velatis panos
AVClub Enthusiast
- 25 January 2011
- 1,292
στην philips απλα δεν υπαρχουν
Πιο σοβαρο και ευγενικο τροπο που το 90% των σερβις στην ελλαδα καθεται ο τεχνικος απο πανω με την τσιγαρια και κρεμασμενη τη σταχτη ετοιμη να πεσει στην tv
Αν ειναι καινουργιες βουρ!
ιδιες ειναι.Απλα η παλια σου ειχε καλυτερο μαυρο απο τις φετινες με ips πανελ.Παντως θα εχεις καινουριο μοντελο και ευτυχως αρχιζεις να ξεμπλεκεις.Υπομονη μεχρι να παρεις την καινουρια
Να σε καλα φιλε υπεριον!!!χμ τωρα με βαζεις σε σκεψεις!!(ημουνα ετοιμος να αποδεχθω το μοντελο με το μαυρο πλαισιο)τωρα ομως με αυτο που μου αναφερες με εβαλες σε σκεψεις.:idea:Ευτυχώς που βρήκες την άκρη. :ernaehrung004:
Με το ασημένιο πλαίσιο θα διάλεγα προσωπικά γιατί αυτή που έχει το μαύρο πλαίσιο έχει και λίγο μπλε στις άκρες.
και την εγγυηση φτιαξε και αν ειναι δυνατον πληρωσε τη διαφοραγια 5ετια δεν γνωριζω βεβαια αν γυνετε σε προιον αντικατστασης;
και εγω το ασημι πλαισιο αυτο με εφαγε και στην 8000 που εχω
Αυτην την στιγμη λεφτα δεν υπαρχουν στην τσεπη για να κανω επεκταση εγγυησης:smashοσο για την 5ετη εγγυηση γιατι δεν ρωτας με ιμειλ η στο τηλεφωνο αν γυνετε με καποιο κοστος ; βεβαια για να πας στη 5ετια καποια χρηματα θα δωσεις αλλο 2 χρονια και αλλο 5 χρονια.......τα χρημματα σε καιρο κρησης δεν βγαινουν ευκολα για αυτο οποιοδηποτε κοστος παραπανω συμφερη καθος ειμαιπ[αθον με πανελ μολις εληξε η διετη εγγυηση
Η Sony πάντα είχε ένα θέμα με τα σέρβις και το after market. Σε γνωστό μου είχαν πάρει 200 ευρώ για να του φτιάξουν playstation που είχε χαλάσει στους 13 μήνες (είχε εγγύηση σύμφωνα με την Sony μόνο 1 χρόνο). Σε έναν άλλο έστειλαν για επισκευή Sony Vaio στο Βέλγιο και το πήρε πίσω μετά από ένα μήνα.
Τέλος πάντων υπομονή και θα λυθεί το θέμα σου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.