Απλά I am wondering?

Status
Not open for further replies.
Δεν νομιζω να οφειλει κανεις εξηγησεις σε κανεναν οσον αφορα το συγκεκριμενο. Θα συμφωνησω με ολους παραπανω.

Παντως , ετσι οπως εθεσε το θεμα ο φιλος, μαλλον εκεινος οφειλει να εξηγησει τι εννοει με το παρακατω.
Το ρωτησε κι ο Μπαμπης, αλλα δεν ειδα καμμια απαντηση.
Θα ηταν ενδιαφερον πιστευω αν μας απαντουσε ο φιλος !

.........

Εμένα με βάζουν σε υποψία....οι λόγοι που κάποιοι κύριοι γράφουν στούς χώρους αυτούς......και αμφιβάλλω και για τους χώρους βέβαια ....απο σήμερα
στο τι αποσκοπούν...

Re: Απάντηση: Απλά I am wondering?

Δεν νομιζω να οφειλει κανεις εξηγησεις σε κανεναν οσον αφορα το συγκεκριμενο. Θα συμφωνησω με ολους παραπανω.

Παντως , ετσι οπως εθεσε το θεμα ο φιλος, μαλλον εκεινος οφειλει να εξηγησει τι εννοει με το παρακατω.
Το ρωτησε κι ο Μπαμπης, αλλα δεν ειδα καμμια απαντηση.
Θα ηταν ενδιαφερον πιστευω αν μας απαντουσε ο φιλος !

+1

..... και εγώ την απάντηση του saiti περιμένω για τα προσβλητικά υπονοούμενα
που άφησε στην τελευταία του πρόταση .....

Από την άλλη αν αδιαφορήσει και δεν απαντήσει ή αν η απάντησή του δεν με
καλύψει θα με βάλει σε υποψίες και θα αμφιβάλλω για τις προθέσεις του ....
καθώς επίσης και σε τι αποσκοπεί με το άνοιγμα αυτού του νήματος.

Ας μην προτρέχουμε. Ο αρχικός συντάκτης δεν έχει δει τα μετέπειτα μηνύματα.

Εγώ συμμερίζομαι τις ανησυχίες του saitisgr. Για την ακρίβεια, είμαι σχεδόν πεισμένος πως αυτοί που συμμετέχουν σε πολλαπλά sites είναι μασκαρεμένοι Σκοπιανοί, Τούρκοι και οπαδοί της Τσαμουριάς που προσπαθούν ύπουλα να διαβρώσουν την Εθνική μας ταυτότητα μέσα από λάθος επιλογές ταινιών και ακουσμάτων.

Προσωπικά πιστεύω οτι δεν τίθεται θέμα του πού γράφει ή διαβάζει κάποιος.
Υπάρχει ελευθερία επιλογής και έκφρασης κι αυτό είναι το υγιές.
Αλίμονο αν επειδή γράφαμε σε ένα φόρουμ , να περιοριζόμασταν μόνο σε αυτό.

Απλά ενδεχομένως να το βλέπει απο άλλη σκοπιά ή υπο άλλο πρίσμα ο χρήστης saitisgr.
Και πάλι προσωπικά, θα με ενοχλούσαν άλλα πράγματα, όπως για παράδειγμα, άλλος τρόπος συμπεριφοράς στο ένα φόρουμ κι άλλος στο άλλο, άλλη αντιμετώπιση κι άλλοι τρόποι έκφρασης στο ένα και άλλοι στο άλλο.Επίσης δεν θεωρώ τίποτα τυχαίο, υπάρχουν λόγοι διαφορετικοί για τον καθένα, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι υπάρχουν συνομωσίες ή άλλα τέτοια μυστήρια.

.....
.....
Εμένα με βάζουν σε υποψία....οι λόγοι που κάποιοι κύριοι γράφουν στούς χώρους αυτούς......και αμφιβάλλω και για τους χώρους βέβαια ....απο σήμερα
στο τι αποσκοπούν...

