Απαράδεκτη Cosmote

Re: Απαραδεκτη cosmote

Είναι πραγματικά κρίμα και απαράδεκτη η συνπεριφορά και η πολιτική της εταιρείας. Καινούργιο κινητό τηλέφωνο της SONY που αγοράστηκε με επιδότηση και πληρώθηκε η διαφορά, δεν είχε μέσα στο σπίτι καθόλου σήμα, τη στιγμή που άλλες συσκευές είχαν. Στο συγκεκριμένο σπίτι ζω 2 χρόνια, και τόσο εγώ όσο και οι οικείοι μου δεν είχαμε ποτέ παντελή έλλειψη σήματος. Όλοι είχαμε διαφορετικές συσκευές, το σήμα μπορεί να μην ήταν καμπάνα (ναι μπορεί να λέτε ότι η Σάμος έχει κάλυψη 3G αλλά αυτό δεν ισχύει), να είχαμε 2 γραμμές αλλά ποτέ δεν είμασταν στην κατηγορία "μόνο κλήσεις έκτακτηςανάγκης" . Απευθυνόμαστε στην εξυπηρέτηση πελατών, προτείνουν αλλαγή SIM. Αλλάζουμε την κάρτα, το πρόβλημα εξακολουθεί να ισχύει. Λένε θα στείλουν mail για έγκριση αντικατάστασης. Η τηλεφωνική εξυπηρέτηση που συνεχίσαμε να μιλάμε ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Ειρωνική, απαξιωτική, προσβλητική. Μια οι τοίχοι του σπιτιού έφταιγαν, μια λέει αν είχαμε κάνει μόνωση. Όταν είπαμε ότι εδώ και μια εβδομάδα δεν έχω τηλέφωνο, πρότεινε να 1) αγοράσουμε αντάπτορα και να βρούμε κινητό (δε θέλω καν να αναφέρω και τα ανάλογα σχόλια αυτολεξεί) και 2) να αγοράσουμε έστω και με επιδότηση συσκευή ενίσχυσης σήματος 3G λες και στη Σάμο έχουμε τέτοια κάλυψη. Μίλαγε λες και απευθυνόταν σε άτακτους μαθητές σχολικής τάξης που δεν την αφήνουν να κάνει μάθημα. Και λίγα λέω. Επαναλαμβάνω ότι η συσκευή ήταν 2 ημερών και ήδη είχε πρόβλημα έλλειψης σήματος όταν ήμουν σπίτι μου και κάποιες φορές κόλλαγε και ούτε η αφή έπιανε, ούτε τίποτα. Στο κατάστημα ΟΤΕ που διαμαρτυρήθηκα και αφού μας πηγαινοφέρνουν και μας ταλαιπωρούν μια εβδομάδα, η προϊσταμένη αρνήθηκε ότι είναι DOA γιατί είχαμε ανοίξει λέει τη συσκευή, λες και θα μπορούσαμε να ξέρουμε ότι η συσκευή είναι προβληματική από το κουτί χωρίς να το ανοίξουμε. Της είχα στείλει έγγραφη διαμαρτυρία, όταν την ρώτησα αν θα μου απαντήσει εγγράφως (γιατί αναφερόμουν και σε ότι μου είχαν πει οι υπάλληλοι του καταστήματος) είπε ότι δεν είναι αυτή αρμόδια και μάλιστα μου συνέστησε αν ποτέ γίνω προϊσταμένη του ΟΤΕ να κάνω αλλιώς. Όταν της είπαμε ότι άλλες εταιρείες αντικαθιστούν αυτόματα την προβληματική συσκευή, το θέμα της ήταν πώς θα ξαναπουλήσει μετά τη συσκευή. Είμαι τόσα χρόνια πελάτης της Cosmote και πραγματικά λυπάμαι για την εξέλιξή της. Παντελής έλλειψη σεβασμού στον πελάτη, καμία εξυπηρέτηση, καμία κατανόηση, καμία προθυμία για βοήθεια και επίλυση του προβλήματος. Παλαιότερα δεν υπήρχε περίπτωση υπάλληλος ή προϊστάμενος του ΟΤΕ να μιλήσει με τέτοιο τρόπο ή να μη βοηθήσει σε εύλογα και δίκαια θέματα (και το λέω υπεύθυνα γιατί και από την οικογένειά μου δούλευαν στον ΟΤΕ και εγώ προσωπικά είχα δουλέψει στο 134). Απάντηση προωθήσαμε τα χαρτιά σας ΘΑ σας απαντήσουν. Ούτε το πότε, ούτε τίποτα άλλο. Θα στείλουμε την εντελώς ολοκαίνουργια συσκευή στη SONY για επισκευή και θα σας σταλεί μήνυμα. Με τέτοιες πολιτικές χάνει η COSMOTE πελάτες και την εμπιστοσύνη στην εταιρεία σας. Ντροπή!!

