ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

PETRAN said:
Συζήτηση και πλακίτσα κάνουμε eki65...
Δεν υπάρχει τίποτα άλλο...

Και ο Εκι πλακιτσα κανει φιλε μου:music-smiley-005: :music-smiley-005: μεχρι να τον πλακωσει η Νικολ:speechless-smiley-0 :speechless-smiley-0 ...:flipout: :flipout:

οκ, πάω πάσο...
να δούμε τελικά ποιός θα είναι ο "τυχερός" που θα τ'ακούσει...:flipout: :flipout: :flipout:

Α, δεν το πιστεύω αυτό... μου έχετε ανοίξει τον λάκο κανονικότατα!!!!!!
Petran δεν υπάρχει λόγος να τα ακούσει κανείς από μένα, γιατί πολύ απλά εγώ είπα ότι αν ήμουν στην θέση του δεν θα αντιδρούσα έτσι και κυρίως τόσο απερίσκεπτα.
Από πότε την βλακεία την μεταφράζουμε ως φιλότιμο;

Μήπως δεν μιλάμε για βλακεία αλλά για απόγνωση?
Γιατί είναι γνωστό το ρητό που λέει ο κόσμος..."πολύ θέλει να περάσεις απέναντι?".. δηλαδή πολύ θέλει να σου γυρίσουν τα μυαλά ανάποδα και να τρελαθείς?

PETRAN said:
Μήπως δεν μιλάμε για βλακεία αλλά για απόγνωση?
Γιατί είναι γνωστό το ρητό που λέει ο κόσμος..."πολύ θέλει να περάσεις απέναντι?".. δηλαδή πολύ θέλει να σου γυρίσουν τα μυαλά ανάποδα και να τρελαθείς?
Αυτό εξαρτάται καθαρά και μόνο από τον χαρακτήρα του ατόμου.
Και μην τρελαθούμε τώρα.... μόνο οι άντρες γνωρίζουν την λέξη φιλότιμο!:twoguns:
Με κάνατε και γέλασα μεσημεριάτικα....

Ναι βρε Νικόλ ! Μόνο οι άντρες έχουν φιλότιμο. Οι γυναίκες είναι κυρίως οχιές. Αλοίμονο αν η γυναίκα καταλάβει ότι έχει δύναμη, εξουσία ή ότι την ποθούν πολλοί. Αλοίμονο για τον άντρα που την θέλει.
Οι γυναίκες δεν μπορούν επειδή π.χ. φοράνε παντελόνια να αποκτήσουν την αντρίκια λεβεντιά και το φιλότιμο.
Σουρλουλούδες!

Μελίδης Μιχάλης said:
Ναι βρε Νικόλ ! Μόνο οι άντρες έχουν φιλότιμο. Οι γυναίκες είναι κυρίως οχιές. Αλοίμονο αν η γυναίκα καταλάβει ότι έχει δύναμη, εξουσία ή ότι την ποθούν πολλοί. Αλοίμονο για τον άντρα που την θέλει.
Οι γυναίκες δεν μπορούν επειδή π.χ. φοράνε παντελόνια να αποκτήσουν την αντρίκια λεβεντιά και το φιλότιμο.
Σουρλουλούδες!

+1:music-smiley-005:

Μελίδης Μιχάλης said:
Σουρλουλούδες!

:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Παίρνω παράδειγμα γυναικείας συμπεριφοράς ακόμα κι από τη μάνα μου αλλά και από την αδερφή μου. Ειδικά για την δεύτερη απορώ πως την αντέχει ο δόλιος ο γαμπρός μου.