ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥ

KKOM

New member
29 November 2010
11
Καλημερα,
Απο τον προφανη τιτλο η εντολη της καλης μου ειναι: "παρε οτι θες αρκει να μπορω να γραφω σε στικακι τις αγαπημενες μου εκπομπες"...!!!
Η χρηση της υποψηφιας TV θα ειναι πιο πολυ για παρακολουθηση τηλ.προγραμματων και λιγες ταινιες θα αναρτηθει σε τοιχο απενατι απο το κρεβατι -εδω θα ανοιξω αλλο θεμα- και κυριο χαρακρηριστικο της πρεπει να υποστηριζει εγγραφη (PVR σε USB) απο τον ενσωματωμενο ψηφ. δεκτη της.
Αυτα τα ολιγα...
Ααα και το οικονομικον...ταβανι τα τριακοσια ευρωπουλακια.

Δεν την έχω δει να παίζει, αλλά από τα χαρακτηριστικά και την τιμή της νομίζω ότι έχει τις προδιαγραφές που ζητάς. Οπωσδήποτε θα πρέπει να τη δεις . Καλή συνέχεια στο ψάξιμο.
http://www.euragora.gr/tileoraseis/39hxc02

Με 300 ευρώ παίρνεις 32". Από ότι έχω καταλάβει η απόσταση θέασης είναι μεγαλύτερη των δύο μέτρων. Συνεπώς θα πρότεινα να δώσεις κάτι παραπάνω και να δεις επιλογές σε 40"-42" τουλάχιστον, έστω και αν δεν διαθέτουν δυνατότητα PVR.

Υπαρχει καποια που να μην γραφει σε στικακι ?
Δηλαδη εννοεις οτι ΟΛΕΣ οι τηλεορασεις με ενσωματομενο επιγειο ψηφ.δεκτη MPEG 4 εχουν την δυνατοτητα PVR ;

Για υπνοδωμάτιο πιστεύω ότι είναι πολύ καλή και μάλιστα για τοίχο η Sony KDL32W600, εχει πολύ καθαρή εικόνα, έχει αξιοπιστία και ποιότητα Sony ενώ έχει και το usb-pvr για να γράφει η συζυγος. Και είναι στα 300 ευρώ.. http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/129062-sony-kdl32w600 Επίσης σε αυτά περιλαμβάνεται και το wifi για να έχεις και smart τηλεόραση

αν οχι όλες, σχεδόν όλες.. κοιτα ποια σου κανει σε τιμη, design, κτλ και μετα τσεκαρε αν εχει Pvr. μάλλον θα εχει.

Απάντηση: Re: ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥ

'Όχι βέβαια δεν έχουν όλες PVR. Σχεδόν όλες μπορούν να παίξουν ταινίες, βίντεο κλπ από usb stick αλλά μόνο όσες έχουν τη δυνατότητα pvr μπορούν να κάνουν εγγραφή (συνιστώ στικάκι 32GB που έχω κι εγώ, μπορεί να γράψει συνολικά περίπου 8 ώρες ανάλογα με το πρόγραμμα και την ανάλυσή του)

Re: Απάντηση: Re: ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥ

Γεια και χαρα ξανα.Μετα απο πολυμηνη αναβολη ηρθε η ωρα της αγορας...
Εχουμε και λεμε: να ειναι απο 32 μεχρι 40 " smart με ενσωματομενο wifi , να εχει δυνατοτητα εγγραφης PVR σε στικακι/εξωτ.δισκο και επειδη λογω ελλειψης χωρου θα αναρτηθει στον τοιχο,να ειναι και οσο γινεται το δυνατον λεπτη.Τελος με βαση τις απαιτησεις μου θα ηθελα επισης να μου προτεινετε διασταση τηλεορασης -αποσταση θεασης στα 2,7 μετρα περιπου- , υψος αναρτησης(αναλογα και με τις ιντσες) , και ποια βαση προτεινετε.
Ααααα..... και το πιο σημαντικο η ολη η υποθεση (συσκευη και βαση) να κοστισει το πολυ τα 400 (ανεβηκαμε...!!!)
Ουφ..αυτα ευχαριστω !!!

Για την απόστασή σου χρειάζεσαι τουλάχιστον 50 ίντσες. Με 400 ευρώ όμως για TV και βάση τοίχου, χλωμό σε κόβω για 50άρα άρα για κάτι αξιόλογο κοίτα κάτι σε σειρά 5000 samsung ή σειρά 6000 σόνυ.

Απάντηση: Re: ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥ

Καλημερα,
Ουτε για αστειο δεν θελει μεγαλυτερη απο 40" -κι αυτο με τα χιλια ζορια...
Καποια συγκεκριμενα μοντελα σε 32 & 40" ;

Re: Απάντηση: Re: ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥ

Καλημερα,
Ουτε για αστειο δεν θελει μεγαλυτερη απο 40" -κι αυτο με τα χιλια ζορια...
Καποια συγκεκριμενα μοντελα σε 32 & 40" ;
Και μένα η δικιά μου όταν από 14αρα crt πήγε σε 32αρα crt είπε ότι η μεγαλύτερη πια από αυτή θα ήταν υπερβολή και δε ξέρω και γω τι άλλο; αυτή τη στιγμή μετά από μια 46αρα, απολαμβάνει μια 55αρα και σε κανά χρόνο με δύο να είμαστε καλά μπορέι να της φέρω και 65αρα.......
Μη τρελαθούμε τώρα, κουμάντο και στα γούστα μας..... άμα αρχίζεις να τρέχεις σε τίποτα καφενεία μέχρι και προβολέα θα σου πει να πάρεις. Για κάνε καμιά δοκιμή και θα δεις...χα!χα!χα!