Βρε...συνεχίστε στο lcd vs plasma θέμα...να μεταφέρουν τα πόστ εκεί οι συντονιστές,να σταματήσουμε τα offtopic.
LCD καλες σιγουρα υπαρχουν.
Απλως σε διαφορους κρισιμους τομεις οι LCD δεν προκειται ποτε να φτασουν τις πλασμα.
Να σου πω ενα παραδειγμα...
Eνα απο τα σπουδαιοτερα επιτευγματα στις OLED (σημ. καμια σχεση με LED LCD) ειναι οτι δεν χρησιμοποιειται backlight...
OLED's self-illuminating technology doesn't require a backlight, so the screen's pixels can be completely turned off when reproducing black...
http://www.crutchfield.com/S-e4eWU4d5vUR/p_158OLEDXE1/Sony-XEL-1.html
Mε λιγα λογια o ελεγχος του φωτος ανα pixel. Κατι που καμια LCD δεν μπορει να πετυχει καθως παντα υπαρχουν διαρροες.
Αυτο το διαφημιζουν εταιρειες που σημερα βγαζουν LCD ως μεγαλο πλεονεκτημα για τις OLED.
Υπαρχει ομως ηδη μια τεχνολογια στην αγορα με self-illuminating pixels και αυτη ειναι η πλασμα.
Σε μερικα χρονια δηλαδη οι ιδιοι που σημερα πουλανε LCD θα σου λενε ποσο "μαπα" ηταν γιατι δεν ειναι αυτοφωτιζομενα τα pixel η δεν αναβοσβηνουν κατι που στις πλασμα θεωρειται δεδομενο εδω και χρονια.
πεστα γιατη στο τελος θα σηκρινουμαι και κανα προτζεκτορα οπος παη
Εγώ λέω ότι στο συγκριτικό, http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=65996 θα είναι μια ευκαιρία να εκφράσουν-υποστηρίξουν όλοι τις απόψεις τους από κοντά με άμεσα συγκρίσιμα μεγέθη.
Ευκαιρία να γνωριστούμε κιόλας.
Όσοι πιστοί προσέλθετε....![]()
Εσύ κοίτα να έρθεις στα γενέθλια την Παρασκευή (και μην ξεχαστείς για αύριο)
Δωστε μια βοηθεια βρε παιδια σχετικα με τισ ριθμυσεισ εικονασ για HD καναλια..βλεπω ποδοσφαιρο σε HD και βγαζω τα ματια μου μ@μω τα 200Hz μου μ@μω σε σημειο που το βαζω και βλεπω τον αγωνα απο SD καναλι.Παιδια που μπορω να βρω ετοιμεσ ρυθμισεισ εικονασ για τη c750 ή και ακομη καλυτερα υπαρχει καπου που να παρουμε μια ιδεα σχετικα με την ρυθμιση τησ τv?
Δωστε μια βοηθεια βρε παιδια σχετικα με τισ ριθμυσεισ εικονασ για HD καναλια..βλεπω ποδοσφαιρο σε HD και βγαζω τα ματια μου μ@μω τα 200Hz μου μ@μω σε σημειο που το βαζω και βλεπω τον αγωνα απο SD καναλι.
Το κατεβασα μεν αλλα δεν καταφερα να το κανω να παιξει. Υπαρχουν πουθενα πληροφοριεσ για αυτην την διαδικασια. ΔΕΝ την εχω ξανακανει και μαλλων χρειαζομαι εκτεταμενη βοηθεια απο καποιο χριστιανο..Αν καταλαβα χρειαζεται καποια μετατροπη το αρχειο γιατι η sumsung ενω ειναι στο usbγιατι τι σε χαλαει στο hd ισα ισα που ειναι και ποιο καλη η εικονα οσο
για ρυθμισεις δεν υπαρχουνε καθε τηλεοραση στον καθε χωρο σε καθε
πηγη θελει ξεχωριστο καλιμπραρισμα δεν υπαρχουνε ετοιμες ρυθμισεις
γιατι αμα υπηρχανε θα τις ειχανε κανει απο το εργοστασιο.
Μηπως στο hd δεν ειναι το προβλημα η τηλεοραση αλλα η πηγη που περνεις
το hd ?
Δες τις προεπιλεγμενες ρυθμισεις ταινια τυπικο και φυσικο καποια θα σου κανει και το motion plus βαλε το στο φουλ για να εχεις τα 200ΗΖ.
Για να τσεκαρεις αμα φταιει η τηλεοραση κατεβασε αυτον τον αγωνα ποδοσφαιρου 720ρ απο τορρεντ
http://www.monova.org/download/3820...etherlands.vs.Spain.720p.HDTV.x264-OR.torrent
βαλε τον να παιξει απο usb αμα παιζει οκ τοτε το προβλημα το εχει η πηγη σου
Το κατεβασα μεν αλλα δεν καταφερα να το κανω να παιξει. Υπαρχουν πουθενα πληροφοριεσ για αυτην την διαδικασια. ΔΕΝ την εχω ξανακανει και μαλλων χρειαζομαι εκτεταμενη βοηθεια απο καποιο χριστιανο..Αν καταλαβα χρειαζεται καποια μετατροπη το αρχειο γιατι η sumsung ενω ειναι στο usb
δεν το βλεπει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.