Απάντηση στο ''Καταγγελια για Nova''

Φίλε aenaos15 σωστά αναφέρει την τιμή με την έκπτωση στα 16 euro ο φίλος μας παραπάνω για τον εξής λόγο:
Σε ορισμένα μέρη της Ελλάδος και σε ορισμένα χρονικά διαστήματα η Forthnet κάνει τις λεγόμενες Regional προσφορές (δηλαδή μόνο για συγκεκριμένο τόπο) και συγκεκριμένα πρόσφατα προσέφερε το πακέτο 2play στη μισή τιμή δηλαδή περίπου 20 euro αντί 40.57.Επομένως αν υπολογίσεις την έκπτωση 20% όντως από 20 κατεβαίνει στο 16 euro το μήνα περίπου η Forthnet.

Φιλικά,
Μάνος.

Οπως σου τα ειπε ο προλαλήσας, είναι μαλλον τοπική προσφορά, που βέβαια ισχύει για ένα χρόνο (αλλά αν σε δέσουν, μετά δεν φεύγεις εύκολα...). Τα 16 ευρώ (αντι 20) είναι σίγουρα, άλλωστε μου το πρότειναν και σε μένα τηλεφωνικά, αλλά και σε πολλούς άλλους (δεν νομίζω να άφησαν τηλέφωνο της περιοχής χωρίς να καλέσουν...). Τα παιδιά μου στην Θεσσαλονίκη πληρώνανε 41 ευρώ τον μήνα στην Forthnet για τα ίδια ακριβώς και πριν μιά εβδομάδα έκανε ο υιός αίτηση στην Cyta και πολύ σύντομα θα περάσουν σ αυτήν (πλέον τα αναλαμβάνουν όλα οι εταιρείες στις οποίες πηγαίνεις, αρκει να γνωρίζεις τον αριθμό βρόγχου...που γι αυτό πλέον δεν τον γράφουν στους τελευταίους λογαριασμούς!)

@dimfil: Η τιμολογιακή πολιτική είναι το ένα, δε θα μπω εκεί, στην τελική ο καθένας κάνει κουμάντο στο μαγαζί του όπως αυτός θέλει. Όμως η με το ζόρι αλλαγή των αναλογικών χρηστών στο δορυφορικό με κουτοπονηριές όπως υποβάθμιση του προγράμματος του sport1, είναι το λιγότερο μη σοβαρή. Αν θες να απαλλαγείς από τους αναλογικούς συνδρομητές, δώσε τους μία προσφορά να αλλάξουν. Πελάτες που σου δίνουν τα λεφτά τους επί 20 χρόνια πρέπει να τους σέβεσαι.

Λοιπόν, έχω να σας ενημερώσω ότι τελικά όντως τους σέβεται, αλλά για κάποιο ακατανόητο λόγο δεν το επικοινωνεί στον κόσμο! Αναρωτιέστε τι θέλω να πω, ε; Ο πατέρας μου έχει το αναλογικό από το 1996 και σήμερα που τους πήρα εγώ τηλέφωνο για κάτι άλλο και το έφερε η κουβέντα για το αναλογικό, μου είπε έτσι απλά η κοπέλα ότι έως 30/9, όσοι έχουν το αναλογικό, υπάρχει προσφορά για ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ, δηλ. και τον HD δέκτη και το πιάτο και την εγκατάσταση και 12 μήνες δωρεάν τα HD κανάλια!!! Εννοείται ότι συνεννοήθηκα άμεσα με τον πατέρα μου και τους ξαναπήρα τηλέφωνο και προχώρησε η παραγγελία. Θα έρθει με courier ο εξοπλισμός και μετά θα πρέπει να καλέσουμε ξανά για το ραντεβού με τον τεχνικό. Τόσο απλά. Η μόνη σημείωση είναι ότι αυτό γίνεται μόνο με επικοινωνία με τη Nova και δεν γίνεται από κατάστημα Forthnet.
Νομίζω ότι αξίζει η προσφορά και όσοι έχετε γνωστούς με το αναλογικό να τους ενημερώσετε.

Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ "NOVA"......

ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ NOVA ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ..!! ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ CONN-X TV.
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ 3 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ "LIVE" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ "ΨΑΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ"...!!!ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΟΔΟΔΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ "TOP" ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ 1 LIVE.....!!! ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ 60 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ..!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟ CONN-X ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..ΑΛΛΑ.....!!! ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΓΙΟΚ..!!!!! ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ???? ΝΤΡΟΠΗ.... ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ..!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/nova_21.html
Αναρτήθηκε από tro(ma)ktikos στις 1:55 μ.μ.
-bye--bye-:BDGBGDB55:http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/nova_21.html

Είμουν κι εγώ κάτοχος του αναλογικού πακέτου της Nova και έβλεπα μόνο το Novasports 1. Καθώς όμως πραγματικά από φέτος στο συγκεκριμένο κανάλι δεν προβάλονταν πολλοί αγώνες του ελληνικολύ πρωταθλήματος, αποφάσισα να το κόψω διότι δεν ήθελα να δίνω 36 ευρώ για να βλέπω ένα πρόγραμμα που δεν με ενδιαφέρει.

Πήρα τηλέφωνο στη Nova για τη διακοπή, και μου πρόσφεραν πραγματικά αναβάθμηση της συνδρομής μου από αναλογική σε δορυφορική, με ΤΑ ΠΑΝΤΑ δωρεάν, ακόμα και την HD για ένα χρόνο! Η μόνη μου επιβάρυνση θα είναι αυτά τα 15 περίπου ευρώ το μήνα παραπάνω, για το πρόγραμμα Sports. Συμφώνησα βεβαίως για την αναβάθμισή μου και μέσα σε περίπου 8 εργάσιμες είμαι κανονικά συνδεδεμένος στο δορυφορικό!

Πραγματικά με αυτή τη κίνηση με εκπλήξανε ευχάριστα, και πιστεύω κι εγώ πως πρέπει να επικοινωνηθεί ευρέως από την εταιρία.

Ποιο connx TV? Πλακα κανετε ρε παιδια?

Σε οποιοδηποτε μερος της Ελλαδας βαζει καποιος ενα πιατο και πιανει hotbird.

Για connx πρεπει να εχει οχι απλα συνδεση αλλα 24αρα ενω η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη σε αρκετα μερη της Ελλαδας.

Aν ανεβουν και αυτοι σε δορυφορικη μετάδοση τα ξαναλεμε.

εγω παντως πηγα σε καφε να δω maccabi-osfp τον αυγουστο,

ακομα περιμενουμε συνδεση με τον server tou ote.........

εγω παντως πηγα σε καφε να δω maccabi-osfp τον αυγουστο,

ακομα περιμενουμε συνδεση με τον server tou ote.........

Εγω εψαχνα να βρω connx σε καμια καφετερια να δω τα φιλικα του Παναθηναικου αλλα τελικα τζιφος.