Απίστευτη Κοροϊδία!!!!

SWISSTEC

AVClub Addicted Member
26 July 2007
1,458
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
:furious3::violent-smiley-030:Πήγα να αγοράσω κάτι σε μιά από τις γνωστές μας αλυσίδες καταστημάτων ηλεκτρονικών και λέω μιά και είμαι εδώ και βλέπω και τις τιμές στις LCD? Βλέοω λοιπών και είχε φέρει την Sony 40X3500.Τί τιμή την είχε την 40"?
3189 ευρώ. Έπεσα ξερός!!! Δηλαδή λέω και αναλογιζόμενος τις τιμές που μας παρουσιάζουν διάφοροι φίλοι εδώ την 46"πόσο θα την έχει???Και έτσι σκέφτηκα Δεν είμαι και Κορόϊδο να πληρώσω περισσότερα και έφυγα χωρίς να πάρω και αυτό που ήθελα! Γιαυτό θα πρέπει καλοί μου φίλοι όλοι θα πρέπει να τους γυρίσουμε την πλάτη και να μην αγοράζουμε τίποτα από αυτούς να δούμε θα μας αντιμετωπίζουν πλέον σας χαχόλους και τριτοκοσμικούς και θα πλουτίζουν αυτοί εις βάρος μας???:rifle::rifle::rifle:

Ε καλα πως κανεις ετσι. Εγω οταν πείρα την 40Χ2000 πριν κανα χρονο στον κοτσο ειχε 3500 και εγω την πειρα 2700. 800 euro διαφορα

Nα φανταστείς πήρα τηλέφωνο στη Sony Hellas και ρώτησα τιμή για την συγκεκριμένη και μου είπαν 3150! Σκέψου, ακριβότερα και από την αντιπροσωπεία!:guitarist:

:furious3::violent-smiley-030:Πήγα να αγοράσω κάτι σε μιά από τις γνωστές μας αλυσίδες καταστημάτων ηλεκτρονικών και λέω μιά και είμαι εδώ και βλέπω και τις τιμές στις LCD? Βλέοω λοιπών και είχε φέρει την Sony 40X3500.Τί τιμή την είχε την 40"?
3189 ευρώ. Έπεσα ξερός!!! Δηλαδή λέω και αναλογιζόμενος τις τιμές που μας παρουσιάζουν διάφοροι φίλοι εδώ την 46"πόσο θα την έχει???Και έτσι σκέφτηκα Δεν είμαι και Κορόϊδο να πληρώσω περισσότερα και έφυγα χωρίς να πάρω και αυτό που ήθελα! Γιαυτό θα πρέπει καλοί μου φίλοι όλοι θα πρέπει να τους γυρίσουμε την πλάτη και να μην αγοράζουμε τίποτα από αυτούς να δούμε θα μας αντιμετωπίζουν πλέον σας χαχόλους και τριτοκοσμικούς και θα πλουτίζουν αυτοί εις βάρος μας???:rifle::rifle::rifle:

να υποθέσω κοτσόβολος?ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ.Οι άλλοι χαζοί είναι και την πουλάνε 2500Ε?????

Nα φανταστείς πήρα τηλέφωνο στη Sony Hellas και ρώτησα τιμή για την συγκεκριμένη και μου είπαν 3150! Σκέψου, ακριβότερα και από την αντιπροσωπεία!:guitarist:

Δεν πρέπει να ναι σωστή τιμή....2850 πρέπει να ναι ή εκεί γύρω...

να υποθέσω κοτσόβολος?ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ.Οι άλλοι χαζοί είναι και την πουλάνε 2500Ε?????

