Απαραδεκτο σερβις της sony hellas

Πιο σοβαρο και ευγενικο τροπο που το 90% των σερβις στην ελλαδα καθεται ο τεχνικος απο πανω με την τσιγαρια και κρεμασμενη τη σταχτη ετοιμη να πεσει στην tv
:flipout::flipout::flipout::flipout:Ποσο δικιο εχεις..Δεν θελει ουτε ευγενειες ουτε μπινελικια,επικοινωνια θελει απο δικηγορο στα κεντρικα της sony(η της καθε εταιριας)στο εξωτερικο οτι αν δεν επιληφθει του θεματος η ιστορια θα βγει σε περιοδικα του χωρου παγκοσμιας κυκλοφοριας κ.λ.π κ.λ.π.Εχει γινει απο γνωστο μου το παραπανω για μια περιπτωση σκαφους με προβλημα απ την κατασκευη του και για το οποιο ενω υπηρχε εγγυηση η εδω αντιπροσωπεια κοινως μ@λ@κιζοτ@ν και το παιζαν κινεζοι..Το ανελαβε δικηγορος και κανοντας αυτα που γραφω πιο πανω του εστειλαν ολοκαινουριο σκαφος απ εξω!!Τωρα θα μου πεις ποιος θα κατσει να μπει σε τετοια διαδικασια..

Καλησπερα παιδια μολις τωρα ειχα τηλεφωνημα και αποδεχθηκαν τελικως οτι η τηλεοραση μου εχει σοβαροτατο προβλημα.Οπωτε μου ειπανε να παω αυριο απο εκει και να υπογραψω την συμβαση αποδοχης για να γινει η διαδικασια αντικαταστασης.Τα 2 μοντελα που μου προτεινουν ειναι kdl-47w805 και kdl-47807.Υπαρχουν διαφορες εκτος του χρωματος? επειδη απο οτι βλεπω η μια εχει μαυρο περιβλημα,και η αλλη ασημι.Αν τελικως δεν υπαρχουν διαφορες στα τεχνικα χαρακτηριστικα,εγω θα προτιμουσα λογο χρωματος την kdl-47w805!!εσεις τι προτεινετε?ευχαριστω.

Αν ειναι καινουργιες βουρ!

Σφραγισμενες στην κουτα μου τις δινουν,απλα εχω απορια στο αν τα 2 αυτα μοντελα εχουν καποιες τεχικες διαφορες εκτος του χρωματος που εχουν στο πλαισιο.

Last edited:
ιδιες ειναι.Απλα η παλια σου ειχε καλυτερο μαυρο απο τις φετινες με ips πανελ.Παντως θα εχεις καινουριο μοντελο και ευτυχως αρχιζεις να ξεμπλεκεις.Υπομονη μεχρι να παρεις την καινουρια

ιδιες ειναι.Απλα η παλια σου ειχε καλυτερο μαυρο απο τις φετινες με ips πανελ.Παντως θα εχεις καινουριο μοντελο και ευτυχως αρχιζεις να ξεμπλεκεις.Υπομονη μεχρι να παρεις την καινουρια

Ναι δυστυχως αυτο το αρνητικο με το επιπεδο μαυρου με εχει λιγο ξενερωσει!!αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολλα.Μια απορια οι καινουργιες εχουν καλυτερη γωνια θεασης!!!λογο οτι ειναι ips panel σωστα?
Υπομονη φαινεται να κανω λιγο ακομα μιας και η καινουργια τηλεοραση για να μου ερθει μπορει να κανει και 10 εργασιμες(αυριο που θα παω απο εκει θα μαθω περισσοτερα)
Προσωπικα αν ειχες να επιλεξεις αναμεσα στις 2 πια θα επελεγες?αυτην με το μαυρο πλαισιο?w805 η την αλλη με το ασημενιο πλαισιο w807?ευχαριστω πολυ.

Ευτυχώς που βρήκες την άκρη. :ernaehrung004:

Με το ασημένιο πλαίσιο θα διάλεγα προσωπικά γιατί αυτή που έχει το μαύρο πλαίσιο έχει και λίγο μπλε στις άκρες.

Ευτυχώς που βρήκες την άκρη. :ernaehrung004:

Με το ασημένιο πλαίσιο θα διάλεγα προσωπικά γιατί αυτή που έχει το μαύρο πλαίσιο έχει και λίγο μπλε στις άκρες.
Να σε καλα φιλε υπεριον!!!χμ τωρα με βαζεις σε σκεψεις!!(ημουνα ετοιμος να αποδεχθω το μοντελο με το μαυρο πλαισιο)τωρα ομως με αυτο που μου αναφερες με εβαλες σε σκεψεις.:idea:
Μπορεις να εισαι λιγο πιο αναλυτικος ωστε να καταλαβω τι ενοεις με το μπλε χρωμα που εμφανιζετε στις ακρες?σε ευχαριστω.
Υπαρχει καπιο συγκριτικο αναμεσα σε αυτο το προβλημα ωστε να παρουμε και μια ιδεα?

Δεν είναι πρόβλημα. Είναι ο σχεδιασμός της τηλεόρασης έτσι...

w805.jpg

Και εδώ η ασημένια...

sony_bravia_kdl47w807.jpg

Τέλος πάντων γούστα είναι αυτά , ότι και να πάρεις καλές θεάσεις και να βρει "σιδερένια".-bye-

Α καταλαβα σχεδιαστικος ειναι ο μπλε χρωματισμος που μου αναφερες!!!εμενα προσωπικα μου αρεσει παντως!!χαχαχα::earmuffs:
Σε ευχαριστω πολυ ξανα για τις ευχες σου!!με το που μου ερθει θα αναφερω τις εντυπωσεις μου στο εν λογο θρεντ της τιβι.

και την εγγυηση φτιαξε και αν ειναι δυνατον πληρωσε τη διαφοραγια 5ετια δεν γνωριζω βεβαια αν γυνετε σε προιον αντικατστασης;

και την εγγυηση φτιαξε και αν ειναι δυνατον πληρωσε τη διαφοραγια 5ετια δεν γνωριζω βεβαια αν γυνετε σε προιον αντικατστασης;

Δεν μου το αναφερανε αυτο,παρα μονο οτι θα εχω 2ετης εγγυηση στο καινουργιο μοντελο.

οσο για την 5ετη εγγυηση γιατι δεν ρωτας με ιμειλ η στο τηλεφωνο αν γυνετε με καποιο κοστος ; βεβαια για να πας στη 5ετια καποια χρηματα θα δωσεις αλλο 2 χρονια και αλλο 5 χρονια.......τα χρημματα σε καιρο κρησης δεν βγαινουν ευκολα για αυτο οποιοδηποτε κοστος παραπανω συμφερη καθος ειμαιπ[αθον με πανελ μολις εληξε η διετη εγγυηση

και εγω το ασημι πλαισιο αυτο με εφαγε και στην 8000 που εχω

Τη μου θυμισες τωρα με την δικια μου d8000 που ειχα!!!!φοβερη εικονα τρομερο ντιζαιν!!!αλλα αυτο το προβλημα με το κλαουντινγκ που ειχε δεν παλευοτανε.

οσο για την 5ετη εγγυηση γιατι δεν ρωτας με ιμειλ η στο τηλεφωνο αν γυνετε με καποιο κοστος ; βεβαια για να πας στη 5ετια καποια χρηματα θα δωσεις αλλο 2 χρονια και αλλο 5 χρονια.......τα χρημματα σε καιρο κρησης δεν βγαινουν ευκολα για αυτο οποιοδηποτε κοστος παραπανω συμφερη καθος ειμαιπ[αθον με πανελ μολις εληξε η διετη εγγυηση
Αυτην την στιγμη λεφτα δεν υπαρχουν στην τσεπη για να κανω επεκταση εγγυησης:smash:(αλλα για να μην μου το ανεφεραν,μαλλον δεν θα γινεται)

Last edited by a moderator:
Φτασαμε 8/10!!και ακομα τηλεοραση δεν εχω στα χερια μου!!:flipout:πηρα ενα τηλεφωνο το εξουσιοδοτημενο σερβις για να μαθω τα περεταιρω,και μου ειπαν οτι απο αυτους το θεμα εχει κλεισει,οπωτε οπια καθυστερηση υπαρχει αυτην την στιγμη!!προκυπτει απο σονυ μερια.Μαλιστα ο υπευθυνος του τμηματος με τον οπια ειχα ξαναμιλησει στις 24/9,εξεπλαγην διοτι νομιζε οτι την τηλεοραση θα την ειχα παραλαβει ειδη.Τι να πω ρε παιδια!!ειμαι ενα μηνα+χωρις τηλεοραση και ακομα περιμενω.:nounder:

Last edited:
Η Sony πάντα είχε ένα θέμα με τα σέρβις και το after market. Σε γνωστό μου είχαν πάρει 200 ευρώ για να του φτιάξουν playstation που είχε χαλάσει στους 13 μήνες (είχε εγγύηση σύμφωνα με την Sony μόνο 1 χρόνο). Σε έναν άλλο έστειλαν για επισκευή Sony Vaio στο Βέλγιο και το πήρε πίσω μετά από ένα μήνα.

Τέλος πάντων υπομονή και θα λυθεί το θέμα σου.

Η Sony πάντα είχε ένα θέμα με τα σέρβις και το after market. Σε γνωστό μου είχαν πάρει 200 ευρώ για να του φτιάξουν playstation που είχε χαλάσει στους 13 μήνες (είχε εγγύηση σύμφωνα με την Sony μόνο 1 χρόνο). Σε έναν άλλο έστειλαν για επισκευή Sony Vaio στο Βέλγιο και το πήρε πίσω μετά από ένα μήνα.

Τέλος πάντων υπομονή και θα λυθεί το θέμα σου.

Το ξερω φιλε υπεριον αυτο!!και κανω υπομονη τοσο καιρο!!απλα το παραπονο μου ειναι οτι δεν ειχα καμια ενημερωση για να μαθω σε πιο σημειο βρισκετε η εξελιξη της παραγγελιας μου για την νεα τηλεοραση.Αυριο περιμενω και νεο τηλεφωνο,μπας και δουμε επιτελους φως στο τουνελ στην υποθεση μου.