Απάτεώνες στην Χρυσή ευκαιρία ?

NNOW

AVClub Addicted Member
3 July 2006
1,362
Θεσσαλονίκη
http://www.xe.gr/pages/Details.aspx?catId=2633&proId=9087421&CurrentPage=2&pageSize=10

Έχω πετύχει ανα καιρούς τέτοιες προσφορές και όποτε έπαιρνα τηλέφωνο ή μου το έκλειναν ή μου μιλούσαν λίγο και όταν ζητούσα αντικαταβολή το έκλειναν πάλι και δεν το ξανασήκωναν.
Γνωρίζει κάποιος κάτι ? Μην την πατήσει κανας κακόμοιρος ή αν είναι πραγματικά να κάνουμε καμιά καλή αγορά.

Επίσης επειδή ανα καιρούς κρατώ τα τηλέφωνα από αγγελίες παρατήρησα περίεργα πράγματα μαζί με κάποια googl-αρίσματα.....

Και συνήθως τονίζουν στην αγγελία ότι είναι καινούργια με απόδειξη και εγγύηση !!!!
Αλλιώς θα έλεγα ότι είναι με παράνομο τρόπο 100% . Τώρα λίγο με μπερδεύουν. Βέβαια μπορεί όλα αυτά να είναι το αγκίστρι για να βάλεις το χρήμα σε λογαριασμό.

άρα δεν ήμουν μόνο εγώ που έβλεπα διάφορες μηχανές να πωλούνται σήμερα στη Σαλαμίνα, αύριο στο Πέραμα και την άλλη στην Κυψέλη.

Aυτο λες ?

Ειναι καποιος που πουλαει εδω και μηνες σε εξευτελιστικη τιμη μια 7d ή μια 5d II και εχει βαλει για εδρα ολα τα αστικα προαστια γυρω απο την Νεαπολη στην πελοποννησο.

Τι διαλα κτηνοτροφος ειναι και αλλαζει εδρα καθε λιγο και λιγακι μαζι με τα ζα του ? :flipout:

Και περιέργως 2-3 κινητά που κράτησα και τα έξαψα στο google πουλούν και ζώα σε άλλα sites. Λαγούς,σκυλιά,ελάφια!!!!
Πόσες πιθανότητες υπάρχουν διαφορετικοί άνθρωποι να εκτρέφουν ζώα και να πουλούν και σε εξευτελιστικές τιμές μηχανές ??
Περίεργα πράγματα.......

Ο πολυμήχανος Οδυσσέας... γι αυτό έχουμε βγάλει όνομα και μετράνε τα δάχτυλά τους μετά την χειραψία οι "ξένοι". Βέβαια πήραν την συνταγή, και τώρα μας κλέβουν νομίμως (μνημόνιο κ.λ.π.).

Χέρι με χέρι συναλλαγή, έλεγχος της κάμερας επιτόπου... δε βλέπω πώς μπορούν να σε ξεγελάσουν.. εκτός αν το ραντεβού έχει γίνει σε κάποιο απόμερο μέρος οπότε μπορεί να βρεθείς σε δύσκολή θέση....

Υπαρχουν και τα κλεμμενα....

και κάποιες εταιρείες (όπως η Oly μεταξύ άλλων) έχουν κάνει διεθνές σύστημα tracking. Αν έχουν καταχωρηθεί τα serial των αντικειμένων τα κλέψουν, αγοράσεις κατά λάθος ή εν γνώσει σου και χρειασθούν service, όταν πάνε μέσα τσεκάρονται. Προσοχή μη βρείτε κανένα μπελά.Δεν χρειάζεται να ταΐζουμε τα κλεφτρόνια!

Αν έχει εγγύηση όπως ισχυρίζονται θα πρέπει είτε η εγγύηση να είναι ψεύτικη, είτε να την έχουν κλέψει μαζί με την κάμερα...

Η ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΙΤ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.
ΟΡΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ Η ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΙ. ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ. ΤΕΛΟΣ.