Τα καταστήματα πουλάνε όσο θέλουν...
Λυπάμαι κάποιους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει και απλά μπαίνουν σε ένα κατάστημα, βλέπουν μια τηλεόραση που τους αρέσει και την αγοράζουν χωρίς μια στοιχειώδη έρευνα αγοράς.
Παράδειγμα: Αυτή τη στιγμή η Sony 46V2500 πωλείται από μία αλυσίδα στα 1399e και από άλλη 2399. :bang:

P.S. Η "τιμημένη" 40D3000 υπάρχει σε κατάστημα εκτιθέμενη με ταμπελάκι όπου αναγράφει 1899 ή 1869e, δεν θυμάμαι ακριβώς.:rifle:

P.S. Η "τιμημένη" 40D3000 υπάρχει σε κατάστημα εκτιθέμενη με ταμπελάκι όπου αναγράφει 1899 ή 1869e, δεν θυμάμαι ακριβώς.:rifle:

Για όσους ενδιαφέρονται και δεν την βρίσκουν υπάρχουνε αποθέματα:flipout::flipout::flipout:

Ελατε ρε παιδια , πως κανετε ετσι ? Τωρα ανακαλυψατε το rexona?:flipout:
Το μ@λακα τον Ελληνα να λετε ...που παει κι αγοραζει με δοσεις και ζει με τις πιστωτικες η εσεις λετε δεν θα βρεθουν θυματα ?

Σ αυτην την χωρα τιποτα δεν μου κανει εντυπωση πλεον .

Τη χωρα του μαγγα και τσαντιλα που ο κωλος του βρωμαει ποδαριλα .

Αμα βλεπεις στην καινουργια σου LCD , plasma κ.λ.π. και κανενα δελτιο ειδησεων (και οχι μονο dvd και νοβες) τοτε τι πραγμα μπορει να σε εκπληξει πλεον ?

Τα καταστήματα πουλάνε όσο θέλουν...
Λυπάμαι κάποιους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει και απλά μπαίνουν σε ένα κατάστημα, βλέπουν μια τηλεόραση που τους αρέσει και την αγοράζουν χωρίς μια στοιχειώδη έρευνα αγοράς.
Παράδειγμα: Αυτή τη στιγμή η Sony 46V2500 πωλείται από μία αλυσίδα στα 1399e και από άλλη 2399. :bang:

Expert ε?

Αυτό είναι το ελεύθερο εμπόριο , με γεια του γεια χαρά του , πρέπει να δώσουμε τόση σημασία; Αλλού είναι το θέμα , εαν θα έχουμε σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Δεν ειναι κοροιδια αλλα εμπορικη πολιτικη. Και εξηγω: α)Υπαρχουν υποψηφιοι αγοραστες, που δεν εχουν συναισθηση της αξιας του χρηματος και αγοραζουν οτι πιο ακριβο υπαρχει γιατι συνειδητα το θεωρουν καλυτερο ποιοτικα.
β) Υπαρχουν υποψηφιοι πελατες ,που ενω εχουν συναισθηση της αξιας του χρηματος, εχουν το μικροβιο της επιδειξιομανιας προς τους τριτους το οποιο και πληρωνουν ακριβα!

Ακομα με λιγη συζητηση θα σου εκοβε 200-300 ευρω και θα εφευγες και χαρουμενος για το καλο deal.
Ειναι συνηθες για να εχεις το αισθημα πως κατι κερδισες!

Ρε παιδιά δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε ότι μερικές εταιρείες με την τιμολογιακή πολιτική τους απλά σπρώχνουν το πιθανό αγοραστή στις τηλεοράσεις που κερδίζουν περισσότερο… κλασική περίπτωση ο Κοτσος… δεν θέλει να πουλήσει Sony… τιμές στα ύψη…σπρώχνει όμως κανονικά Philips… ;) έχουν γέλιο…το ωραίο είναι όμως όταν κουνάς ζεστό χρήμα αρχίζουν οι κολοτουμπες :) εκμεταλλευτείτε… έχω κάνει κάτι τρελές αγορές στο μαγαζί… τι internet shop… πλέον αφήνω τηλέφωνο και λέω όταν αποφασίστε να μου το δώσετε σε αυτή τη τιμή πάρτε με τηλέφωνο και αρχίζουν μετά από μερικές μέρες τα τηλεφωνά για αγορά σε συγκεκριμένη μέρα που υπάρχει έξτρα έκπτωση κλπ κλπ κλπ

