ΑΠΑΤΗ ...ΑΠΟ ΝΙGERIA-ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕΣΩ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ !

Πάντως, για να είμαι απόλυτα ευθύς, σας δηλώνω πως αν γίνω κατασκευαστής high end καλωδίων, θα κάνω κι εγώ τα ίδια και χειρότερα. Το χρήμα είναι πολύ και εύκολο. Σωστά;

Ειμαι περίεργος να δώ πόσα χρήματα χρειάζονται για να ανοίξει κάποιος μια επιχείρηση φτιάχοντας καλώδια αλα Cardas ή αλα VDH ή αλα Siltech... και μετά μιλάμε για εύκολο χρήμα :) Δεν νομίζω ότι είναι και τόσο εύκολη η δουλειά... Που να δείτε εαν ανοίξετε κανα SET με 2A3 που πωλείται 15000 τί γκρίνια θα πέσει εδω μέσα.. Τα καλώδια μας μάραναν ? Η οι Mundorf που κάνουν 150 ευρώ και τους πληρώνει κάποιος ως ανώτερο reference μοντέλο 3000 πάνω.

Last edited:
Πάντως, για να είμαι απόλυτα ευθύς, σας δηλώνω πως αν γίνω κατασκευαστής high end καλωδίων, θα κάνω κι εγώ τα ίδια και χειρότερα. Το χρήμα είναι πολύ και εύκολο. Σωστά;

Καλυτερα να μην ασχοληθεις με πραγματα για τα οποια δεν γνωριζεις...
Δε θα πανε καλα οι δουλειες....

Re: Απάντηση: Re: ΑΠΑΤΗ ...ΑΠΟ ΝΙGERIA-ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕΣΩ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ !

Από εδώ πάει η συζήτηση, από εκεί πάει η συζήτηση, πάντα καταλήγουμε στα hind end καλώδια.......

AV φορουμ ειμαστε βρε ΜιΧΑΛΗ... που ηθελες να καταληξει στις εξατμισεις και στις ζαντες ?

μην κοιτας που μερικοι ακομα τα μπερδευουν .....:flipout:

Απάντηση: Re: ΑΠΑΤΗ ...ΑΠΟ ΝΙGERIA-ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕΣΩ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ !

+1 Σωστόοοοοοοος! :SFGSFGSF:

Από εδώ πάει η συζήτηση, από εκεί πάει η συζήτηση, πάντα καταλήγουμε στα hind end καλώδια.......

Βρε σεις, πάλι με το Κώστα τα βάλατε; :musicus:

:offtopic:
quiz: ποιο είναι το αγαπημένο Disco τραγούδι του Κώστα;

Re: Απάντηση: ΑΠΑΤΗ ...ΑΠΟ ΝΙGERIA-ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕΣΩ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ !

Προσοχή στους Νιγηριανούς χαϊεντοφάγους.

View attachment 26762

τρομερη γναθος ε?

μπορει να βαλει εμφυτευματα ανετοτατα, μονο που θα αποτυχουν λογω κακης υγιεινης νομιζω...

:a0210:

attachment.php

θα σας φαω ρεεεεεεεεεε !!!!!!!

έχω τουλάχιστον 4-5 email κάθε μήνα στο επαγγελματικό μου mail που μου δίνουν κάτι χιλιάδες εψιλον απο την nigeria , ( σε κάποια στιγμή ψάρωσα :flipout: έπρεπε να δείτε την διευθύντρια στην eyrobank τι καζούρα μου κανε ... ρε ζαγάρι 40 χρόνια στην Ομόνοια τοσο ΜΑΛΑ@ΑΣ ΕΙΣΑΙ ? :antlers: )

... μου έστειλε... 5500 λίρες
και με έψηνε ... μόλις εισπράξω την επιταγή να του επιστρέψω :speechless-smiley-0 (;;;;!!!) το υπόλοιπο;;;

GREEKS ARE NOT IDIOTS ! ... Πείτε τους καληνύχτα.

