ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΑΡΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

τι iq έχει η κυρία που της έκαναν την πλάκα ? δεν πιστεύω αυτό το ζωντανό να το πληρώνουμε στο υπουργείο που "εργαζεται" παραπάνω από 300 ευρω :angry::angry::angry:

Δεν νομιζω οτι πανω-κατω αντεδρασε εκτος πλαισιων (της θεσης της).
Λογικα θα παιρνει τουλαχιστον κανα 3χιλιαρο ...

τι iq έχει η κυρία που της έκαναν την πλάκα ? δεν πιστεύω αυτό το ζωντανό να το πληρώνουμε στο υπουργείο που "εργαζεται" παραπάνω από 300 ευρω :angry::angry::angry:

Για ξαναάκουσέ το... δεν είναι απλή εργαζόμενος στη συνέχεια...

Απάντηση: Re: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΑΡΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Που το ξερεις το iq της??

Και που ξερεις αν ''εργαζεται'' ή εργάζεται??

Και ποιο ειναι τό ''ζωντανό''??

Και απο που και ως πού εσύ το πληρώνεις?????????

Μπορεί και εσένα κάποιοι άλλοι να σε πληρώνουν..Αγνωσται αι βουλαί τού Κυρίου και αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...Ορθόν?

Last edited:
Τώρα που θα μείνουν τρεις κι ο κούκος στο Δημόσιο, να δω πως θα εξυπηρετούνται όλα τα ζώα που τα'χουν βάλει μαζί του. Έχουν την εντύπωση ότι πλέον θα καθαρίζουν σε dt και χωρίς ταλαιπωρία, αφού οι υπάλληλοι θα μετατραπούν σε δουλευταράδες εν μια νυκτί...
Κούνια που σας κούναγε ποντικαρέοι..
Ξεχνάτε ή μάλλον δεν σκαμπάζετε να διανοηθείτε ότι η ανοργανωσιά του Δημοσίου, η γραφειοκρατία, οι ουρές και η αναποτελεσματικότητα ειναι καθαρά διοικητικό ζήτημα κι όχι υπαλληλικό..

ζώα!:clown:

Ξεχνάτε ή μάλλον δεν σκαμπάζετε να διανοηθείτε ότι η ανοργανωσιά του Δημοσίου, η γραφειοκρατία, οι ουρές και η αναποτελεσματικότητα ειναι καθαρά διοικητικό ζήτημα κι όχι υπαλληλικό..
ζώα!:clown:

Καλά γι'αυτό δε θα'παιρνα κι όρκο. Μόλις γύρισα από γνωστή Πολεοδομία της Αττικής. Ελεγμένος φάκελος που ήθελε μια απλή τυπική υπογραφή. (Το ότι χρειαζόταν η υπογραφή όντως είναι διοικητικό ζήτημα, τα λοιπά που ακολουθούν όμως όχι).

Στο γραφείο εγώ και ο υπάλληλος (ουδείς άλλος)....

Θα ξαναπάω την άλλη βδομάδα γιατί "πνιγόταν" στη δουλειά και δε γίνεται έτσι η δουλειά, να πηγάινουμε όποτε γουστάρουμε ο καθένας. Επειδή κατά τα λοιπά είμαι άνεργος, και μπορώ να ξαναπάω χωρίς να χάσω μεροκάματο, είπα να μην τον ξεχέσω πρωινιάτικα, και έφυγα. Αυτός βέβαια, δεν είναι άνεργος. Και δε θέλω να ξέρω πόσα παίρνει, από τους φόρους τους δικούς μου. Αν μου συνέβαινε για πρώτη φορά στη ζωή μου, θα το θεωρούσα τυχαίο. Δυστυχώς είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.

Αν τον βρίσω, απλά δε θα υπογράψει ποτέ, διότι "μπορεί". Αν τον καταγγείλω, το σωματείο του θα με βγάλει τρελό. Αν τον χτυπήσω, θα πάω φυλακή. Αυτά.

Last edited:
Το βασικό πρόβλημα που θα προκύψει με τις εφεδρείες, δεν είναι το "τρεις κι ο κούκος", αφού και τώρα στις εφορίες και πολεοδομίες μόνο κάτι νέοι στην ηλικία μου δούλευαν μπροστά στα γκισέ, αυτοί που προσελήφθησαν μέσω ΑΣΕΠ και όχι μέσω κολλητού βουλευτή του θειού τους. Οι "παλιοί" κάθονταν στην ασφάλεια των γραφείων πίσω δουλεύοντας με την άνεσή τους και τα δικά τους χρονοδιαγράμματα. Μπορεί και να πρέπει να γίνεται έτσι, εκεί πίσω που κάθονται να δουλεύουν όντως, όμως όταν ο νέος μπροστά στο γκισέ έχει να αντιμετωπίσει ουρά 80 ατόμων, και υπάρχει και άλλο γραφείο εκεί άδειο, θα μπορούσε ίσως κάποιος από την κλίκα των 6-10 ατόμων που πίνουν καφέ πίσω κουτσομπολεύοντας να έρθει να βοηθήσει.

Το βασικό πρόβλημα λοιπόν για να επανέλθω σ'αυτό που ξεκίνησα, είναι ότι φοβάμαι πως με τις εφεδρείες θα φύγουν αυτοί οι λίγοι πρόθυμοι και εργατικοί, αυτοί που έψαχναν μια δουλειά και τη βρήκαν με την αξία τους, μέσω ασεπ, γιατί να φύγει το πασοκικό συνάφι, όπως πχ οι διευθυντάδες με απολυτήριο δημοτικού, με τις γνωριμίες που έχουν το βρίσκω απίθανο...

Όχι, δεν έχουμε πολλούς ΔΥ, όμως το Δημόσιο έχει και παραέχει πρόβλημα. Και σε επίπεδο διοίκησης (το σοβαρότερο), και σε επίπεδο υπαλλήλων. Φυσικά εξαιρέσεις δέχομαι ότι υπάρχουν, και τις έχω ζήσει, αλλά το να μου τυχαίνει μια δουλίτσα του κώλου μέσα στους μήνες που είμαι χωρίς εισόδημα, και να μη μπορώ να την ολοκληρώσω επειδή κάποιος βαριέται να κάνει αυτό για το οποίο πληρώνεται απο ΕΜΕΝΑ, με συγχωρείτε αλλά δεν το δέχομαι.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΑΡΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Που το ξερεις το iq της??

Και που ξερεις αν ''εργαζεται'' ή εργάζεται??

Και ποιο ειναι τό ''ζωντανό''??

Και απο που και ως πού εσύ το πληρώνεις?????????

Μπορεί και εσένα κάποιοι άλλοι να σε πληρώνουν..Αγνωσται αι βουλαί τού Κυρίου και αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...Ορθόν?

άμα κάθεται και συζητάει στο τηλέφωνο του υπουργείου και δεν το κλείνει περί Δρ. Π. Ούτσας & Προφεσορ Κ. Αβλας τι είναι σκληρά εργαζόμενος ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΑΡΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜ

άμα κάθεται και συζητάει στο τηλέφωνο του υπουργείου και δεν το κλείνει περί Δρ. Π. Ούτσας & Προφεσορ Κ. Αβλας τι είναι σκληρά εργαζόμενος ?

Γιατί εσύ θές νά υπάρχει βιτσα και να μην πηγαινουν ούτε για κατουρημα??

Αλλά τα λοιπά περι iq και ''ζωντανού που πληρωνουμε'' δεν τακαταλαβα..Τες πα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΑΡΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ

Γιατί εσύ θές νά υπάρχει βιτσα και να μην πηγαινουν ούτε για κατουρημα??

Αλλά τα λοιπ απερι iq και ''ζωντανού που πληρωνουμε'' δεν τακαταλαβα..Τες πα.

ναι

Re: Απάντηση: Re: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΑΡΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ο μάνατζερ Αρχιψωλίδης που μιλάει στο τηλέφωνο με τον κολλητό για γκόμενες εν ώρα εργασίας, με iq πιπίλας, λεβγές ταχυτήτων από χύτρα ταχύτητος, τι είναι δηλαδή?
Ή μήπως εκεί έξω έχει μόνο τα τζιμάνια??

Εν προκειμένω, αν όντως η κυρία μίλησε με τη Διαμαντοπούλου, όπως ισχυρίζεται, το πρόβλημα δεν είναι το IQ της κυρίας, αλλά η απάντηση της Υπουργού, που ξεκάθαρα απείλησε τον διευθυντή του σχολείου. Γιατί δεν ασχολούμαστε λοιπόν μ'αυτό που είναι και το σοβαρό, και όχι με την κυρία που απλά έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει, να καταγράψει δηλαδή μια καταγγελία και να ενημερώσει την υπουργό;;;

Last edited: