Απαγορεύεται η λήψη φωτογραφιών......

Re: Απάντηση: Re: Απαγορεύεται η λήψη φωτογραφιών......

μα και εγώ δεν εννοούσα τέτοιες δορυφορικές.

εννοούσα φωτογραφίες.
http://www.bing.com/maps/

δοκιμάστε εδώ, πάτε εκεί που θέλετε και δώστε bird's eye (όταν είναι ενεργοποιημένο)..

μετά πάτε και κάπου που έχει στρατόπεδο...

Πάντως στο Ηράκλειο, δεν δείχνει το αεροδρόμιο, την ΣΕΑΠ, την 115ΠΜ και άλλα σημεία ενδιαφέροντος......

Re: Απάντηση: Απαγορεύεται η λήψη φωτογραφιών......

Πάντως στο Ηράκλειο, δεν δείχνει το αεροδρόμιο, την ΣΕΑΠ, την 115ΠΜ και άλλα σημεία ενδιαφέροντος......

Ούτε το Καβούρι, ούτε την 110 ΠΜ ούτε το ΑΤΑ...(Δ)-bye-

δεν έχουν πολλοί την δυνατότητα να πάρουν φωτό από αεροπλάνο....

εμένα την μονάδα μου την δείχνει χαρτί , και εἰναι και ιδιαίτερου ενδιαφέροντος

μπάαα
από τότε που υπηρέτησες, προφανώς το ενδιαφέρον...μετακόμισε αλλού...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απαγορεύεται η λήψη φωτογραφιών......

μα και εγώ δεν εννοούσα τέτοιες δορυφορικές.

εννοούσα φωτογραφίες.
http://www.bing.com/maps/

δοκιμάστε εδώ, πάτε εκεί που θέλετε και δώστε bird's eye (όταν είναι ενεργοποιημένο)..

μετά πάτε και κάπου που έχει στρατόπεδο...

καλά αυτό είναι microsoft, που έχει πάρει και κάτι δουλίτσες από το ελληνικό δημόσιο και μάλλον υπάρχει κάποια συμφωνία για αυτά τα θέματα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απαγορεύεται η λήψη φωτογραφιών......

καλά αυτό είναι microsoft, που έχει πάρει και κάτι δουλίτσες από το ελληνικό δημόσιο και μάλλον υπάρχει κάποια συμφωνία για αυτά τα θέματα.

η λογκρισία δίνει και παίρνει σ αυτό, και υπάρχει σαφέστατο disclaimer στην αρχή.
Δεν είναι θέμα Ελλάδας.
Και αντίστοιχα το ίδιο κάνει ήδη και η google με το streetview...

Re: Απαγορεύετε η λήψη φωτογραφιών......

Μια φορα πηγα να βγαλω φωτογραφιες στο λιμανι του πειραια και ενας λιμενικος με απαγορευσε.Οταν ανεβηκα μετα στο πλοιο εβγαλα αμετρητες με το θεμα που ηθελα.
Αν εχεις dslr...:rifle:
Ειναι τυπικα ολα αυτα,προσεχε στα στρατοπεδα ειδικα...
ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΕΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. ΚΑΚΩΣ ΥΠΑΚΟΥΣΕΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΟΤΕ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.

τι ψάχνεις ρε Κώστα εδώ είμαστε σε εμπόλεμη με την Αλβανία ακόμα ,, λες να μου ρίξε τίποτα στη μπίρα που με κέρασε ένας φἰλος Αλβανὀς το μεσημέρι σε διατεταγμένη υπυρεσιά ? :flipout::party:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απαγορεύεται η λήψη φωτογραφιών......

η λογκρισία δίνει και παίρνει σ αυτό, και υπάρχει σαφέστατο disclaimer στην αρχή.
Δεν είναι θέμα Ελλάδας.
Και αντίστοιχα το ίδιο κάνει ήδη και η google με το streetview...

το streetview έχει να κάνει κυρίως με προσωπικά δεδομένα, δηλ με το τι δείχνει η φωτογραφία.

Για την Ελλάδα είχα διαβάσει ότι η google δεν είχε πάρει τελικά το οκ για τις φωτογραφίες που τράβαγε το γνωστό αυτοκινητάκι (με Ιταλικό πλήρωμα, που μάλιστα είχαν κάνει και απεργία για 2 μέρες κάτι προράκουστο για google). Αλλά φυσικά κανείς δεν το σταμάτησε.

Σε άλλες χώρες είτε απαγορεύτηκε εντελώς, σε άλλες έδωσαν υπόσχεση ότι θα θολώσουν οτιδήποτε έχει σχέση με προσωπικά δεδομένα, κλπ κλπ

Πάντως δεν έχει να κάνει με στρατιωτικές περιοχές, μια και αυτές συνήθως βρίσκονται εκτός πόλεων.

Απάντηση: Re: Απαγορεύεται η λήψη φωτογραφιών......

τι ψάχνεις ρε Κώστα εδώ είμαστε σε εμπόλεμη με την Αλβανία ακόμα ,, λες να μου ρίξε τίποτα στη μπίρα που με κέρασε ένας φἰλος Αλβανὀς το μεσημέρι σε διατεταγμένη υπυρεσιά ? :flipout::party:

Έχω την εντύπωση ότι το εμπόλεμο έχει αρθεί το '90...ε;

Έχω την εντύπωση ότι το εμπόλεμο έχει αρθεί το '90...ε;

Ναι.........μονομερως χωρις κανενα ορο προστασιας των μελων της ομογενειας της βορειου Ηπειρου.(αν δεν κανω λαθος)

Last edited:
Re: Απάντηση: Απαγορεύεται η λήψη φωτογραφιών......

Ούτε το Καβούρι, ούτε την 110 ΠΜ ούτε το ΑΤΑ...(Δ)-bye-

ποιος σας είπε ότι δεν υπάρχει το καβούρι ????

attachment.php

Attachments

• kaboyri.jpg
    kaboyri.jpg
    131.8 KB · Views: 91
Πάντως προχθές στη Γρανάδα στην Ισπανία, όταν προσπαθησα να φωτογραφίσω από έξω έναν τοίχο στυρατοπέδου (που δεν είχε καν σήμανση) βρέθηκα στη στιγμή με την κάρτα σβησμένη.

άρα είναι κοινή πρακτική.

ακόμα και σε αυτό ανενημέρωτοι είναι......
υπάρχουν πολλά προγράμματά ανάκτησης δεδομένων !!! :grandpa:

Κωστας

ακόμα και σε αυτό ανενημέρωτοι είναι......
υπάρχουν πολλά προγράμματά ανάκτησης δεδομένων !!! :grandpa:

Κωστας

Φαντάζομαι ότι θα το κάνουν με military specification..