Re: Απαραδεκτη cosmote

Είναι κατανοητό ότι ο τρόπος που έχουν αντιμετωπίσει το θέμα σου δεν είναι σωστός. Όμως πρωτού να φθάσεις σε σημείο έκρηξης από τα νεύρα σου, καλό θα είναι να ξέρεις πρώτα τα δικαιώματα σου.
Το θέμα με το σήμα ενός σπιτιού έχει συμβεί και σε μένα, με την αγορά νέου κινητού και μάλιστα στον Πειραιά, όχι σε κάποιο νησί αναγκαστικά. Επειδή πολλά νέας τεχνολογίας κινητά, είναι πιο ευαίσθητα και ο receiver τους είναι πιο ασθενής, μπορεί να αντιμετωπίσεις τέτοια θέματα. Στη δικιά μου περίπτωση, παίρνοντας δωρεάν από τον πάροχο μου μια συσκευή ενίσχυσης σήματος, η οποία δουλεύει αφού τη συνδέσεις πάνω στο router που παίρνεις Internet, λύθηκαν όλα τα θέματα μια και καλή.
Όσον αφορά το DOA, θα πρέπει πρώτα το service να αναγνωρίσει ότι το κινητό έχει θέμα, αυτό που είπε η προϊσταμένη είναι για γέλια, σαφώς και θα πρέπει να διαπιστωθεί ότι το κινητό δεν λειτουργεί όπως ορίζει ο κατασκευαστής.
Άλλη φορά κάνε τις παραγγελίες σου μέσω internet, μιας και ο νόμος για την υπαναχώρηση από την αγορά ενός προϊόντος, είναι αρκετά ευνοϊκός για τον αγοραστή. Υπομονή και κράτα την ψυχραιμία σου.

Η συσκευή σου καλύπτεται απο 2 χρόνια εγγύηση της Sony Hellas. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάθεσαι και μπλέκεις με την cosmote και δεν μιλάς με την Sony και να κανονίσεις να το στείλεις για έλεγχο / service?

Yπαρχει κανενας τροπος να κανω φραγη στο 13888 ? .... :nounder:

Πριν απο μερικους μηνες εκανα φραγη σε ΟΛΑ τα πενταψηφια νουμερα
αλλα το 13888 .... κατορθωνει και "περναει" !

Δεν ειμαι συνδρομητης αλλης εταιρειας. Σταθερο και κινητο ειναι CosmOTE.

Καθε βδομαδα δυο φορες ! Μια στο σταθερο και μια στο κινητο.
Στο σταθερο θελουν να με πεταξουν σε συνδεση VDSL (απο ADSL που ειμαι τωρα).
Στο κινητο θελουν να με πεταξουν σε σταθερο συμβολαιο (απο καρτοκινητη, the last 20 yrs).

Τις τελευταιες φορες (πριν καν μιλησει η κοπελα) τους λεω "σας παρακαλω, δεν ενδιαφερομαι,
θα παραμεινω CosmOTE μονο αν παψτε να με ενoχλειτε" και το κλεινω ! Στο καπακι, ομως,
με ξαναπαιρνουν αλλες δυο φορες ! Μετα απο αυτο ... ηρεμουν ! Μεχρι την επομενη βδομαδα !

Οδευουμε προς ενα μελλον, οπου με καθε ποτηρι ποσιμου νερου απο την μπαταρια της βρυσης
θα πεφτει τηλεφωνο > Πηραμε να σας ενημερωσουμε για την καταπληκτικη μας υπηρεσια
"Βροχινο - Μηδεν μικροσωματιδια" στα 200 ml, στα 800 ml και τελευταιως στα 2000 ml.

ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ :furious3:

Last edited:
Ερωτικη εξομολογηση δυσκολευθηκα να κανω σε καρακουκλαρες, 20 χρονια πριν .... θα κανω σε μια φωνη στο τηλεφωνο ?
Υπαρχει και ενα μινιμουμ σοβαροτητας !

Καθε βδομαδα δυο φορες ! Μια στο σταθερο και μια στο κινητο.
Στο σταθερο θελουν να με πεταξουν σε συνδεση VDSL (απο ADSL που ειμαι τωρα).
Στο κινητο θελουν να με πεταξουν σε σταθερο συμβολαιο (απο καρτοκινητη, the last 20 yrs).

Τις τελευταιες φορες (πριν καν μιλησει η κοπελα) τους λεω "σας παρακαλω, δεν ενδιαφερομαι,
θα παραμεινω CosmOTE μονο αν παψτε να με ενoχλειτε" και το κλεινω ! Στο καπακι, ομως,
με ξαναπαιρνουν αλλες δυο φορες ! Μετα απο αυτο ... ηρεμουν ! Μεχρι την επομενη βδομαδα !

Τώρα τι μου θύμησες... κάθε φορά που'ρχομαι για διακοπές στην Ελλάδα, ανάβω το ελληνικό κινητό (κοσμοκάρτα), μετά από 6 μήνες που η SIM αναπαύεται στο πορτοφόλι. Ε, πως το καταλαβαίνουν και τσουπ!!, το ίδιο κιόλας απόγευμα σκάει τηλέφωνο η Vodafone (ναι η Vodafone) να μου κάνει προσφορά για συμβόλαιο που δε θα μπορώ να αρνηθώ. Τις πρώτες 2-3 φορές ήμουν ευγενικός, μετά τους άρχισα στο δούλεμα ("πιάνει LTE στην Indiana? Ιν-ντι-ά-να, ναι, όπως το ακούτε, κάτω απ'τη λίμνη Μίσιγκαν", κλπ κλπ :flipout:)

Eσυ εχεις επιχειρηματα (να τους απογοητευσεις).
Εγω ομως βρισκομαι στο Faliro > F-A-L-I-R-O .... :icon15:

Έχω; Τότε γιατί με ξαναπαίρνουν ΚΑΘΕ φορά;;; Δε βρέθηκε κάποιος φωστήρας να γράψει εκεί στην καρτέλα μου (που κακώς έχουν) ότι μάπα το καρπούζι, τσάμπα το τηλεφώνημα;;

Χμ.. πωπω.. εγώ δεν έχω τέτοια..
Κατ' αρχάς είμαι σε ένα σημείο που μου έχουν τύχει ιστορίες για αγρίους σχετικά με το σταθερό μου..

Κάθε νέα πολυκατοικία που γινόταν στο τετράγωνο έκοβαν από χαζομάρες και την γραμμή του ΟΤΕ! :mad:
Οπότε συνέχεια φωνάζαμε ΟΤΕ για βλάβες..
Δεν ξέρω και εγώ πόσες μούφες έχει η γραμμή μου μέχρι το καφάο..

Οπότε δε με έπαιρνε με τίποτα να πάω σε άλλη εταιρία..
Είμαι κολλημένος στα 12Μbit.. ίσως επειδή δεν με παίρνει τίποτα παραπάνω να μην με ενοχλούν.. :p

VDSL δεν έχουμε εδώ.. οπότε εάν καμιά φορά με πάρει καμία κοπελιά για VDSL θα της πω..
ευχαρίστως να δοκιμάσω έστω ένα 30άρι! :cool:

Στο κινητό έχω 2 Cosmote - Voda.. καρτοκινητά και τα 2 μιας και δεν κάνω πολύ χρήση..
Αλλά γενικά με ενοχλούν σπανίως..
Θυμάμαι όταν τα είχα δηλώσει.. κάτι είχα πει.. να μην είναι στον κατάλογο.. κάτι τέτοιο..

Re: Απάντηση: Απαράδεκτη Cosmote

Η συσκευή σου καλύπτεται απο 2 χρόνια εγγύηση της Sony Hellas. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάθεσαι και μπλέκεις με την cosmote και δεν μιλάς με την Sony και να κανονίσεις να το στείλεις για έλεγχο / service?

ένα αυτό το πιο σωστό γιατί μάλλον έχει πρόβλημα η συσκευή. Αυτή θα εννοούσε αυτό .

Έχω; Τότε γιατί με ξαναπαίρνουν ΚΑΘΕ φορά;;; Δε βρέθηκε κάποιος φωστήρας να γράψει εκεί στην καρτέλα μου (που κακώς έχουν) ότι μάπα το καρπούζι, τσάμπα το τηλεφώνημα;;

H λυση ειναι παρακάτω

http://tech.in.gr/consult/article/?aid=1231291778

http://www.ethemis.gr/3917-2011-dia...n-parochi-diathesimon-sto-kino-ipiresion-klp/

κάποιοι dialers έχουν επιλογή "block" κατ'επιλογή μας... πχ στον contacts+ που έχω εγώ. Δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά υπάρχει...

υγ. android + smartphone