μονάδες που υπηρέτησα στο live maps μου έβγαλε πιξελιάσματα.
Ενω στο google ήταν κανονικά.
Αρα το ψαλίδι δουλεύει

Για τους κοινούς θνητούς και περιστασιακά.

Αν αγοράσεις δορυφορική (που κάνει και ένα σεβαστό ποσό) σιγά μην στο στείλουν με θολούρες. :flipout:

Re: Απάντηση: Απαγορεύεται η λήψη φωτογραφιών......

Το google έχει τις φωτο -αν και αρκετά παλιές, μια δοκιμή στην γειτονιά του καθενός θα τον πείσει- δεν έχει όμως που είναι τα μαγειρεία, που οι θάλαμοι και που οι αποθήκες. Για να τα βρουν αυτά οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να ταλαιπωρηθούν λιγάκι...

Επίσης άλλο είναι να κοιτάζεις την φώτο ενός σημείου ενδιαφέροντος, όπως το βλέπεις όταν το επισκέπτεσαι ή πρόκειται να το επισκεφτείς και άλλο να τα βλέπεις σε κάτοψη/αεροφωτογραφία/δορυφορική.

Με άλλα λόγια αλλιώς αναγνωρίζεις την Pamela Anderson face to face και αλλιώς σε φωτο από το google earth!:grinning-smiley-043

όχι και τόσο πολύ.....
μια βόλτα έξω από το στρατόπεδο και τα βρίσκουν στο πι και φι !!!

Re: Απάντηση: Re: Απαγορεύεται η λήψη φωτογραφιών......

Για τους κοινούς θνητούς και περιστασιακά.

Αν αγοράσεις δορυφορική (που κάνει και ένα σεβαστό ποσό) σιγά μην στο στείλουν με θολούρες. :flipout:

?
τι δορυφορική ?

μάλλον εννοεί την professional έκδοση του Google Earth που βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι....

Απάντηση: Re: Απαγορεύεται η λήψη φωτογραφιών......

μάλλον εννοεί την professional έκδοση του Google Earth που βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι....

Καμία σχέση, εννοώ κάτι τέτοιο

http://www.spotimage.com/

http://www.spotimage.fr/automne_modules_files/gal/edited/r520_Sydney_1280_c.jpg

http://www.satimagingcorp.com/gallery-ikonos.html

http://www.satimagingcorp.com/galleryimages/ikonos-faliro-coast-athens-greece.jpg