http://www.photo.net/photodb/photo?photo_id=3961490
Κάτι τέτοια βλέπω και μου έρχεται να σπάσω τη μηχανή μου. Εγώ γιατί δεν???
Κάτι τέτοια βλέπω και μου έρχεται να σπάσω τη μηχανή μου. Εγώ γιατί δεν???
Το γράφω, διότι προσπάθησα. Κάθησα ένα πρωινό (από τις 5.30 μέχρι τις 11.00) στις Πρέσπες το Μάρτιο του 2006 με τη μηχανή σε τρίποδο και τον SIGMA 400/5.6 ΑPO που είχα. Μετά από 300 λήψεις, και αφού είχα παγώσει (θυμηθείτε σχεδόν 6 ώρες σε θερμοκρασίες -12 έως -6 κελσίου, ειλικρινά δεν είχα καμιά αξιόλογη φωτογραφία. και δεν μιλούμε για οποιοδήποτε μέρος, αλλά ίσως γα τον πιο σημαντικό ορνιθώνα της Ελλάδας, το μήνα που περνούν δεκάδες χιλιάδες αποδημητικά πουλιά.
Βλάση, κι εγώ μια φορά πέταξα μια γόπα στο δρόμο κι αυτή αναπήδησε 2 φορές και μετά στάθηκε όρθια !!!!
Αυτό όμως δεν συμβαίνει κάθε μέρα. Μου συνέβη μια φορά στη ζωή μου και καπνίζω πάνω από 25 χρόνια γύρω στα 30 τσιγάρα την ημέρα.
Εκείνο που με ενοχλεί Δημοσθένη, και γι αυτό παράτησα και το σπορ, είναι ότι είχα τον εξοπλισμό, εκτός από τον αισθητήρα. Και δεν έχω ούτε μια αξιόλογη φωτογραφία. Και τραβούσα από 20 μέτρα απόσταση, με καμουφλάζ. Και κόντρα στον αέρα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.