Απαγόρευση εισόδου σε συναυλία με κινητό τηλέφωνο.Το θεωρείτε κι εσείς εξευτελιστικό;

Δεν είναι η παράνομη βιντεοσκόπηση το πρόβλημά τους αλλά τα flash.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους πριν προχώρησετε σε αγορά εισιτηρίων.

Η πραγματοποίηση παραγγελίας συνεπάγεται και αποδοχή των όρων αυτών:

Σε τέτοια περίπτωση ίσως να υπάρχει σοβαρός έλεγχος για κάμερες και κινητά. Ε, ας πάνε όσοι αποδέχονται τους όρους.
Προσωπικά δεν έχω πληρώσει ποτέ μου για να πάρουν εφάπαξ τα διάφορα υπέργηρα συγκροτήματα που μας θυμούνται κατά τη δύση τους!

Σε τέτοια περίπτωση ίσως να υπάρχει σοβαρός έλεγχος για κάμερες και κινητά. Ε, ας πάνε όσοι αποδέχονται τους όρους.
Προσωπικά δεν έχω πληρώσει ποτέ μου για να πάρουν εφάπαξ τα διάφορα υπέργηρα συγκροτήματα που μας θυμούνται κατά τη δύση τους!

Ακριβώς! Ας ζήσουμε με τον μύθο που πουλούν οι ηχογραφήσεις τους. Καλή είναι και λίγη απόσταση, δεν χρειάζεται να παραγνωριστούμε...

Επίσης απαγορεύεται το κάπνισμα στον συναυλιακό χώρο

Εντελώς αποστειρωμένη συναυλία μυρίζομαι, για να κολλάει με τα χρονάκια του πρωταγωνιστή της. Ε, μη μας χαλάσει και τη βιντεοσκόπιση αυτού του κοσμοιστορικού γεγονότος η κάπνα...
Με μπύρες και ξυδια τι γίνεται, απαγορέυονται και αυτά άραγε;

Πόσο δυνατό φλας έχουν τα κινητά τηλέφωνα άραγε που χαλάνε τη βιντεοσκόπιση;; Δεν έχω φωτογραφίσει ποτέ με φλάς στο κινητό, θα το δοκιμάσω.

Δεν είναι η παράνομη βιντεοσκόπηση το πρόβλημά τους αλλά τα flash.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους πριν προχώρησετε σε αγορά εισιτηρίων.

Η πραγματοποίηση παραγγελίας συνεπάγεται και αποδοχή των όρων αυτών:

Σας ενημερώνουμε ότι η συναυλία του ROGER WATERS “THE WALL LIVE” θα ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ και θα ΗΧΟΓΡΑΦΗΘΕΙ. Λόγω αυτού ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ και ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ στον συναυλιακό χώρο με αυτά. Η χρήση flash από τις τηλεοπτικές κάμερες και κινητά τηλέφωνα θα επηρεάσει με καταστροφικές συνέπειες τις εικόνες που θα προβάλλονται στο Τείχος, άρα και την ποιότητα της κινηματογράφησης.
Αυτό αποτελεί εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα.
Το πρόβλημα δεν είναι αυτή καθαυτή η λήψη, αλλά η χρήση flash. Τα συνεχή flash από μέλη του κοινού καταστρέφουν ολοκληρωτικά τις εικόνες που προβάλλονται πάνω στο Τείχος, πράγμα που σημαίνει ότι και η κινηματογράφηση της συναυλίας θα είναι αποτυχημένη. Κι αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κανένα από τα μέλη του κοινού να φέρουν μαζί τους μέσα στο χώρο κάμερες ή κινητά τηλέφωνα οποιουδήποτε είδους , ειδικά για αυτό το show.
Επίσης απαγορεύεται το κάπνισμα στον συναυλιακό χώρο.

Α, κανένα πρόβλημα τότε.

Να σε δανείσω τη μηχανούλα μου?

Canon5DmarkII_15mmFisheye.jpg

Μπορεί να βγάζει φωτογραφίες των 21 μεγκαπίξελ και να βιντεοσκοπεί σε 1080p/24, πάντως φλας μια φορά δεν διαθέτει (τουλάχιστον όχι ενσωματωμένο).

Βρε δεν ντρέπονται λιγάκι, δικαιολογίες που βρίσκουν... και είναι και άσχετοι από πάνω γιατί τα μεγάλα μοντέλα ξεφεύγουν τυπικώς των περιορισμών τους!