Τι σου είπανε αναρωτιέμαι και έχεις αυτή την "υποψία" !

Δεν μου ταιριάζει το όλο μήνυμα . .
Επειδή κάποιοι είναι μέλη και στα δύο fora αυτό κινεί τις υποψίες για τον σκοπό του ενός από τα δύο ?

Δεν έχει νόημα . . :hmmmm2:

Φυσικά και ο κάθε ένας μπορεί να γράφει και να ασχολείται με όποιο forum θέλει και κανένας δεν απαγορεύει τίποτα σε κανέναν όταν είναι για ενημέρωση
Τα παιχνιδάκια όμως του τύπου ...καλό αυτό..αλλά καλύτερο εκείνο....που τυχαίνει να το έχει ο δείνα ....και να απαντά ό δείνα
ιδια πράγματα με διαφορετικά λόγια ...γίνονται γιά ενημέρωση???ή παραπλάνηση
Καχύποπτος????μάλλον Ναι
Τώρα για τον φίλο sinob που συμφωνεί μαζί μου..μάλλον δεν συμφωνώ μαζί του....

Καταρχάς, γιατί δε μιλάς συγκεκριμένα; Πες forum, username και θέμα έτσι για να καταλάβουμε τι εννοείς.

Δωρο, αν καταλαβει πρωτα ο φιλος τι εννοει , μπορει να καταλαβουμε και οι υπολοιποι. Πιστεψε με....:grinning-smiley-043

Χρήστο λογικά θα έχει λόγο που το λέει ..

αλλά έτσι με αοριστολογίες δεν βγαίνει άκρη.

ούτε εγώ συμφωνώ φυσικά με την άποψη του, στην τελική γνώμη έχουμε, μυαλό έχουμε, ζυγίζουμε καταστάσεις και πράγματα και βγάζουμε τα συμπεράσματα μας .

Απλά ενδεχομένως να το βλέπει απο άλλη σκοπιά ή υπο άλλο πρίσμα ο χρήστης saitisgr.
Και πάλι προσωπικά, θα με ενοχλούσαν άλλα πράγματα, όπως για παράδειγμα, άλλος τρόπος συμπεριφοράς στο ένα φόρουμ κι άλλος στο άλλο, άλλη αντιμετώπιση κι άλλοι τρόποι έκφρασης στο ένα και άλλοι στο άλλο.Επίσης δεν θεωρώ τίποτα τυχαίο, υπάρχουν λόγοι διαφορετικοί για τον καθένα, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι υπάρχουν συνομωσίες ή άλλα τέτοια μυστήρια.

Ποτέ δεν μίλησα για συνομοσία.....αλλά γιά έλεγχο του χώρου σε μερικά πράγματα..
που έντεχνα χρησιμοποιούν κάποιοι ισως και στον χώρο που γράφω....
Τώρα εάν εσύ πιστέυεις οτι τα ιδια ατομα με διαφορετικό nickname γράφουν και στα 2 sites μόνο και μόνο για σφαιρική ενημέρωση όλων μας
Μάλλον έχεις δίκιο ίδιοι τροποι έκφρασης περίπου και ίδια συμπεριφορά.....
αρκεί απλά να συμφωνούναι οι γράφοντες και στα άλλα forum στην γραμμή που θέλουμε να περάσουμε στους έξω......και νεοεισερχόμενους....ή απλά ασχολούμενους με τον χώρο....

Κατι εχεις κατα νου και δεν μας το λες..

Με αυτη τη μεθοδο ομως, ο καθενας μπορει να ξεκινησει να διηγειται μια ιστορια η οποια δεν εχει συγκεκριμενα προσωπα, πλοκη και τελος...

Δεν βλεπω τη σκοπιμοτητα μιας μη αποδεδειγμενης -so far- θεωριας.

Προσωπικη μου αποψη βεβαια...

Υ.Γ. Ο λογος σου ειναι περισσοτερο καταγγελτικος παρα διαπιστωτικος...

Θα ηταν ενδιαφερον να ακουσουμε το μη συννομο της θεωριας αυτης...

