Απαράδεκτη η συμπεριφορά των δορυφορικών καταστημάτων

Εξοργισμένος απο την συμπεριφορά των καταστημάτων δορυφoρικών της πόλης μου ανοίγω αυτό το θέμα και όσοι έχετε αντιμετωπίσει αντίστοιχες καταστάσεις μην διστάσετε γιατί μόνο έτσι κάποιοι θα πάψουν να λένε "Εις υγείαν των κορόϊδων"

Στην Χαλκίδα λοιπόν υπάρχουν 3 καταστήματα εξειδικευμένα στον δορυφορικό εξοπλισμό.

Πρόσφατα λόγο επανεργοποίησεις του δορυφορικού μου εξοπλισμού άρχισα να τα επισκέπτομαι λόγο κυρίως κάποιων απρόσμενων προβλημάτων (βλάβη του διακόπτη του μοτέρ,εμφάνιση σφάλματος στο δέκτη κτλ)

Περίπτωση 1η

Αγορά νέου δέκτη τιμές

VisionNet 7000 combo 220 Ευρώ
VisionNet 8000 300 Ευρώ
Yamatu 120 Ευρώ
Digitalbox 150 Ευρώ

Περίπτωση 2η

Αγορά μοτέρ

Moteck digipower sg2100 75 Ευρώ στο ένα κατάστημα 140-160 Ευρώ στο άλλο :music-smiley-005:

Περίπτωση 3η

Εμφάνιση μηνύματος Error0 ston VisionNet 7000 combo τον οποίο τον είχα στο κουτί απο τότε που τον πήρα.

Κατάστημα

-Κάποιος έχει προσπαθήσει να βάλει λογισμικό και δεν τα κατάφερε.Η εγγύηση δεν καλύπτει τέτοιες ενέργειες.Θα σου κοστίσει γύρω στα 70 Ευρώ η επιδιόρθωση του λογισμικού.

Τελικά έβαλα τον δέκτη σε άλλο PC και σε 5' ο δέκτης ήταν και πάλι εντάξει.:flipout:

Περίπτωση 4η

Αναζήτηση βάσης στήριξης για 1 LNB

Κατάστημα

-Έσπασε η βάση πάς για άλλο πιάτο.(Ευτυχώς που δεν μου είπε να αλλάξω και σπίτι)

Δεν έχω τολμήσει να ρωτήσω για τιμές κατόπτρου ακόμα γιατί το εγκεφαλικό δεν θα το γλυτώσω.

Τα σχόλια δικά σας.

φιλε μου υπαρχουν και χειροτερα πιστεψε με!!! ειχε εγκαταστησει πιατο για nova,(στο πεθερο μου,χαλκιδα κι αυτος,οποτε ξερεις και για πιον μιλαω,)χωρις να εχει στηριξει τον ιστο,οποτε το πιατο κουναγε να μην πω σαν τι...κι οπως καταλαβενεις το σημα πηγενε κι ερχοταν....ΑΙΣΧΟΣ
κι οταν του ειπε ο πεθερος μου σε παρακαλω φτιαξε το γιατι χανω το σημα,του ειχε πει οτι το σημειο που βρισκετε το σπιτι ΔΕΝ εχει καλυτερη ληψη με τετοιο πιατο...μονο αν βαλει διμετρο κατι θα γινει...(για hotbird χαλκιδα διμετρο...ΕΛΕΟΣ)
πληροφοριακα εβαλα ενα fr penta 90cm ,με τριποδακι κοντο,κι απο τοτε (5 χρονια πριν)ολα καλα!!!

Last edited:
Χαχαχα, κι όμως δεν τα έχετε δεί όλα!!!

Εχω δεί να βρίσκουν τον Hotbird με το χαλί της προσευχής!!!!!!!! δηλ. με μια πυξιδούλα που έχει πάνω και δείχνει στο περίπου που είναι η Μέκκα!

Θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στο w**.palmosat.gr
και δεν θα χασεις!!!
Ελπίζω να μην θεωρηθει διαφήμηση η απάντησή μου.

Και εγώ απο το palmosat εχω βάλει κινητό και σταθερό πιάτο. Ο Άνθρωπος είναι επαγγελματίας!