Απέκτησα dreambox 800hd se αλλά δεν ξέρω τι είναι.

Status
Not open for further replies.
22 November 2011
10
Χαίρετε. Νομίζω είμαι στην σωστή κατηγορία..έγραψα dreambox και τέτοια στο google και μπήκα εδώ.. Πριν λίγες ημέρες έψαχνα στο google κινητά με 4 κάρτες σιμ και βγήκε διαφήμιση απο τα πλάγια και αγόρασα ένα κινητό από μία εταιρία στην Αγγλία. Μου ήρθε το κινητό. Η αλήθεια είναι ότι μόλις το πλήρωσα μου ήρθε εμαιλ ότι κέρδισα ένα dreambox 800hd se sim 210. έτσι έγγραφε. τέλος πάντων ήρθε το κινητό μου την παρασκευή(πριν 4 ημέρες) και σήμερα μου ήρθε ένα δέμα και το άνοιξα και είναι ένα μαύρο κουτί που λέει 800hd se . το άνοιξα έχει καλόδιο hdmi, κίτρινο κόκκινο άσπρο καλόδιο και ένα πραγματάκι που μπαίνουν αυτά επάνω και από την άλλη βγαίνει σε σκαρτ(έτσι νομίζω λέγετε αυτό). έχει και ένα τηλεκοντρόλ που κάτω έχει χρώμματα. εγώ τώρα τι μπορώ να κάνω με αυτό? Μπήκα στο σαιτ της εταιρίας και βλέπω ότι κάνει 215 ευρώ αυτό το πράγμα. μπορώ να το κάνω κάτι ή να το πουλήσω? θα πιάσει 215 ευρώ αυτό εδώ?

Φίλε μου μόλις απέκτησες ένα κλώνο του γνωστού δορυφορικού δέκτη Dreambox 800SE. Αν δεν έχεις δορυφορική εγκατάσταση (πιάτο κτλ) και δεν σκοπεύσεις να αποκτήσεις σύντομα, τότε μάλλον δεν σου πολυείναι χρήσιμος. Μπορείς βέβαια να τον χρησιμοποιήσεις για media player (παίζει mkv αλλά όχι avi). Το πιο λογικό είναι να τον πουλήσεις πάντως. ΔΕΝ πρόκειται να σου προτείνω τιμή αλλά τα 215 δεν τα βλέπω λογική τιμή. Μπορείς ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ να δεις πόσο κάνουν στο internet (δλδ στην Κίνα) και θα καταλάβεις.

Μια χαρά σου έκατσε πάντως. Με γειες το καινούριο κινητό.

σε ευχαριστώ που μου απάντησες. έχω πιάτο από παλιά αλλά δεν έχω τίποτα συνδεμένο, δέκτη δηλαδή. ένας φίλος μου μόλις πριν λίγο μου είπε ότι αυτό κάνει γύρω στα 250 εδώ στην Ελλάδα και ότι αυτός πήρε το ίδιο απο κίνα 190 ευρώ και πλήρωσε άλλα 50 τελωνείο. οπότε πιστεύω ότι αν δεν τον κρατήσω τελικά, θα βρω αγοραστή εδώ. μου είπε ότι είναι καλό που γράφει 210 επάνω κάτι για σιμ. :award:

Αν τον πουλας στην τιμη που τον ..."αγορασες" ενδιαφερομαι!

Φιλε! έχω την ταπεινή γνώμη ,ότι τα χρήματα που ζητάς για έναν CLONE DREAMBOX 800 HD SE SIM 2.10 είναι σε λογικά πλαίσια Μπορούμε να έχουμε την διεύθυνση από το φερέγγυο και αξιόπιστο κατάστημα που αγόρασες το κινητό σου Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Απέκτησα dreambox 800hd se αλλά δεν ξέρω τι είναι.

τώρα είδα στην κεντρική σελίδα γράφει το όνομα μου! :award:
Καλορίζικο το δεκτάκι φίλε!!! Αν παραγγείλω dreambox λέτε να πάρω δώρο κανά αμάξι!!!:Banane0:
Χαριτολογώντας πάντα.!!! :ernaehrung004:

Εχω την εντύπωση ότι ο συγκεκριμένος είναι ελληνικής (ή κυπριακής πιθανότερα) καταγωγής, γνωστός στο χώρο των dbox, με έδρα την Αγγλία. Εισάγει από Κίνα και νομίζω παλιότερα διατηρούσε και αποθήκη στην Ελλάδα (ή ίσως αν όχι ο ίδιος κάποιος συνεργάτης του) και οι παραγγελίες για Ελλάδα, έφευγαν από εδώ..

Πάντως το δέκτη να μην τον πουλήσεις. Κάνει παπάδες. Διάβασε εδώ μέσα πώς μπορείς να τον αξιοποιήσεις και δε θα το μετανοιώσεις

Είμαι ο μόνος που είναι υποψιασμένος για κάποιον που διαφημίζει πως από το ΧΥΖ eshop κέρδισε δώρο ένα δέκτη;

Μη το πάρεις προσωπικά κ. Πέτρο Αποστολόπουλε, αλλά έχουν συμβεί πολλές ιντερνετικές απάτες και είμαι πάντα δύσπιστος.

@Petros Apostolopoulos:

Το post που περιείχε αναφορές σε δοσοληψίες με το κατάστημα και προμήθειες από πωλήσεις έφυγε. Ανέφερες το κατάστημα, και αυτό είναι αρκετό. Τα υπόλοιπα δεν ενδιαφέρουν το forum.
Οποιος ενδιαφέρεται για αγορές από εκεί ας το ψάξει μόνος του. Στο κάτω κάτω της γραφής υπάρχουν και τα p.m.

Και εμένα απάτη μου μυρίζει φίλε γιατί δηλώνεις πολύ χαζός για να είσαι αληθινός.
Σου ήρθε δώρο δέκτης που δεν ήξερες τι είναι και τι κάνει ενώ είχες πιάτο δορυφορικό.
Ασε που το όνομα του site που αγορασες παραπέμπει σε τύπο που ήξερα ψιλοαπατεωνάκο.
Παρά ταύτα το surerpad στο site έχει μπόμπα τιμή.

Ο.Κ. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζεται αυτό. Είδαμε το μαγαζί, είδαμε και τις τιμές. Οπως είπα και προηγουμένως, όποιος ενδιαφέρεται για αγορές ας απευθυνθεί εκεί.

Το νήμα κλειδώνεται.

Last edited:
Status
Not open for further replies.