ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ...

Status
Not open for further replies.
Εγω φίλε υπάλληλος (τεχνικός σε συναγερμούς) είμαι αλλά απο οτι συζητώ με το αφεντικό μου και άλλους ηλεκτρολόγους υπάρχει ΠΑΝΤΑ αυτή η μειονότητα των πελατών που είτε σε καθυστερεί υπερβολικά στην πληρωμή είτε χάνονται τα χρήματα και δεν αξίζει να πας σε δικαστήρια κτλ γιατί και χρήματα θα χάσεις και ψυχοφθόρο είναι.
4 επιλογές..

-Ξυλώνεις-καταστρέφεις οτι έκανες..
-Του σπας τα νευρα τα τηλέφωνα και γίνεσαι τσιμπούρι μέχρι να σιχαθεί να σε βλέπει ..
-του κάνεις δολιοφθορές σε περιουσία του απλά να βγάλεις το άχτι σου..
-Το προσπερνάς.

Το μεγάλο ερώτημα που θα θέσω όμως,είναι το τι κάνεις απο εκεί και πέρα?

Τι τακτική θα ακολουθήσεις για τους επόμενους πελάτες?
Μπορείς να ζητάς προκαταβολή?Λίγο πριν τελειώσεις να τον φωνάζεις να τα δει ντεμέκ και να ζητάς λεφτά πχ?

πως την έλεγαν εκείνη την σοφή παροιμία.....
μα πως την έλεγαν?
α ναι ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΗ ΛΟΓΟΣ ΠΙΠΤΗ ΡΑΒΔΟΣ

Εννοείται ότι δεν είναι σωστή η οδός της δολιοφθοράς, του ξύλου ή οτιδήποτε άλλο για το οποίο μπορεί να σε ενοχοποιήσει!

Άμα είναι στο τέλος να χάσεις το δίκιο σου και να μπεις εσύ στη φυλακή αντί για αυτόν...

Re: Απάντηση: ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ...

Παρε ενα τσεκουρι και σπάσε οτι πατωμα του εχεις φτιάξει.
Χαμενος εσυ, χαμενος και αυτος..

Με εμποδίζει το γεγονός ότι είναι εντός οικίας και καταλαβαίνεις οτι μέσα στο σπίτι του απο την στιγμή που περνάω την πόρτα του αποκτάει νομικό αβαντάζ και μου γυρίζει μπούμερανγκ η οποιαδήποτε φθορά. Νομίζω οτι η πιο ενδεδειγμένη λυση είναι αυτή του τσιμπουριού που λέει κι ο φίλος παραπάνω αλλά δυστηχώς κι αυτο απαιτει μεγάλη κατανάλωση προσώπικου χρόνου.

Οι τραμπουκισμοί ή οι συμβουλές τύπου πλήρωσε 2 αλβανους και θα στα φέρουν αυτοι που ακουσα κατα καιρους δυστηχώς δεν είναι στην φύση μου όσο κι αν το συγκεκριμενο σενάριο διασκεδάσει αδηφάγα το μυαλό...

Εννοείται ότι δεν είναι σωστή η οδός της δολιοφθοράς, του ξύλου ή οτιδήποτε άλλο για το οποίο μπορεί να σε ενοχοποιήσει!

Άμα είναι στο τέλος να χάσεις το δίκιο σου και να μπεις εσύ στη φυλακή αντί για αυτόν...

ψιτ , μπορεί την ώρα που τον κάνουν "άλογο" εσύ να βρίσκεσαι π.χ σε ενα αστυνομικό τμήμα και να κάνεις δήλωση
απώλειας του πορτοφολιού σου......λέμε τώρα.....

έχουμε πήξει στα λαμόγια γμτ!

Για πόσα φράγκα μιλάμε?

Πες του ότι έχεις ένα καινούργιο βερνίκι και ότι θες να του το κάνεις δώρο, μπέκα μέσα και κάντα όλα πουτ@ν@.... κατα "λάθος" όμως...

Πως θα γλυτώσουμε από τους μπαταξήδες δε ξέρω Θεέ μου!

Φιλε μου ξερεις ποσους Μαστορους με τετοιες εμπειριες μου εχει πει ο Αδερφος μου που την πατησανε ετσι ;;;;;

Εγω ο ιδιος εχω σε Τετραδιο απο το 1999 γραμμενα φεσια που φτανουν τα 1.700.000 Δραχμες τοτε ΦΕΣΙΑ ακομα απληρωτα απο ενα μαγαζι που ειχα !

Και να φανταστεις τοτε ΔΕΝ υπηρχε η ΚΡΙΣΗ !!!

Απλα οπως εγραψε και καποιος πιο πανω ειμαστε Κ>>>ωφαρα και δεν ΔΕΝ εχουμε Μπεσα ΟΥΤΕ κραταμε το λογο μας ....

η λυση στο προβλημα σου μπορει να ειναι η ΟΧΛΗΣΗ

συνεχεια να τον ενοχλεις και να του Σπας τα νευρα ακομα και το βραδυ!

εγω βεβαια δεν μπορω να το κανω στα δικα μου φεσια διοτι ειναι πολλοι φεσαντζηδες και οχι ενας....

Last edited:
Δυστηχώς φίλε Στέργιο ένας τέτοιος τύπος δεν θα το μασήσει γιατι όπως λέω στον τίτλο είναι απατεώνας και έτσι θα ζεί γενικά (διορθώστε το θα ζεί , παρασιτεί εννοούσα)....με τέτοιου είδους ''βρωμοδουλειές''....

Status
Not open for further replies.