Ξέρω, ξέρω, είμαι ρατσιστής και ξενοφοβικός...
Στην νότια Κρήτη να δείτε πόσοι απο δαύτους έχουν μαζευτεί!!!!!!!!!!
Τα θηλυκά έχουν βγει στην βίζιτα, ανεξαρτήτως ηλικίας και οι υπόλοιποι στις λοιπές παραδοσιακές ασχολίες τους.
Προ μηνών βούτηξαν ένα ντόπιο 70χρονο που είχε ..ερωτικές συνευρέσεις με ανήλικες, παρουσία της μητέρας, με αντίτιμο 2 σουβλάκια καλαμάκια έκαστη (και η μητέρα-τσατσά). Για να σας προλάβω, τον κάρφωσαν οι συχωριανοί του...
Στο ίδιο χωριό έχει σημειωθεί ρεκόρ διαρρήξεων αυτοκινήτων, με τουλάχιστον 2 διαρρήξεις κατ έτος και κατά αυτοκίνητο.
Δηλαδή τι υπονοείς; Αν σου χτυπήσουν το κουδούνι και ανοίγοντας τη πόρτα δεις ότι είναι πέντε γύφτοι που ζητιανεύουν, ή έστω και Ρομά, εσύ δηλαδή δεν θα τους πάρεις μέσα να τους φιλέψεις και να τους φιλοξενήσεις για όσο χρειάζονται, όπως άλλωστε κάνει καθημερινά και κάθε σωστός αριστερός;
Δηλαδή τι υπονοείς; Αν σου χτυπήσουν το κουδούνι και ανοίγοντας τη πόρτα δεις ότι είναι πέντε γύφτοι που ζητιανεύουν, ή έστω και Ρομά, εσύ δηλαδή δεν θα τους πάρεις μέσα να τους φιλέψεις και να τους φιλοξενήσεις για όσο χρειάζονται, όπως άλλωστε κάνει καθημερινά και κάθε σωστός αριστερός;
Στην Θράκη
Στη Θράκη τους έχουμε μη στάξει και μη φέξει. Δεν διώκονται ποτέ και για τίποτα. Γι αυτό άλλωστε οι δικοί μας δεν πάνε να φύγουν σε Γαλλίες και Ιταλίες. Αντιθέτως, θα πάρουμε και αυτούς που οι Βούλγαροι δεν θέλουν και προσπαθούν να ξεφορτωθούν. Όλοι οι καλοί χωράμε!
:2thumb22sup::2thumb22sup:
Οπότε αριστεροί ,ξε-αριστεροί υπάρχει συνύπαρξη,ανάλογα βέβαια καί μέ τά ήθη(συνήθειες)τής κάθε μειονότητας καί τής αντίστοιχης πλειοψηφίας.
Χεχε, φαίνεται ότι έχουν βαλθεί κάποιοι να φάω μπαν.
Κολλητοί!
Μαθαίνουν στους δικούς μας και πως να κάνουν διαρρήξεις.
Κολλητοί!
Μαθαίνουν στους δικούς μας και πως να κάνουν διαρρήξεις. Με τη πείνα που έρχεται θα χρειαστούν νέες τέχνες, ακόμη και στους αριστερούς!
Στην Κρήτη έχω μάθει καλοπερνάν τα αδέσποτα...αληθεύει??
Τώρα το πώς οι προγονοί μας με την Δημοκρατία τους έφτασαν τόσο ψηλά, ενώ εμείς με την δική μας τόσο χαμηλά (πάτο) δεν το κατάλαβα! Υπάρχουν πολλών ειδών Δημοκρατίες?:hmmmm2:
Στην νότια Κρήτη να δείτε πόσοι απο δαύτους έχουν μαζευτεί!!!!!!!!!!
Τα θηλυκά έχουν βγει στην βίζιτα, ανεξαρτήτως ηλικίας και οι υπόλοιποι στις λοιπές παραδοσιακές ασχολίες τους.
Προ μηνών βούτηξαν ένα ντόπιο 70χρονο που είχε ..ερωτικές συνευρέσεις με ανήλικες, παρουσία της μητέρας, με αντίτιμο 2 σουβλάκια καλαμάκια έκαστη (και η μητέρα-τσατσά). Για να σας προλάβω, τον κάρφωσαν οι συχωριανοί του...
Στο ίδιο χωριό έχει σημειωθεί ρεκόρ διαρρήξεων αυτοκινήτων, με τουλάχιστον 2 διαρρήξεις κατ έτος και κατά αυτοκίνητο.
Χεχε, φαίνεται ότι έχουν βαλθεί κάποιοι να φάω μπαν.
Πολλών ειδών απόψεις....:afroεξ ου και η Δημοκρατία)....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.