Last edited:
Επειδή εσύ προφανώς ορμώμενος από κάπου συγκεκριμένα, έγραψες αυτό που έγραψες, λέω να το μοιραστείς μαζί μας. Καλύτερο είναι να λες κάτι που στη χειρότερη είναι αόριστο και στην καλύτερη ορισμένο αλλά κρυφό; Έτσι παίρνει πολύ κόσμο η μπάλα, μεταξύ αυτών και προσωπικά εμένα.

Μην εκθέσεις όνομα (αν δε θες). Πες όμως πιο συγκεκριμένα τι σε πείραξε. Αλλιώς τι νόημα έχει το thread που άνοιξες;

@saitisgr

Φίλε άσε τα μισόλογα και ότι έχεις να πεις πες το φόρα παρτίδα.

Τα άλλα όλα είναι θεωρίες ..... άνοιξες ένα θέμα ..... εμπρός πες μας
σταράτα τί θέλεις να πεις ....

Απάντηση: Re: Απλά I am wondering?

Ποτέ δεν μίλησα για συνομοσία.....αλλά γιά έλεγχο του χώρου σε μερικά πράγματα..
που έντεχνα χρησιμοποιούν κάποιοι ισως και στον χώρο που γράφω....
Τώρα εάν εσύ πιστέυεις οτι τα ιδια ατομα με διαφορετικό nickname γράφουν και στα 2 sites μόνο και μόνο για σφαιρική ενημέρωση όλων μας
Μάλλον έχεις δίκιο ίδιοι τροποι έκφρασης περίπου και ίδια συμπεριφορά.....
αρκεί απλά να συμφωνούναι οι γράφοντες και στα άλλα forum στην γραμμή που θέλουμε να περάσουμε στους έξω......και νεοεισερχόμενους....ή απλά ασχολούμενους με τον χώρο....

Αγαπητέ εσύ γράφεις σε ένα φόρουμ μόνο για να ενημερώνεις τον κόσμο? Εγώ θα έλεγα ότι κάτι τέτοιο το κάνει το πολύ ένα 10% των επισκεπτών. Οι περισσότεροι αρκούνται στο να σχολιάζουν κάποια νέα ή να κάνουν ερωτήσεις. Ή κάνω λάθος?
Ένα φόρουμ είναι κάτι περισσότερο από αυτό που λες. Είναι η παρέα, είναι αν θα ταιριάξεις με το στιλ των συντονιστών (γι αυτό άλλοι κάθονται, άλλοι φεύγουν από μόνοι τους και άλλους τους φεύγουν) αλλά και των υπολοίπων ενεργών μελών.
Δεν βλέπω επομένως ποιο είναι το πρόβλημα να υπάρχουν παραπάνω από ένα forums για το ίδιο αντικείμενο και να συνυπάρχουν ειρηνικά. Από κει και πέρα ο κάθε ένας μας μπορεί να αποφασίσει αν θα γράφει σε ένα ή περισσότερα και αν θα γράφει τα ίδια.
Τα πράγματα είναι απλά. Καφέ σερβίρουν πολλά μαγαζιά και όχι ένα. Και πολλές φορές έχουμε παραπάνω από ένα στέκι...

Ο φίλος αναφέρεται στο audiovideo.gr το site του Χρήστου(Browser).
Και πάλι όμως δεν έχω καταλάβει τι ζόρι τραβάει;
Συχνάζεις σε μια καφετέρια με τους φίλους σου.Κάποιος από αυτούς για δικούς του λόγους,ανοίγει δική του και πηγαίνει να πιείς τον καφέ σου ΚΑΙ σε αυτή.
Που είναι το πρόβλημα;

Σε αυτο αναφερεται ? Εγω ειχα την εντυπωση πως αναφεροταν στο ΑVSITE

Ψάχνουμε να δούμε τι εννοεί ο saitisgr κι ακόμα δεν έχουμε βρεί ούτε το site.
icon10.gif

Status
Not open for further replies.