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ… (τουλάχιστον στο avclub.gr αλλού ας πρόσεχαν ;) στα καταστήματα αναφέρομαι ;) )

Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό δεν είναι τόσο αδιάλλακτοι οι πωλητές ακόμα και στις αλυσίδες καταστημάτων. Απλά έχουν φτιάξει ένα πέπλο αδιαλλαξίας από παλιά όταν ήθελες να παζαρέψεις και σου έκοβαν το βήχα με το κλασικό "οι τιμές είναι fix" και τώρα ο περισσότερος κόσμος δεν τολμάει να ζητήσει χαμηλότερες τιμές πιστεύοντας ότι ακόμα και να χτυπιέται δεν πρόκειται να υποχωρήσουν. Στη χειρότερη πλέον πας και λες στον υπεύθυνο "εγώ τόσο το βρίσκω στον ανταγωνισμό" και στο δίνουν το ίδιο. Φυσικά δεν ισχύει παντού αλλά μου έχει τύχει. Νομίζω πως είναι ο καιρός να αρχίσουμε να απαιτούμε καλύτερες τιμές και να κάνουμε τον κόπο να φεύγουμε αν μας αρνούνται. Αν φύγει ενας και μετά άλλος ένας επειδή ζήτησε καλύτερη τιμή και δεν μάσησε στο "όχι", τότε ίσως το ξανασκεφτούν. Ίσως αλλάξουμε τον εμπορικό κόσμο :silly:

Φυσικά απαραίτητη προυπόθεση είναι να το έχουμε ψάξει!

Με τοσο ανταγωνισμο που υπαρχει, η "τεχνικη" του GeonX παραπανω ειναι πολυ σωστη.

Να σας δωσω παραδειγματακι.

Περσυ τον Δεκεμβη παω σε καταστημα ηλεκτρικων (οχι "πρωτο" ομομα, συνοικιακο) και λεω.

- "Μου δινουν τον Pearl o ...... στα 4000. (παραμυθι).
"Επειδη θελω να αγορασω απο εσενα, ποσο θα μου τον δωσεις ? Σκεψου, αποφασισε και πες μου"

Μετα απο 3 μερες με παιρνει τηλεφωνο, και μου λεει:
- 4000 σε 12 ατοκες ή 3800 κασαδουμπα.

Το συστημα δουλευει...

Συνηθως οι τιμες στα καρτελακια διαφορων συσκευων ειναι τιμες με δοσεις,καρτα κτλπ...Οι τιμες απολυτου μετρητοις ειναι εντελως διαφορετικες και δινονται κατοπιν συνεννοησης με τον πωλητη η τον υπευθυνο.

:furious3::violent-smiley-030:Γιαυτό θα πρέπει καλοί μου φίλοι όλοι θα πρέπει να τους γυρίσουμε την πλάτη και να μην αγοράζουμε τίποτα από αυτούς να δούμε θα μας αντιμετωπίζουν πλέον σας χαχόλους και τριτοκοσμικούς και θα πλουτίζουν αυτοί εις βάρος μας???:rifle::rifle::rifle:

Μαζί σου 100%!! Εγώ έχω κόψει επαφή μ' αυτούς εδώ και μια πενταετία. Όμως εμείς, φίλε μου, που χάρη σ' αυτό το θρυλικό Avclub είμαστε ενημερωμένοι, είμαστε δυστυχώς πολύ λίγοι σε σχέση με το μέγα πλήθος των ανενημέρωτων καταναλωτών που πάνε σαν τα πρόβατα και ψωνίζουν από τέτοιες "αλυσίδες". Οι "Κωτσόβολοι", οι "ΗΑ", οι "Expert" και όλοι οι άλλοι θα ζουν, θα βασιλεύουν και θα πλουτίζουν εσαεί, όσο θα υπάρχουν τέτοιοι καταναλωτές.