Τέτοια πράματα δεν τα επιστρέφουν... ΠΟ-ΤΕ ;)

Μπορείτε να το πείτε κι έτσι κ. Νικολαΐδη, αλλά, όπως και να το κάνουμε, αφ' ης στιγμής κάποιος μπορεί να ενδώσει σε κάτι που κάποια στιγμή αποκαλύφθηκε και ως απάτη κατά του Αμερικανικού Δημοσίου, (της οποίας μάλιστα επελήφθη το FBI), ε, να μη τον πιάσει κορόιδο και ο πρώτος τυχών που σκαρφίστηκε ακόμη μια μορφή SCAM 419; Πού αλλού θα έβρισκε ευπίστους ανθρώπους, εάν όχι εκεί, όπου ένα μάτσο χάλκινα συρματάκια και μερικά γραμμάρια πολυμερούς, πασπαλισμένου με μπόλικη "έρευνα" και "τεχνογνωσία", πωλούνται για χρυσάφι; Είναι σαν να δίνεις καθρεφτάκια στους ιθαγενείς. Η διαφορά είναι απλώς στα λεφτά.

Αγαπητε κυριε Κογια,

να υποθεσω οτι υπονοεις οτι οι ανθρωποι που διαβαζουν αυτο το φορουμ και δινουν περισσοτερα λεφτα απο οτι δινεις εσυ για να αγορασουν καλωδια ειναι ΚΟΡΟΙΔΑ, ΕΥΠΙΣΤΟΙ και ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ?

σπεσιαλι τα παλια τα χρονια ουτε τεφλον ειχε ουτε κρυογεννημενο χαλκο
η εμπειρια πρεπει να ηταν αξεχαστη

Καλά σας κάνουν. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!

το παραπανω σχόλιο προφανως αποτελεί μια ευγενική επισήμανση προς ολους τους συμφορουμιτες που διαβαζουν την high end κατηγορια...

δεν εχω να πω κατι αλλο παρά μπράβο για το σεβασμό που δείχνεις σε όλους μας. Φαντάσου να σου κάναμε και κάνα κακό τι κατάρες θα ακούγαμε δηλαδή...

ενα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμπεριφορά σου απο τους συμφορουμίτες σου

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΠΑΤΗ ...ΑΠΟ ΝΙGERIA-ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕΣΩ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ !

Μπορείτε να το πείτε κι έτσι κ. Νικολαΐδη, αλλά, όπως και να το κάνουμε, αφ' ης στιγμής κάποιος μπορεί να ενδώσει σε κάτι που κάποια στιγμή αποκαλύφθηκε και ως απάτη κατά του Αμερικανικού Δημοσίου, (της οποίας μάλιστα επελήφθη το FBI), ε, να μη τον πιάσει κορόιδο και ο πρώτος τυχών που σκαρφίστηκε ακόμη μια μορφή SCAM 419; Πού αλλού θα έβρισκε ευπίστους ανθρώπους, εάν όχι εκεί, όπου ένα μάτσο χάλκινα συρματάκια και μερικά γραμμάρια πολυμερούς, πασπαλισμένου με μπόλικη "έρευνα" και "τεχνογνωσία", πωλούνται για χρυσάφι; Είναι σαν να δίνεις καθρεφτάκια στους ιθαγενείς. Η διαφορά είναι απλώς στα λεφτά.

Απαντηση δεν νομιζω να πηρα ,οσον αφορα την χαρα σας για την πιθανη εξαπατηση,τωρα το αν καποιος αγοραζει χαλκινα συρματακια και τα πληρωνει 935 δολλαρια την ουγγια ειναι δικαιωμα του και ασχετο με το προς συζητηση θεμα.Απλως νομιζω οτι βρηκατε ακομη μια αφορμη να εκθεσετε τις γνωστες αποψεις σας περι καλωδιων και τοστιερας κλπ

Παιδιά όλα αυτά είναι χιλιοειπωμένα και η γι' άλλη μια-πολλοστή-φορά επανάληψή τους κουραστική γι' όλους.Ακόμα πιό κουραστική,η εμμονή σε προσωπικές αντιπαραθέσεις κι οι χαρακτηρισμοί.Σ' αυτήν την κατηγορία,δεν είναι ανεκτοί.Οσοι δεν μπορούν να "ζήσουν" αλλιώς ή ζούν γι' αυτό,άς ψάξουν αλλού να το κάνουν.

Εδώ έχει εξασφαλιστεί μιά ποιότητα κι ένα επίπεδο πολιτισμού στην επικοινωνία,τα οποία και θα διατηρηθούν όπως και νάχει.

Ας μείνουμε στην ουσία κι άς συζητήσουμε πάνω σ' απόψεις με επιχειρήματα.

Last edited: