Απαράδεκτη η εικόνα των LCD.....

Re: Αγορά LCD....Απογοήτευση :(

Από την εμπειρία της δικιάς μου tv (46Χ3500),μπορώ να πω ότι η εικόνα στα περισσότερα Sd κανάλια είναι αρκετά έως πολύ καλή. Κατά τη γνώμη μου παίζει ρόλο τό εκάστοτε κύκλωμα που χρησιμοποιεί η κάθε tv μιας και η 46άρα μου αποδίδει πιο καλά στα μάτια μου απ ότι η 26άρα, 1χρόνου Samsung μου.Αυτό είναι λογικό μιας και η 26άρα κάνει το 1/4 των χρημάτων της Sony.

γεια σας
χρονια πολλα .
αγορασα σημερα την sony kdl 46x3500.
χρειαζονται τιποτα ρυθμισεις η κατι που πρεπει να προσεξω.
ευχαριστω

Re: Απάντηση: Αγορά LCD....Απογοήτευση :(

http://oppohellas.blogspot.com/2007_03_01_archive.html
για την Ελλαδα,αλλα περα απο εκει χαθηκαν τα pioneer,sony,philips για τηλεοραση 32"?
ακου εκει 260 για ενα καλο scaler

Επειδη το εχω αγορασει το ΟΡΡΟ 981 HD ... μπορω να σου πω... οτι η τελικη του εικονα ακομα και σε HD-READY οπως
η δικη μου PHILIPS 32PF9830 ειναι τελεια... και πλησιαζει να σου δημιουργει την ψευδαισθηση οτι βλεπεις κατι
σαν HD... Bάλε ενα καλο DVD στο ΟΡΡΟ και κατσε να χαζεψεις τι κανει το τσιπ DCDi - FARUDJA...

Απλα μεχρι να αποφασισει η βιομηχανια να αφησει τις ηλιθιοτητες κατα μερος και να αποκτησει ενα μεσο HD
ωστε να απαλλαγουμε απο το βραχνα του ερωτηματος BR η HD-DVD... μαλλον θα βολευομαστε με
απλα ---αριστα DVD-Players οπως το ΟΡΡΟ. Δεν μετανιωσα ουτε λεπτό για τα 260 Ε που εδωσα γιαυτο το μηχανακι...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά LCD....Απογοήτευση :(

Bάλε ενα καλο DVD

εμ...το ειπες και μονος σου

παντως εγω θεωρω πολλα και 150 που εδωσα για το dv-600,περιμενοντας να τελειωσει η δηθεν πολεμος του HD

Last edited:

Το Oppo κάνει upscaling και στα αρχεία Divx η μόνο στα Dvd;
Ρωτάω γιατί το 95% των ταινιών που βλέπω είναι σε divx (πολύ καλής ποιότητας ενοείται)

Το Oppo κάνει upscaling και στα αρχεία Divx η μόνο στα Dvd;
Ρωτάω γιατί το 95% των ταινιών που βλέπω είναι σε divx (πολύ καλής ποιότητας ενοείται)

Δεν το γνωριζω.... δεν χρησιμοποιω Divx input... το μανιουαλ γραφει οτι κανει upconverting στο περιεχομενο
του δισκου DVD... το Divx σε DVD δεν θα περιεχεται για να διαβαστει απο το ΟΡΡΟ...? σορρυ αλλα δεν ειμαι σιγουρος..

Αν μπεις στο site της ΟΡΡΟ ισως να το ξεκα8αριζει

http://www.oppodigital.com/dv981hd/index.html

Aλλα καλυτερα... να επικοινωνησεις με την ΟΡΡΟ-HELLAS

Κολοκοτρωνη 60-105 60 Αθηνα-Τηλ:210-3250267
[email protected], http://oppohellas.blogspot.com

Με άλλα τόσα από όσα κάνει το Oppo μπορείς να στήσεις ένα σύγχρονο HTPC το οποίο εκτός από απίστευτο DVD playback επίσης θα παίζει (με την προσθήκη σχετικού drive) και HD DVD / BluRay, και με την προσθήκη μιας κάρτας TV tuner θα έχει και την καλύτερη δυνατή εικόνα σε SDTV. Το ίδιο και για τα δορυφορικά, SD και HD.

Αρκεί να έχεις όρεξη να ασχοληθείς..

Με άλλα τόσα από όσα κάνει το Oppo μπορείς να στήσεις ένα σύγχρονο HTPC τ.....

Αρκεί να έχεις όρεξη να ασχοληθείς..

Τωρα το ειπες και το εθεσες .... στη σωστη βαση του..... Αντε παλι... ενα PC...:rifle:... με τα προβληματα του...:FSGSFGS4:

Τωρα το ειπες και το εθεσες .... στη σωστη βαση του..... Αντε παλι... ενα PC...:rifle:... με τα προβληματα του...:FSGSFGS4:

Αμαν ηταν για ορεξη μονο , τι καλα που θατανε !!
Στην προκειμενη περιπτωση χρειαζετε more than that και δεν αναφερομε στα λεφτα .
Πρεπει να εισαι απο λιγο τρελαμενος εως ...........προιον λαικης αγορας :flipout:

Αμαν ηταν για ορεξη μονο , τι καλα που θατανε !!
Στην προκειμενη περιπτωση χρειαζετε more than that και δεν αναφερομε στα λεφτα .
Πρεπει να εισαι απο λιγο τρελαμενος εως ...........προιον λαικης αγορας :flipout:

Τα αγαθά, κόποις κτώνται. :grandpa: :antlers: