ΑΠΑΤΗ Ή ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ

Η Σαμσουνγκ δεν ειναι καλυτερη στη συμβατικη αναλυση, σε σχεση με την W4000.
Ουτε στην κινηση, ουτε στη φωτεινοτητα του πανελ ουτε στο upscaling.
Θεωρω δικαιες τις διαμαρτυριες σου.
Το δυνατο της σημειο ομως ειναι η υψηλη αναλυση και ο ενσωματωμενος πλευερ.
Ασχολησου λιγο γενικα με τις ρυθμισεις , κανε καμια αναβαθμιση το FW, και περιμενε λιγο καιρο, γιατι η δικη μου 650 με τον καιρο "εστρωσε" κατα πολυ σε ολα.
H αστρωσε η μαλλων εστρωσεσ.....γιατι εγω εχω φρεσκεσ τισ μνημεσ απο την sony. Αν ειναι να ξεχασω πωσ παιζει η sony για να τα βρω με την samsung...Oσο για τα παιδια που ποσταραν πιο πανω δεν εχω καμια απαιτηση να παιξει καλα στα sd greek καναλια. Tην πειρα μονη απαιτηση την καλη εικονα στα HD.

Η Σαμσουνγκ δεν ειναι καλυτερη στη συμβατικη αναλυση, σε σχεση με την W4000.

Δεν ξερω για την 750 , η Panasonic 50U10 παντως που αγορασα δεν εχει συγκριση σε εικονα με την 46W4000. Η διαφορα ειναι χαωδης σε οτιδηποτε και αν δω.

Πλεον η δικη μου W4000 εκτελει μονο χρεη μονιτορ για να παιζω XBOX 360. Αντε και για συνδεση με PC μια στο τοσο.

Ασχετο.
Προχτες ειδα μια σαμσουνγκ 46αρα (τελευταιο μοντελο, δεν θυμαμαι ακριβη κωδικο), και σε τηλεοπτικο (ψηφιακο) σημα ηταν για κλαμματα....

Ουτε καν με την παλια που εχω στο σαλονι....

Πολυ χαλια.

Κοιτουσα να παρω μια 40αρα σαμσουνκ (λογο υψους σε σχεση με μια G20 ή S20 (42αρα) ), αλλα απαγοητευτηκα.

Πλασμα και παλι πλασμα, και παλι πλασμα.

Σορυ για το οφτοπικ

Παιδια σημερα αγορασα με την προσφορα του κοτσοβολου την LE40C750 για 999 ευρω την επιλεξα για τον λογο οτι ειναι στα 200Hz. Στο σπιτι οταν την εβαλα δεν ειδα πουθενα να πεζει και καλα οποτε αρχισα να ψαχνομαι με τα Hz. Otan την ειδα απο πισω γραφει MODEL LE40C750 50-60ΗΖ. Aλλα και στην HDMI οταν το βαζω μου λεει οτι παιζει η ταδε πηγη 50 Hz. Ασ μιλησει καποιοσ εχω σαλταρει..
:grandpa:δεν θα εβλεπες 3D αν δεν ηταν 240ΗΖ-bye-
ευτηχως που δεν επεσες στη παγιδα να παρης και εση πλασμα
να σου μενουν σταμπα στην οθονη τα σηματα των καναλιον ορε ουυυυυυρτ

Last edited:
τά'χεις παίξει τελείως! (λες να είναι το 3D, γιατρέ; )
σημασία έχει πού'σαι χαρούμενος! :BDGBGDB55:

βρε παιδια ποτε θα βαλετε μυαλο...?
διαβαζετε συνεχεια αρνητικα για τις Lcd
(clouding,ξεθωριασμενο μαυρο,ασπρες γωνιες,πρασινες καθετες γραμμες,οριζοντιες πρασινες,κλεινει μονη της,αλλαζει καναλια μονη της....)
και συνεχιζετε να τις αγοραζετε....!
πραγματικα μου προκαλει τρομερη εντυπωση αυτη η εμμονη/επιμονη..!

Last edited:
Απάντηση: Re: ΑΠΑΤΗ Ή ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ

(clouding,ξεθωριασμενο μαυρο,ασπρες γωνιες,πρασινες καθετες γραμμες,οριζοντιες πρασινες,κλεινει μονη της,αλλαζει καναλια μονη της....)

