ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΗ DREAMBOX 500s ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ

Το είδα πριν κανά δύο ώρες και δεν μπορώ να μην το σχολιάσω. Θα κάνω copy paste το κείμενο για να μην κάνω link στην σελίδα, για πολλούς λόγους.

(*) Ελάχιστη προσφορά: 200,00

Αρχική τιμή: 200,00
Ρυθμός αύξησης προσφορών: 10,00
Αριθμός προσφορών: 0
Τρέχουσα τιμή: 200,00

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ DREAMBOX 500 S ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ!!!ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΥΞΗ ΣΕ SITE ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κ.Λ.Π

EINAI TEΛΕΙΟΣ!!
ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!!
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.......
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.......
ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΡΑΙΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ...
ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ!!!!!!!
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΔIΚΤYΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥ !!!
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ADSL ΤΟΤΕ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΔΥΚΤΙΟ !!!!
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ SITE ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΜΑΙL ΣΑΣ !!!
ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ:

Πέστε τώρα τί μπορείς να σχολιάσεις εδώ ;

Την τιμή ;
Την έμμεση υπόσχεση για CS ;(Που κατά συγκυρία αμέσως γίνεται "πέστε μου σε ποιό σημείο σας είπα κάτι και δεν το τήρησα")
Την ορθογραφία ;

Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει ο πωλητής. Ούτε ποιος είναι, τί κάνει, σε ποιους απευθύνεται κτλ. Άλλο με νοιάζει. Το συνοψίζω με λίγες λέξεις.

Τόσο ποια ....;

Να περνάτε όλοι καλά
Σίμος

Ξέρεις πόσες φορές έχω δει κάτι τέτοιο και βγήκα έξω από τα ρούχα μου?!
Παλιότερα που κοιτούσα κατά διαστήματα σε site τέτοιου τύπου για αγγελίες, είχα σταμπάρει μερικά άτομα
που έκαναν μόνο τέτοιες ΦΟΒΕΡΕΣ!!!, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ!!!, ΣΟΥΠΕΡ!!!, ΤΕΛΕΙΕΣ!!!... πωλήσεις.

Τέτοιες πωλήσεις είναι στο αντίθετο "στρατόπεδο" απ' ότι οι πωλήσεις πχ από το AVClub.
Εκεί αγοράζει κάτι κάποιος με 100 ευρώ και το πουλάει 200...
και στο AVClub μπορεί να έχει αγοράσει κάποιος έναν δέκτη με xxx ευρώ και να τον δώσει πιο κάτω από την μισή τιμή!

Για το CS είναι αυτό που είπες... "που το είπα αυτό θα σου πει, ή... το τι θα τον κάνεις με το δίκτυο είναι δικό σου θέμα".
Η ορθογραφία... εντάξει... δεν είναι και ο μόνος. Για οποιονδήποτε λόγο μπορεί να μην έχει γνώσεις σωστών Ελληνικών.

Στην τελική... αυτό που ενοχλεί πάνω απ' όλα, είναι η κοροϊδία με την τιμή πώλησης.

Στη χώρα που ηλίθια τηλεπαιχνίδια τύπου "βρες τη λέξη" με γραμμές υψηλής χρέωσης συνεχίζουν και λειτουργούν ανενόχλητα (και άρα έχουν και πελάτες), γιατί μας παραξενεύει το παραπάνω;

Πάντως ο DM500+ τόσο κάνει (210 ευρώ). Υπάρχει λοιπόν το - μικρό είναι αλήθεια - ενδεχόμενο να μην είναι απάτη η τιμή, αλλά να αναφέρεται στο μοντέλο DM500+. Εκεί βέβαια η απάτη είναι της Dream Multimedia, που πουλάει 210 ευρώ κάτι που κοστίζει λιγότερο από 40$.

Δυστυχώς τέτοια θα δεις σχεδόν παντού.

Έχουν πλάκα τέτοιοι "πωλητές" αλλά η πλάκα σταματάει στην απάτη,η οποία απάτη πολλές φορές περνάει με τέτοιο "Promoting" σε μερικά άτομα που δυστυχώς μπορούν να πιστέψουν απατεώνες.

Δεν θέλω να κάνω κοινωνιολογική ανάλυση του θέματος. Είναι νομίζω αρκετά προφανές τι προσπαθώ να πω.

Παναγιώτη, είπα πολύ καθαρά οτι δεν με ενδιαφέρει ο πωλητής. For what its worth, ΟΝΤΩΣ μπορεί να δίνει τον 500+ και να μην το γράφει, αλλά είναι τόσο μικρή η πιθανότητα, που νομίζω οτι δεν το διακινδυνεύω καθόλου. (Πάντα πιο ορθολογιστής απ' όλους μας)

Να είστε καλά για το ενδιαφέρον
Σίμος

Εγω πριν 4-5 χρονια τον ειχα αγορασει 216 μαζι με τα μεταφορικα. Original παντα.