Kostas_Y
AVClub Fanatic
Re: Απάντηση: Απενοχοποίηση Τώρα! Masterpieces We Dislike
Το Blade Runner αξίζει μόνο και μόνο για την ατμόσφαιρα του, noir σε sci-fi περιτύλιγμα.
Ο Aronofsky ενοχλεί πολλούς αλλά μπορώ να πω οτι είναι απο τους αγαπημένους μου σκηνοθέτες. Δεν έχω δει βέβαια το Black Swan και φοβάμαι οτι θα "χαλάσει" τωρα που μπήκε στο mainstream του Hollywood.
To Gone... όντως είναι εκνευριστικό. 4 ώρες με την υστερικιά πάει πολύ Μονό η περίφημη ατάκα του Rhett αξίζει.
Πολυ ωραιο θεμα.
Το πρώτο που μου έρχεται σφηνα στο μυαλο ειναι η Οδύσσεια ( 2001: A Space Odyssey)
Και επειδή λεω δεν μπορει κατι θα μου ξέφυγε το ειδα και δευτερη φορα...
Δεν σας λεω, δεν...
Επισης ποτε δεν καταλαβα το κόλλημα με το Blade Runner.
Εχει βγει και ξαναβγει σε dvd σε hd σε D.C. και δεν μπορω να το πιστεψω οτι ακομα πουλαει.
Η πλακα ειναι πως ειμαι οπαδος των ταινιων επιστημονικής φαντασιας αλλα τις συγκεκριμένες τις εχω στην μαυρη λιστα του ποτε ξανα.
Τελος δεν την ξαναπατάω με ταινια του Aronofsky.
Την πατησα μια ,την πατησα δυο ,την πατησα τρεις , ε το κακο τεσσαρισε...
Υπερτιμημένος ο κυριος.
Το Blade Runner αξίζει μόνο και μόνο για την ατμόσφαιρα του, noir σε sci-fi περιτύλιγμα.
Ο Aronofsky ενοχλεί πολλούς αλλά μπορώ να πω οτι είναι απο τους αγαπημένους μου σκηνοθέτες. Δεν έχω δει βέβαια το Black Swan και φοβάμαι οτι θα "χαλάσει" τωρα που μπήκε στο mainstream του Hollywood.
To Casablanca πρέπει να το δεις με την κατάλληλη ψυχολογική κατάσταση, να έχεις φάει πρόσφατα χυλόπιτα δηλαδήΤις Casablanca και Gone with the Wind δεν μπόρεσα ποτέ να δω ολόκληρες...Με κοιμίζουν.

To Gone... όντως είναι εκνευριστικό. 4 ώρες με την υστερικιά πάει πολύ Μονό η περίφημη ατάκα του Rhett αξίζει.