Ακόμη και στα ΙΧ μπαίνουν,πάνω απ' το τασάκι.....:flipout::flipout:

:grandpa:τελικα δεν ειναι καλες η Lcd ε?δεν μπορης να σηδεσης σαν ανθρωπος μια κονσολα να παιξης ε?να

βαλης τον υπολογιστη σου ε?αφηνουν τα παντα σταμπες ε?δεν ηπαρχη φωτηνοτητα ε?βλεπης

κατη τρεμοπαιξηματα στην εικονα ε?δεν ηπαρχη χρωμα ε?δεν (γιαλιζη τιποτα απο τη μηδαμινη

τους ευκρηνια στα βιντεο παιχνιδια δεν φενωνται σαν αληθινα τα αμαξακια του GT5 και

τουFORTSA3) ε?εχουν και εκινη την υπεροχη κητρινη οθονη σαν να εχουν καη απτην

αντιθεση ε?παιζουν ηπερωχα η ταινιες mkv ιδηκα στης σκωτινες σκηνες που βλεπης κατη

παρασητα απο τεραστια γκρη πιξελ ε?ωχχχχχ εκανα λαθος τα παραπανω καλουδια τα εχουν

κληρονομιση η πλασμα

μια πλασμα ανεξαρτιτου μοντελου δεν θα φταση μια καλη Lcd
μονο με της Lcd τον 250 ευρο μπορης να της σηγκρινης:BDGBGDB55:γιιιιιιιιιιουυυυυυυυριαααααααα

Last edited:
Εγώ για στάμπες και κιτρινίλες χρησιμοποιώ αυτό και έχω βρεί την υγειά μου :flipout:

67e6139d8d0b6140dd90e1d358aac14e6g.jpg

Τι είναι αυτά που ακούω ρε παιδιά για τις πλάσμα ?
θα μας ακούσει και κανεις που δεν ξέρει και θα νομίζει ότι μιλάμε σοβαρά...

:grandpa:τελικα δεν ειναι καλες η Lcd ε?δεν μπορης να σηδεσης σαν ανθρωπος μια κονσολα να παιξης ε?να

βαλης τον υπολογιστη σου ε?αφηνουν τα παντα σταμπες ε?δεν ηπαρχη φωτηνοτητα ε?βλεπης

κατη τρεμοπαιξηματα στην εικονα ε?δεν ηπαρχη χρωμα ε?δεν (γιαλιζη τιποτα απο τη μηδαμινη

τους ευκρηνια στα βιντεο παιχνιδια δεν φενωνται σαν αληθινα τα αμαξακια του GT5 και

τουFORTSA3) ε?εχουν και εκινη την υπεροχη κητρινη οθονη σαν να εχουν καη απτην

αντιθεση ε?παιζουν ηπερωχα η ταινιες mkv ιδηκα στης σκωτινες σκηνες που βλεπης κατη

παρασητα απο τεραστια γκρη πιξελ ε?ωχχχχχ εκανα λαθος τα παραπανω καλουδια τα εχουν

κληρονομιση η πλασμα

μια πλασμα ανεξαρτιτου μοντελου δεν θα φταση μια καλη Lcd
μονο με της Lcd τον 250 ευρο μπορης να της σηγκρινης:BDGBGDB55:γιιιιιιιιιιουυυυυυυυριαααααααα

Τα παραπάνω μόνο σαν κομικά σχόλια μπορώ να τα πάρω...και σε καμιά περίπτωση σαν σοβαρή απάντηση.Επειδή δεν έχω ούτε τον χρόνο αλλά ούτε την υπομονή για να κάτσω να στα αναλύσω...μιας και ξέρω ότι απλά δεν θα τα πάρεις υπόψην...Απλά δεν σε βλέπω να αναφέρεσαι στο panel bleeding...clouding...και έχω ένα σωρό ράμματα για τις lcd...σε καμιά περίπτωση δεν λέω ότι οι Plasma είναι οι τέλειες τηλεοράσεις...απλά σε σχέση με τις lcd είναι καλύτερε...πως να το κάνουμε...

