Απεργιακά ...

Οταν έρχεται η ώρα της κρίσης βλ. εκλογές,αυτοί οι ίδιοι που αναρωτιούνται που πάμε....,αυτοι που βλέπουν τόπους να ερημώνουν και να καταστρέφονται θα ψηφήσουν πάλι τον τάδε γνωστό για το βόλεμά τους.Δεν μας φταίει κανένας άλλος.Να θυμηθούμε τι έγινε στην Πελλοπόννησο το καλοκαίρι και λίγο αργότερα στις εκλογές.Sorry για το off topic

Απάντηση: Re: Απεργιακά ...

Οταν έρχεται η ώρα της κρίσης βλ. εκλογές,αυτοί οι ίδιοι που αναρωτιούνται που πάμε....,αυτοι που βλέπουν τόπους να ερημώνουν και να καταστρέφονται θα ψηφήσουν πάλι τον τάδε γνωστό για το βόλεμά τους.Δεν μας φταίει κανένας άλλος.Να θυμηθούμε τι έγινε στην Πελλοπόννησο το καλοκαίρι και λίγο αργότερα στις εκλογές.Sorry για το off topic

Το ίδιο ακριβώς έγινε κι εδώ. Ο Δήμος Στυρέων της Εύβοιας κάηκε κατα 90% ήτοι 120,000 στρέμματα.......

Να πώ την γνώμη μου (αν και νομίζω ότι είμαι ολίγον τι off topic);
Στην επαρχία πού διαμένω μεγάλο μέρος του πλήθυσμού αποτελείται από αλλοδαπούς μετανάστες.
Όλοι τους μα όλοι τους απασχολούνται ολικώς όλο το χρόνο με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να έχουν αποκτήσει περιουσίες και μπράβο τους.
Η πλειονότητα όμως των ημεδαπών άνεργων Ελληναράδων νεανίσκων που γυρνοβολάει στις καφετέριες και τα μπαράκια αναρωτώμενη για το "που πάει το πράγμα" αρνείται πεισματικά να εργαστεί πχ στα χωράφια, στούς σταβλους, στις οικοδομές θεωρώντας εαυτούς αριστοκράτες και ελιτ τις τοπικής κοινωνίας.
Ξέχασαν πώς αυτές ήσαν οι δουλειές των πατεράδων τους και των παππούδων τους ......
Άσε ρε που θα τρέχω να μαζεύω τις ελιές Νοέμβρη μήνα....λένε

Χολή βγάζω αλλά τι να κάνω;

καλα δεν ειναι ολοι ετσι !

σιγουρα ειναι παρα πολλοι και τους βλεπω και εγω......

αλλα υπαρχει οντως κοσμος που εχει εξαθλιωθει απο ανεχεια και ανεργεια !
υπαρχει και ο μικρος ο μαγαζατορας που δεν μπαινει ψυχη στο μαγαζι του λογω του οτι ΔΕΝ υπαρχει κοσμος με δυνατη αγοραστικη δυναμη δηλ, κοσμος με λεφτα στην τζεπη !

υπαρχει και ο Νεος που σπουδαζει και δεν βρισκει δουλεια .....
υπαρχει και οι εργαζωμενοι στα Σουπερ μαρκετ που παιρνουν 3+60 και βαζουν και ΜΕΣΟΝ για να μπουν ....:HTEHETH63:

υπαρχουν και αυτοι που προτιμουν την καφετερεια....