Απαγορεύεται και το πορνό!

Να ρωτήσω κάτι, τις τσόντες που κρέμονται στα περίπτερα έξω ακριβώς απο την Βουλή τις μάζεψαν, ή......;)

Re: Απάντηση: Απαγορεύεται και το πορνό!

Να ρωτήσω κάτι, τις τσόντες που κρέμονται στα περίπτερα έξω ακριβώς απο την Βουλή τις μάζεψαν, ή......;)

Ούτε έξω απ' τη Βουλή:nounder:

Νομίζω ότι το ΕΣΡ έχει, εδώ και αρκετό καιρό, καταπέσει στα μάτια και του τελευταίου Έλληνα τηλεθεατή. Του τελευταίου Έλληνα πολίτη!
Εδώ και πολλά χρόνια κοιμούνται ύπνο βαθύ όπως αρμόζει σε μοσχοθρεμένους συνταξιούχους δικαστικούς και λοιπούς "ανεξάρτητους" έμμισθους "λειτουργούς". Ξυπνούν όμως που και που και όπως τινάζονται από το κρεβάτι επειδή "κάποιοι" τους σκουντάνε ... πέφτουν! Ξυπνώντας λοιπόν παίρνουν αποφάσεις σαν αυτή εδώ την τελευταία που δε νομίζω να υπάρχει σκεπτόμενος πολίτης που να μη περνά από το πίσω μέρος του κεφαλιού του πως είναι υποβολιμιαία ! Αλλά το παιχνίδι το έχουν χάσει εδώ και χρόνια "διυλίζοντας τον κώνωπα και καταπίνοντας την κάμηλον"!

Ας είναι! Μεταξύ όλων των υπέροχων πραγμάτων που βλέπουμε γύρω μας, (οικονομία, πολιτική, ήθη, κουλτούρα, δικαιοσύνη) έχουμε και την "ευασθησία" το ΕΣΡ να μας αφυπνίζει! :sleepey:

Εϊ εσείς εκεί στο ΕΣΡ, βαστάτε Θερμοπύλας παιδία! Αλλά με το μαλακό γιατί .... θα σας πάρουν με τις πέτρες!

Δεν είμαι νομικός αλλά μη σας φανεί παράξενο να υπάρχει νόμος (σε ισχύ) ο οποίος να απαγορεύει την προβολή ερωτικών ταινιών!
Αντί λοιπόν ο νομοθέτης να εξσυγχρονήσει το νόμο που προφανώς είναι δεκαετίες παλιός, τον αφήνουν έτσι (σκόπιμα κατά τη γνώμη μου) για να μπορούν να κάνουν επιλεκτικό έλεγχο όταν θέλουν.
Γνωρίζοντας λοιπόν αυτό το νόμο και για να μην βρεθεί εκτεθιμένο το ΕΣΡ σε πιθανή επίθεση από οποιονδήποτε επικαλεστεί το συγκεκριμένο νόμο, βγάζει μια απόφαση απλά για να τη βγάλει, η κατάσταση (προβολές ερωτικών ταινιών δηλ.) συνεχίζεται όπως είναι και άν ποτέ συμβεί κάτι (ξυπνήσει στραβά κανένας εισαγγελέας, κάνει μύνηση κανένας δεσπότης κτλ.) το ΕΣΡ θα βγεί και θα πει: Συγγνώμη αλλά εμείς το θίξαμε το θέμα και μάλιστα "ρίξαμε" και πρόστιμο. Η δουλειά τους έτσι κι αλλιώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ να επιβάλουν το νόμο και τις αποφάσεις, αλλά απλά να βγάζουν αποφάσεις (για να δικαιολογούν και το μισθό του...)
Αυτό λέγετε "κίνηση τακτικής" ή απλά: "Κωδικός Ελλαδιστάν"

Ευρωπαικος νομος απαγορευει την προβολη ερωτικων ταινιων χωρις κωδικοποιηση.
Γιαυτο δεν νομιζω οτι νοβα εχει προβλημα.

Η νόβα είναι συνδρομητική τηλεόραση. Άρα δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε ανήλικος να δει πορνό. Τώρα εγώ που είμαι συνδρομητής έχω φροντίσει να είναι κλειδωμένα αυτά τα κανάλια και όλα τα αλα χχχ που βλέπουμε στη δορυφορική. Συν οι ώρες που λένε και τα παιδιά ποιο πάνω είναι αργά. Άρα που το πρόβλημα για τον ΕΣΡ?