Μπίλυ, έχει φλας αυτό το μοντέλο τηλεφώνου γιατί δε γνωρίζω;;;;
Αν όχι μη φοβάσαι, θα σε δεχτούν και θα γίνεις κοινωνός αυτού του μεγάλου γεγονότος :Banane0::Banane0:

Re: Απάντηση: Απαγόρευση εισόδου σε συναυλία με κινητό τηλέφωνο.Το θεωρείτε κι εσείς

Αμα εχω ένα τέτοιο μαζί μου, θα με πετάξουν έξω;
471663585_3c7a30b954.jpg

Οπωσδήποτε, γυαλίζει ο βακελίτης.
Κοίτα να πάρεις ματ μοντέλο για να σε αφήσουν.

Ε, μη μας χαλάσει και τη βιντεοσκόπιση αυτού του κοσμοιστορικού γεγονότος η κάπνα...

Λογικό. Όσο περισσότερη κάπνα τόσο πιο συχνά και τα διαλείμματα για τζούρες οξυγόνου. Βάλε και την ακράτεια λόγω ηλικίας... 5 ώρες θα κρατήσει η συναυλία!

Λογικό. Όσο περισσότερη κάπνα τόσο πιο συχνά και τα διαλείμματα για τζούρες οξυγόνου. Βάλε και την ακράτεια λόγω ηλικίας... 5 ώρες θα κρατήσει η συναυλία!
άσχετο παίζεις WOD rpg?:2thumb22sup:

οι purple ήταν μιά χαρά.
72-74.
και το wall μια χαρά ήταν. Το79.

Αυτά που κάνει ο νερουλάς απλά...suck....

βεβαίως και ήταν μια χαρά, αυτός ο Λύμπε έχει βαλθεί να μας τους αποκαθηλώσει...:FSGSFGS4:

οι purple εννοώ, για τους άλλους καλά τα λέει...

βεβαίως και ήταν μια χαρά, αυτός ο Λύμπε έχει βαλθεί να μας τους αποκαθηλώσει...:FSGSFGS4:

Δεν είπα ότι δεν ήταν καλοί.
Είπα πως ήταν απατεώνες: 'πέρναγαν' για ροκ, ενώ στην ουσία ήταν bubblegum.
Οι 1910 Fruitgum Company και οι Archies ήταν 10 φορές πιο 'ροκ' απ αυτούς.

Απάντηση: Re: Απαγόρευση εισόδου σε συναυλία με κινητό τηλέφωνο.Το θεωρείτε κι εσείς

Α, κανένα πρόβλημα τότε.

Να σε δανείσω τη μηχανούλα μου?

Canon5DmarkII_15mmFisheye.jpg

Μπορεί να βγάζει φωτογραφίες των 21 μεγκαπίξελ και να βιντεοσκοπεί σε 1080p/24, πάντως φλας μια φορά δεν διαθέτει (τουλάχιστον όχι ενσωματωμένο).

Βρε δεν ντρέπονται λιγάκι, δικαιολογίες που βρίσκουν... και είναι και άσχετοι από πάνω γιατί τα μεγάλα μοντέλα ξεφεύγουν τυπικώς των περιορισμών τους!

πάλι την πάτησες?

τόσα λεφτά και ούτε φλας δεν έχει? -bye-

Δεχόμενος την αιτιολόγιση και το γεγονός πως είναι ξεκάθαρο από την αρχή το τί ζητάνε από τους θεατές, δεν το θεωρώ καθόλου εξευτελιστικό. Προσωπικά, έχω πάντα κλειστό το κινητό μου σε συναυλίες (αν και πλέον δεν πηγαίνω σε καμία σχεδόν...) και δεν θα μπορούσα να παρακολουθήσω όπως θα ήθελα ένα γεγονός, αν είχα το μυαλό μου συνεχώς στο να φωτογραφίζω και να βιντεοσκοπώ. Επομένως, οι περιοριστικοί όροι της συναυλίας, σχεδόν δεν με αγγίζουν. Περισσότερο με προβληματίζει η τιμή του εισιτηρίου..

Κατά τα άλλα, θα συμφωνήσω με τον Τζίμη για τα "μνημόσυνα" και μέχρι τώρα δεν έχω πάει ποτέ σε κανένα (και δόξα τω Θεώ στην Ελλάδα κάνουμε πολλά), αλλά σε ετούτο εδώ έχω κάποιους λόγους που ίσως με κάνουν να πάω...