απιστευτο

koloko

AVClub Enthusiast
22 September 2007
773
μετα απο 10 μερες κατοχης του κινητου επαθα το απιστευτο....μου εφυγε το κινητο απο την θηκη και επεσε στο δρομο και καπακι περασε ενα αυτοκινητο και πατησε την ακρη του με αποτελεσμα να γινει η οθονη θρυψαλα...η καμερα παταω το κουμπακι ανοιγει κανονικα κλησεις δεχετε δεν υπαρχει κανενα προβλημα στο ακουστικο η το ηχειο.μονο η οθονη εγινε κοματια.3ερετε τι πρεπει να κανω να αλλαξω οθονη θα εχω προβλημα?να παρω ξανα το κινητο? τι προτερινετε και απο που αν μπορειτε να μου πειτε?

μετα απο 10 μερες κατοχης του κινητου επαθα το απιστευτο....μου εφυγε το κινητο απο την θηκη και επεσε στο δρομο και καπακι περασε ενα αυτοκινητο και πατησε την ακρη του με αποτελεσμα να γινει η οθονη θρυψαλα...η καμερα παταω το κουμπακι ανοιγει κανονικα κλησεις δεχετε δεν υπαρχει κανενα προβλημα στο ακουστικο η το ηχειο.μονο η οθονη εγινε κοματια.3ερετε τι πρεπει να κανω να αλλαξω οθονη θα εχω προβλημα?να παρω ξανα το κινητο? τι προτερινετε και απο που αν μπορειτε να μου πειτε?

Νομίζω φίλε μου οτι αν ψάξεις στο διαδίκτυο θα βρείς αναλυτικές οδηγίες αποσυναρμολόγησης του κινητού σου και αντικατάστασης της οθόνης..

Μου έτυχε και εμένα να μου πέσει το κινητο και να σπάσει η οθόνη.
Δεν ήταν όμως καινούριο ,οπότε πήγα σε αγορά καινούριου.
Ρώτα πόσο κάνει η αλλαγή οθόνης ,για να δεις άν αξίζει.

Επι της ευκαιριας του παροντος και για να μην ανοιγω αλλο νημα, μπορει καποιος να μου πει που πρεπει να παω το nokia N86 της γυναικας μου που εσπασε η οθονη ?
Ευχαριστω

Απάντηση: Re: απιστευτο

Επι της ευκαιριας του παροντος και για να μην ανοιγω αλλο νημα, μπορει καποιος να μου πει που πρεπει να παω το nokia N86 της γυναικας μου που εσπασε η οθονη ?
Ευχαριστω

Πουθενά...
Παίρνεις μια οθόνη απο εδώ..
http://mobile-parts.com.gr/gr/navig...1-12-13/nokia-eseriesnseries-1-2-3/n86-1.html
και την βάζεις στο κινητό μόνος σου.
Δεν είναι δύσκολο.
Με μια αναζήτηση στο google,θα βρείς οδηγίες αποσυναρμολόγησης του κινητού.

Ευχαριστω.

Βγαινει ομως 50 ευρω (συν φανταζομαι καποια εξοδα αποστολης)

Πηρα σε νοκια σερβις και μου ειπαν 67 Ευρω, ειναι και το τηλεφωνο της γυναικας, ασε μην κανω καμια μπαρουφα....

εγω παιδια ειχα το samsung pixon 12 και πανω που ειχα τρελαθει με τις φωτο
σε 10 μερες το πατησε αμαξι ελεος που ειπανε οτι θελει 90 για αλλαγη η οθονηκαι μπορω να το βρω 250 και 50 μια επιδοτηση δηλαδη 200 ενω για να αλλαξω την οθονη 90-95.γιαυτο δεν 3ερω αν αξιζει να ρισκαρω για 100 ακομα
τι λετε?

Oταν λές μπορείς να το βρείς 200 ευρώ εννοείς καινούργια συσκευή;
Αν ναι,και υπάρχουν διαθέσιμα τα επιπλέον χρήματα εγώ θα έπαιρνα καινούργια συσκευή.
Εαν οχι,θα αντικαθιστούσα την οθόνη...-bye-

με το ζορι βγαινω γιατι αργουν να πληρωσουν στην δουλεια αλλιος δεν θα το σκεφτομουν καθολου