ΑΠΑΤΗ Ή ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ

zimpila

New member
18 September 2010
17
Παιδια σημερα αγορασα με την προσφορα του κοτσοβολου την LE40C750 για 999 ευρω την επιλεξα για τον λογο οτι ειναι στα 200Hz. Στο σπιτι οταν την εβαλα δεν ειδα πουθενα να πεζει και καλα οποτε αρχισα να ψαχνομαι με τα Hz. Otan την ειδα απο πισω γραφει MODEL LE40C750 50-60ΗΖ. Aλλα και στην HDMI οταν το βαζω μου λεει οτι παιζει η ταδε πηγη 50 Hz. Ασ μιλησει καποιοσ εχω σαλταρει..

Αυτα που αναφερεις ειναι η συχνοτητα του εισερχομενου σηματος και ενδεχομενως και του ρευματος.

Δεν ειναι συχνοτητα ανανεωσης της οθονης.

Μην ανησυχεις αυτη ειναι οντως στα 200 Hz.

Αυτα που αναφερεις ειναι η συχνοτητα του εισερχομενου σηματος και ενδεχομενως και του ρευματος.

Δεν ειναι συχνοτητα ανανεωσης της οθονης.

Μην ανησυχεις αυτη ειναι οντως στα 200 Hz.
Και γιατι δεν λεει πουθενα ουτε σε κουτι ουτε σε χαρτι ουτε σε ενχειριδιο οτι ειναι 200......

Παιδια σημερα αγορασα με την προσφορα του κοτσοβολου την LE40C750 για 999 ευρω την επιλεξα για τον λογο οτι ειναι στα 200Hz. Στο σπιτι οταν την εβαλα δεν ειδα πουθενα να πεζει και καλα οποτε αρχισα να ψαχνομαι με τα Hz. Otan την ειδα απο πισω γραφει MODEL LE40C750 50-60ΗΖ. Aλλα και στην HDMI οταν το βαζω μου λεει οτι παιζει η ταδε πηγη 50 Hz. Ασ μιλησει καποιοσ εχω σαλταρει..

Αυτό που σου γράφει στα info είναι η συχνότητα ανανέωσης εισόδου της εικόνας,μπορεί να είναι 50 αλλά και 60(αμερική) HZ,η τηλεόραση μετά μετατρέπει σε 200.

Και γιατι δεν λεει πουθενα ουτε σε κουτι ουτε σε χαρτι ουτε σε ενχειριδιο οτι ειναι 200......

Δεν χρειάζεται να λέει οτιδήποτε....απλά είναι 100% σίγουρο πως η συγκρκριμένη είναι 200 HZ.

Απάντηση: Re: ΑΠΑΤΗ Ή ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ

Δεν μπορει ! Καπου θα το αναφερει ! Ψαξε καλυτερα !

Φίλε zimpila,έχεις κάποιο συγκεκριμένο λόγο που
ψάχνεις τα 200 HZ (δεν σου "κάθεται κάτι καλά" στο μάτι σου)
ή έτσι εγκυκλοπαιδικά ??

Re: Απάντηση: ΑΠΑΤΗ Ή ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ

Φίλε zimpila,έχεις κάποιο συγκεκριμένο λόγο που
ψάχνεις τα 200 HZ (δεν σου "κάθεται κάτι καλά" στο μάτι σου)
ή έτσι εγκυκλοπαιδικά ??

Μπορει ενα δευτερο να δειχνει ομαλα μετα 2 δευτερα σπαστα και μετα παλι ομαλα...σου θυμιζει κατι αυτο?:flipout:

W_332_Samsung_LE40C750.jpg

Δεν είχε κάνα αυτοκόλλητο "200 Hz" πάνω?

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΠΑΤΗ Ή ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ

Μπορει ενα δευτερο να δειχνει ομαλα μετα 2 δευτερα σπαστα και μετα παλι ομαλα...σου θυμιζει κατι αυτο?:flipout:

Ναι.Λες εκτός από τις philips να "πατινάρουν" και οι samsung τώρα ?? :guitarist:
ΥΓ. Σλοβάκικοι δίσκοι-πλατώ......:flipout:

Απάντηση: Re: ΑΠΑΤΗ Ή ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ

W_332_Samsung_LE40C750.jpg

Δεν είχε κάνα αυτοκόλλητο "200 Hz" πάνω?