Δεν θα πω ποιες ειναι καλυτερες γιατι απλα δεν ξερω.

Αυτο ομως που ξερω καλα, ειναι οτι τις lcd δεν τις αντεχω με την καμια.
(εχω και πλασμα, και lcd)

To ξεσκισαμε το νημα, σορυ....

Τα παραπάνω μόνο σαν κομικά σχόλια μπορώ να τα πάρω...και σε καμιά περίπτωση σαν σοβαρή απάντηση.Επειδή δεν έχω ούτε τον χρόνο αλλά ούτε την υπομονή για να κάτσω να στα αναλύσω...μιας και ξέρω ότι απλά δεν θα τα πάρεις υπόψην...Απλά δεν σε βλέπω να αναφέρεσαι στο panel bleeding...clouding...και έχω ένα σωρό ράμματα για τις lcd...σε καμιά περίπτωση δεν λέω ότι οι Plasma είναι οι τέλειες τηλεοράσεις...απλά σε σχέση με τις lcd είναι καλύτερε...πως να το κάνουμε...
σε τη ακριβως ειναι καλητερες και δεν ειναι εμφανες τουλαχιστον στα δικα μου ματια?:slapface:

σε τη ακριβως ειναι καλητερες και δεν ειναι εμφανες τουλαχιστον στα δικα μου ματια?:slapface:

Πολύ απλά διαβάζεις εδώ και εδώ το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να το πάρεις στα σοβαρά...πιο αναλυτικά και απλά δεν γίνεται...

Last edited:
Πολύ απλά διαβάζεις εδώ και εδώ το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να το πάρεις στα σοβαρά...πιο αναλυτικά και απλά δεν γίνεται...
??????
Σε ποιούς δεν απευθύνεται:
Σε αυτούς που θέλουν να χρησιμοποιούν την τηλεόραση και σαν PC monitor ή στους φανατικούς gamers που θα αφιερωνούν πολλές ώρες της ημέρας παίζοντας. Οι στατικές εικόνες είναι συνηθισμένο φαινόμενο στην συγκεκριμένη χρήση, άρα ο κίνδυνος των image renetion/burn in μεγάλος.
Σε όσους δεν έχουν ούτε ρολά, ούτε κουρτίνες, ούτε ρόμαν και στα μέλη της Greenpeace
Τι παραχωρήσεις απαιτούνται:
Κάθε τηλεόραση πρέπει να είναι ρυθμισμένη σωστά, αλλά κατά την γνώμη μου για τις πλάσμα η ανάγκη είναι μεγαλύτερη. Η σωστή ρύθμιση είναι ο μόνος τρόπος για να πάρεις το μάξιμουμ στο μαύρο και στα χρώματα που μπορεί να αποδώσει η τεχνολογία και μειώνει τις πιθανότητες burn in, image retention. Το να αγοράσεις πλάσμα και να την βάλεις να παίζει στο default dynamic mode είναι σίγουρα λάθος αγορά.
Οι γνωστές για τις πρώτες 100-200 ώρες που η πτώση της φωτεινότητας γίνεται με μεγαλύτερο ρυθμό. Κάποιοι χρησιμοποιούν το γνωστό DVD στρωσίματος (διαθέσιμο στην κατηγορία με τα downloads) και κάποιοι όχι. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να είναι γεμάτη όλη η οθόνη και να μην υπάρχουν ανενεργά ή υπερενεργά pixels.:bigcry:

εση μου τα δωσες τα λινκ
τελικα αναρωτιεμαι ακομα σε πιους απευθύνεται μια πλασμα τν?δεν μπορης ετση οπος ταλεη να κανης και τιποτα με μια πλασμα

Last edited:
Ασχετο.
Προχτες ειδα μια σαμσουνγκ 46αρα (τελευταιο μοντελο, δεν θυμαμαι ακριβη κωδικο), και σε τηλεοπτικο (ψηφιακο) σημα ηταν για κλαμματα....

Σε σπιτι την ειδα.

Τηλεφωνησα στον φιλο μου που την ειδα. Ειναι η 46C750.

ΧΑΛΙΑ (σε ψηφιακο τουλαχιστον που ειδα)