Να ρωτησω κι εγω για να μην ανοιγω αλλο θρεντ.Επειδη προς το παρον θελω να βλεπω νοβα αλλα με τη δυνατοτητα pvr κι επειδη αυτο που δινει η νοβα δε το θεωρω και το ιδανικοτερο,τι θα μου προτεινατε?Δεκτης με Pvr και εξωτερικο σκληρο και 2 CI ειναι η πιο ενδεδειγμενη λυση?Επισης τι και ποσα καλωδια θα χρειαστει να τραβηξω για τη συνδεση του δεκτη με την κεραια?(ισχυει οτι θελει 3 καλωδια για το pvr?).
Έχεις δει πως δουλεύει το PVR της Nova ή υποθέτεις; Γιατί αν εξαιρέσεις την αδυναμία να πάρεις τα γραμμένα σου από το σκληρό και την ανυπαρξία DVI/HDMI, η συσκευή είναι άψογη και πολύ ευκολη στην καθημερινή χρήση.
Επίσης το PVR έχει τρεις δέκτες (θέλει και τριπλό LNB), ώστε 2 να βλέπουν ταυτόχρονα με δυνατότητα RW/Pause/FF και ταυτόχρονα να γράφει κάτι τρίτο.
Επίσης παίρνοντας άλλο δέκτη σαν PVR, δεν θα έχεις τη λειτουργία "on demand" που είναι πολύ καλή φάση (10 περίπου ταινίες που αλλάξουν τακτικά, μόνιμα στο σκληρό σου για on demand θέαση)
Ναι το δουλευα πολυ το pvr της νοβα στο πατρικο μου,αλλα στο νεο σπιτι θα ηθελα συνδεση με εξωτερικο δισκο γιατι οι 80 ωρες γεμιζουν με ολα αυτα που γραφω.Η υπηρεσια ondemand ειναι για μενα ουσιαστικα αχρηστη αφου δε σου δινει επιλογη στα προγραμματα που θελεις να βλεπεις.Ισως το πιο καλο του pvr της νοβα ειναι οτι μπορεις να βλεπεις και σε 2η τιβι.Επισης δεν ξερω αν αργοτερα υπαρχει δυνατοτητα του δεκτη της νοβα να χρησιμοποιηθει για καποια αλλη συνδρομητικη(οτε?).
Οι τρεις δεκτες ειναι μονο για το pvr της νοβα η γενικα για τα pvr?
θα ηθελα πληροφοριες για το πως θα συντονισω τον δεκτη και το πιατο για nova εχω κανει ολες τις συνδεσεις αλλα δορυφορο δεν πιανω στις ποσες μοιρες πρεπει να ειναι το πιατο και προς τα που να κοιταει. ειμαι νεος στο κολπο και δεν γνωριζω πολλα αν μπορει καποιος να βοηθησει
thanks
Ο συντονισμός δορυφορικού πιάτου δεν είναι εύκολη υπόθεση για αρχάριο. Το μόνο που θα σου πω είναι να δεις που σκοπεύουν γειτονικά πιάτα μικρού μεγέθους και να κάνεις το ίδιο. Θα πρέπει αν έχεις δέκτη-tv στην ταράτσα (αν υπάρχει) και να προσπαθήσεις να εμφανίσεις κάποιο από τα ελεύθερα κανάλια του Hotbird.