ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ MAIL ΓΙΑ M-AUDIO 7.1

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,172
ΑΘΗΝΑ
μεταφερω την απαντηση που πηρα απο την αντ/ποια της m-audio στην Ελλαδα,μετα απο "παραπονα" που τους εκανα.

"Κατ' αρχήν δεν είμαστε εμείς που βγάζουμε τους drivers των καρτών.
Εμείς είμαστε οι αντιπρόσωποι.
Όλες οι εταιρείες συνηθίζουν να βγάζουν drivers για καινούργια λειτουργικά
μόλις κυκλοφορήσει η πρώτη επίσημη αναβάθμιση του λειτουργικού (Service
Pack 1) καθώς στην αρχή υπάρχουν πολλά προβλήματα.

Και εν πάσει περιπτώσει, πριν προχωρήσει κάποιος σε αναβάθμιση του
λειτουργικού συστήματος, θα πρέπει να κοιτάει πρώτα αν υποστηρίζεται
όλος του ο εξοπλισμός από το νέο λειτουργικό."

ακουω σχολια γιατι εγω ΣΑΛΤΑΡΑ....!!!

Κοίτα η M Audio έχει χάσει προ πολλού το παιχνίδι στις κάρτες ήχου για pc, για home entertainment, το έχει γυρίσει πιο πολύ στου να φτιάξω κάρτα για ερασιτέχνες μουσικούς(ΜΒΟΧ) κλπ...

Το κάκιστο είναι ότι παράτησε και αυτούς που κάποτε αγοράσανε και έχει απο το 2004 να βγάλει driver, που βγήκε και SP2 στα XP....

Μιλάω για την Revolution 7.1, που είναι εξαίρετη κάρτα στα stereo αναλογικά της...

Για αυτό ψάχνω αντικαταστάτη και έχω καταλήξει μεταξύ Meridian(άν την βρώ ακόμα) και prelude!!!

Tα σχόλια για την ελληνική αντιπροσωπεία περιττεύουν έτσι??

Κοίτα η M Audio έχει χάσει προ πολλού το παιχνίδι στις κάρτες ήχου για pc, για home entertainment, το έχει γυρίσει πιο πολύ στου να φτιάξω κάρτα για ερασιτέχνες μουσικούς(ΜΒΟΧ) κλπ...

Το κάκιστο είναι ότι παράτησε και αυτούς που κάποτε αγοράσανε και έχει απο το 2004 να βγάλει driver, που βγήκε και SP2 στα XP....

Μιλάω για την Revolution 7.1, που είναι εξαίρετη κάρτα στα stereo αναλογικά της...

Για αυτό ψάχνω αντικαταστάτη και έχω καταλήξει μεταξύ Meridian(άν την βρώ ακόμα) και prelude!!!

Tα σχόλια για την ελληνική αντιπροσωπεία περιττεύουν έτσι??

μα να μου βαλει και χερι επειδη θελω να αλλαξω λειτουργικο??
πες μου "θα μιλησω με την "μαμα" εταιρια και θα σας ενημερωσω".ή κατι τετοιο..
να μιλουσαμε για κατι εξειδικευμενο να πω ενταξει-αλλα για μια πασιγνωστη καρτα ηχου δεν το δεχομαι...!!