Το μεγάλο γλέντι ξεκινάει σύντομα!!! Ουσιαστικά όλα τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν από το 2007 και πέρα είναι άκυρα, καθώς το ΣτΕ έκρινε πως οι ανακατατάξεις τίτλων στα μέλη του ΕΣΡ δεν συνιστά διορισμό νέων μελών και σημαίνει πως τόσα χρόνια τα μέλη του ΕΣΡ είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην θέση τους. Το γλέντι ξεκίνησε... Τα κανάλια τώρα μπορούν να ζητήσουν πίσω τα πρόστιμα ύψους 3,6 εκατομμυρίων που επέβαλε το ΕΣΡ και αυτό με την στήριξη ολόκληρης της ΒΟΥΛΗΣ (για γνωστούς λόγους - να πάρουν κι αυτοί την μιζούλα τους από τις υποθέσεις/εκβιασμούς με τα κανάλια).
Η κυβέρνηση αντί να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και να παίζει τζόγο με την τύχη της χώρας μας, ας πάρει επιτέλους και μία πρωτοβουλία για ένα πολυνομοσχέδιο στα ΜΜΕ που τόσο καιρό μας υπόσχεται, αλλά για λόγους πολιτικού κόστους (είδατε το ξεκατίνιασμα στο πράσινο μαγαζί του Mega), δεν αναμένεται να φέρει ΟΥΤΕ το καλοκαίρι.

Και κάτι ακόμα! Πως το ΕΣΡ με έδρα την Αθήνα που έχει τα γραφεία του στο κέντρο και δεν έχει ούτε ένα ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ μπορεί και βγάζει αποφάσεις για προγράμματα που μεταδίδονται εκτός Αθηνών? Εκτός αν στο ΕΣΡ έχουν βρει τεχνικές πατέντες με τις οποίες μπορούν να πιάσουν το Κανάλι της Άρτας, το TRT Βόλου ή το TV100 της Θεσσαλονίκης. Τόσα χρόνια κοροϊδεύουν όχι μόνο τα κανάλια, αλλά και τους τηλεθεατές. Αυτό που χρειάζεται είναι να δημιουργηθεί μία επιτροπή τηλεθεατών και να καταθέσει αγωγή εναντίον του ΕΣΡ για παράβαση καθηκόντων και τα χρήματα να πάμε στο Χαμόγελο του παιδιού. Αυτά!

Last edited:
Νομίζω ότι το ΕΣΡ έχει, εδώ και αρκετό καιρό, καταπέσει στα μάτια και του τελευταίου Έλληνα τηλεθεατή. Του τελευταίου Έλληνα πολίτη!
Εδώ και πολλά χρόνια κοιμούνται ύπνο βαθύ όπως αρμόζει σε μοσχοθρεμένους συνταξιούχους δικαστικούς και λοιπούς "ανεξάρτητους" έμμισθους "λειτουργούς". Ξυπνούν όμως που και που και όπως τινάζονται από το κρεβάτι επειδή "κάποιοι" τους σκουντάνε ... πέφτουν! Ξυπνώντας λοιπόν παίρνουν αποφάσεις σαν αυτή εδώ την τελευταία που δε νομίζω να υπάρχει σκεπτόμενος πολίτης που να μη περνά από το πίσω μέρος του κεφαλιού του πως είναι υποβολιμιαία ! Αλλά το παιχνίδι το έχουν χάσει εδώ και χρόνια "διυλίζοντας τον κώνωπα και καταπίνοντας την κάμηλον"!

Ας είναι! Μεταξύ όλων των υπέροχων πραγμάτων που βλέπουμε γύρω μας, (οικονομία, πολιτική, ήθη, κουλτούρα, δικαιοσύνη) έχουμε και την "ευασθησία" το ΕΣΡ να μας αφυπνίζει! :sleepey:

Εϊ εσείς εκεί στο ΕΣΡ, βαστάτε Θερμοπύλας παιδία! Αλλά με το μαλακό γιατί .... θα σας πάρουν με τις πέτρες!

+1000