Απλά προτείνετε..

justapstar7

Established Member
14 January 2009
139
Καλησπέρα φίλοι μου.
Αν και συμμετέχω στο power buy της LG7000
η αλήθεια έιναι οτι ψάχνομαι γενικά.
Ο λόγος είναι γιατι την πάτησα πέρυσι τέτοιο καιρό στην αγορά-χτίσιμο pc και τώρα το ξεψυρίζω καλά..

Στο ψητό τώρα.
Λεφτά που διαθέτω:1100ευρω το πολύ.(special περίπτωση)
Χρήση:
-40% gaming(PS3)
-40% DVD ταινίες-BLU-RAY,γενικά σε υψηλή ανάλυση (PS3)
-20% αναλογικά κανάλια ίσως στο εγγύς μέλλον δορυφορικά.

Απόσταση θέασης:
min:3.8m, max:4.5m.
Επιθυμητή διάσταση 42 ίντσες και πάνω.

-Το δωμάτιο είναι αρκετά φωτεινό αλλά όχι ηλιόλουστο.
-Κατανάλωση ενέργειας αδιάφορη(αλλά μη το παρακανουμε,let's think green..).
Δεν αποκλειω αγορά plasma με λίγα λόγια.

Θέλω να με βοηθήσετε μιας και δεν ειμαι απ αυτούς που αλλάζουν tv κάθε 2 χρόνια.
Ευχαριστώ προκαταβολικά,περιμένω εναγωνίως..

Απλά προτείνετε παιδιά..
Οχι για εμένα..
Για την φουκαριάρα την μάνα μου!!
:angel:

Δεν εχεις και πολλες επιλογες.

Ξεχασε τις 42αρες που ειναι υπερβολικα μικρες για τα 4 μετρα και παρε ειτε την 47LG7000 ειτε την 50PG6000.

μάλλον την 7000..απλά ήθελα κάποιες προτάσεις της τελευταίας στιγμής,μηπως ,λέω μήπως..

το αναλογο thead το είδα εδω μεσα ,το θέμα είναι ποιά μεταξυ LG7000 50" plasma και LG7000 47" lcd..

κάποια περαιτέρω βοήθεια..?
Σε 2-3 μέρες θα αγοράσω μια απο τις 2,θα το εκτιμούσα.

αν δεις σε φιλο μου με κοστος 2κ ευρω projectora στις 100 ιντσες και πανι καλο ομως θα πεταξεις αυτην με 65κ ευρω. ασε που ο epson 1000 ξεφτιλιστηκε

πρεπει να ειναι καλος ο φιλος μου εναν παλιο εχει αλλα θελει αυτον. παντως σε σχεση αποδοση τιμη κορυφη

Οταν τον βαρεθει και αποφασισει να παρει τον 1000 (δεν προκειται κι εγω να παρω τωρα κοντα) αφου ειναι τοσο καλος ο δικος του που λες αν θελει να μου τον δωσει εμενα σε μια καλη τιμη...

Με τρωει ρε γαμωτο το θεμα προβολεας, θελω κι εγω να το ζησω, που θα μου παει θα τα καταφερω....