Απεβίωσε ο Μιλτιάδης Έβερτ

Νομίζω πως τον καλύτερο ορισμό του Έβερτ τον είχε δώσει ο Πρετεντέρης μετά από ένα τηλεοπτικό Debate με τον Σημίτη. Ο Σημίτης -έλεγε ο Πρετεντέρης- έμοιαζε με τον καθηγητή που είχαμε στις σχολές. Ο Εβερτ έμοιαζε με τον γείτονα που έχουμε στο εξοχικό. Φιλικός και απλός μεν, αλλά θα εμπιστευόσουν την εξουσία του τόπου σου στον γείτονά σου;

Είδαμε και με τους καθηγητές...

dreimal hundert Professoren, Vaterland, du bist verloren

ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΕΒΕΡΤ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΚΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΕ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΤΟ 89-90.

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΡΑΛΛΗ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΚΡΗ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ.

ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΦΕΡΕ ΝΕΟ ΑΕΡΑ ΣΤΗΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ (ΤΣΙΜΑΣ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ "ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ".

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΥΚΑΒΗΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απεβίωσε ο Μιλτιάδης Έβερτ

Νομίζω πως τον καλύτερο ορισμό του Έβερτ τον είχε δώσει ο Πρετεντέρης μετά από ένα τηλεοπτικό Debate με τον Σημίτη. Ο Σημίτης -έλεγε ο Πρετεντέρης- έμοιαζε με τον καθηγητή που είχαμε στις σχολές. Ο Εβερτ έμοιαζε με τον γείτονα που έχουμε στο εξοχικό. Φιλικός και απλός μεν, αλλά θα εμπιστευόσουν την εξουσία του τόπου σου στον γείτονά σου;

O Πρετεντέρης κορόϊδευε τά ελληνικά τού Εβερτ ενώ βέβαια τά ελληνικά τού Σημίτη ήσαν ακόμα αθλιότερα.
Επίσης ένα απο τά πολιτικά ''επιχειρήματα'' Σημίτη απέναντι στόν Εβερτ ήταν ''Οχι ψήφος στόν Χοντρό'' στήν προεκλογική περίοδο τού 1996..
Γιά νά μήν ξεχνάμε τό ήθος τού τεράστιου τίποτα που όλος του ο κύκλος ήταν και είναι χωμένος(πλήν Νίκου Θέμελη )στην διαφθορά καί στην Siemens,τον οποίον βέβαια οι Πρετεντέρηδες προσπάθησαν νά παρουσιάσουν ως ''μορφή''..

Επίσης ο μακαρίτης ο Εβερτ μπορεί νάταν λίγος σάν πολιτικός αλλά ήταν ο μόνος πού κυνήγησε οσο δέν πήγαινε άλλο τήν υπόθεση τών ΔΕΚΑ στό Χρηματιστήριο(γνωστή υπόθεση τής μεγάλης μάσας τού 1999)..
Καί δέν φαίνεται νάταν μπλεγμένος σέ σκάνδαλα,όπως άλλοι ''υπερτιμημένοι''

Φυσικά και δέν δικαιώθηκε γιατί η υπόθεση παραγράφηκε...

Συντηρητικός πολιτικός,μετρίων δυνατοτήτων,ένας ακόμα μέτριος στούς πολλούς..

Πάντως δέν ''πούλησε'' τίποτα παραπάνω απ´αυτό πού ήταν.

Ο Εβερτ θα μείνει στη ιστορία δυστυχώς για την τεράστια καταστροφή που έφερε στη οικονομία υπογράφοντας τον νόμο για τα πανωτόκια.
Είναι αμέτρητοι επίσης όσοι αυτοκτόνησαν εξαιτίας τους.

Δεν τον συμπαθουσα καθολου.

Ωσπου "γνωρισα" τον σοσιαληστη Γιωργακη.

Ημουν αδικος μαζι του, υπαρχουν πολλοι-πολυ χειροτεροι του Εβερτ.

RIP

Last edited:
ΠΑΡΤΕ ΝΑΧΕΤΕ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

%CE%9C%CE%97%CE%A4%CE%A3%CE%9F%CE%A4%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3.jpg

Αμαν ρε παιδιά με τις φωτογραφίες του Μητσοτάκη, κατάντησε αηδία πια!

Ξίνισε το γάλα στον καφέ μου και πρέπει να ξαναφτιάξω τώρα.... βάλτε και καμιά προειδοποίηση ή έστω κανένα φυλαχτό!

garlics.jpg

Ο Εβερτ θα μείνει στη ιστορία δυστυχώς για την τεράστια καταστροφή που έφερε στη οικονομία υπογράφοντας τον νόμο για τα πανωτόκια.
Είναι αμέτρητοι επίσης όσοι αυτοκτόνησαν εξαιτίας τους.
Ενώ ο "κινέζος" που "αποθέωσε" το χρηματιστήριο με τα γνωστά αποτελέσματα κατεστραμένων οικονομικά ανθρώπων, στη συνέχεια μας πούλησε στη goldmansacs (ή όπως διάολο λέγεται) για να μπούμε άρον άρον στο ευρώ, για να μην θυμηθώ και τίποτε άλλο, θα μείνει στην ιστορία ως ήρωας.
Ρε πλάκα μου κάνετε???
Πάντως αντίθετα με την γνώμη του Πρετεντέρη, εγώ θα εμπιστευόμουν την εξουσία στον απλό γείτονα, όπως τον χαρακτήρισε, και όχι στα λαμόγια που μας έχουν κυβερνήσει και μας κυβερνούν

Δυστυχώς πέρα από τα προσωπικά στοιχεία (φιλόζωος – ευθύς – μπουλντόζας) αποτελεί ένα κύριο μέλος του άρρωστου πολιτικού σκηνικού της μεταπολίτευσης.

Με τεράστιες ευθύνες επειδή έκρυψαν ή δεν είδαν ή δεν κατάλαβαν (το ίδιο είναι) το που πάει η ελληνική κοινωνία / κράτος.

Δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ πολιτικός να είχε προειδοποιήσει ότι η χώρα οικονομικά -. κοινωνικά ήταν εκτός τροχιάς επί δεκαετίες . (και για χίλιους λόγους)