Πω πω παράσημα.....!!
Υποκλείνομαι.Ούτε ο αστυνόμος Θεοχάρης δεν έχει τόσα....:speechless-smiley-0:speechless-smiley-0
Που να μας άκουγε ο SOLD OUT.... Ούτε ο Νιαγάρας......:furious3:

οχι δεν εχει απανω αυτοκολλητο..

και μην το ψαχνεις αδικα ειναι οντως 200ΗΖ
στο motion plus ειναι τα 200ΗΖ

Εγω παντοσ εχω σαλταρει.... την αγορασα γιατι η προηγουμενη τηλεωραση που ειχα, 1ετουσ, μια SONY BRAVIA KDL 40W4000 επεζε φοβερα αλλα σε γρηγορεσ σκηνεσ θολωνε 50Ηz. Αυτη που σκοποσ τησ αγορασ ηταν να παρακολουθώ ποδοσφαιρο με εξαλυψει τησ θολωτητασ σε γρηγορεσ φασεισ,οσο γινεται, ουτε αυτο κανει αλλα με την εικονα τησ γενικοτερα ειμαι απογοητευμενοσ μια και δεν ερχομαι απο καμια πατατα tv....Εκτοσ και αν εγω ειμαι πατατασ στισ ρυθμησεισ ...

Εγω παντοσ εχω σαλταρει.... την αγορασα γιατι η προηγουμενη τηλεωραση που ειχα, 1ετουσ, μια SONY BRAVIA KDL 40W4000 επεζε φοβερα αλλα σε γρηγορεσ σκηνεσ θολωνε 50Ηz. Αυτη που σκοποσ τησ αγορασ ηταν να παρακολουθώ ποδοσφαιρο με εξαλυψει τησ θολωτητασ σε γρηγορεσ φασεισ,οσο γινεται, ουτε αυτο κανει αλλα με την εικονα τησ γενικοτερα ειμαι απογοητευμενοσ μια και δεν ερχομαι απο καμια πατατα tv....Εκτοσ και αν εγω ειμαι πατατασ στισ ρυθμησεισ ...

Η έπρεπε να αφήχεις τις LCD και να στραφείς προς plasma....

Δυστυχώς οι εταιρίες που παράγουν τηλεοράσεις, δε φτιάχνουν τα μοντέλα με πρότυπα την ελληνική μετάδοση αγώνων. Και ξέρουμε πόσο "τέλεια" εικόνα στη μετάδοση έχουν τα ελληνικά κανάλια.

Επιβεβαιωνω οτι λες γιατι εχω την 46W4000. :a0210:

Mην το ψαχνεις η τελεια τηλεοραση δεν υπαρχει. Ισως βεβαια επρεπε να πας προς πλασμα γιατι στην γρηγορη κινηση (πχ. ποδοσφαιρο) δεν εχουν αντιπαλο.

πηγενε στο motion plus βαλε το στο full και κανε firmware update.
εμενα δεν εχει προβλημα στην κινηση στο ποδοσφαιρο.
κατεβασε και καμμια ταινια να δεις απο usb 720p/1080p γιατι αν περιμενεις
απο τα καναλια ποιοτητα εικονας εχασες

Η Σαμσουνγκ δεν ειναι καλυτερη στη συμβατικη αναλυση, σε σχεση με την W4000.
Ουτε στην κινηση, ουτε στη φωτεινοτητα του πανελ ουτε στο upscaling.
Θεωρω δικαιες τις διαμαρτυριες σου.
Το δυνατο της σημειο ομως ειναι η υψηλη αναλυση και ο ενσωματωμενος πλευερ.
Ασχολησου λιγο γενικα με τις ρυθμισεις , κανε καμια αναβαθμιση το FW, και περιμενε λιγο καιρο, γιατι η δικη μου 650 με τον καιρο "εστρωσε" κατα πολυ σε ολα.