Απλά θέλουν κρέμασμα.....

kokar

Supreme Member
8 December 2006
8,243
Αργυρούπολη
Ερώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φώτης Κουβέλης σχετικά με την ανέγερση του δημαρχείου στο Δήμο Ζαχάρως.

Ο κ. Κουβέλης ζητά από το ΥΠΕΣ να εξετάσει τις καταγγελίες για ανέγερση του κτιρίου με κονδύλια που προορίζονταν για τους σεισμόπληκτους.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται δημοσιεύματα του Τύπου, σύμφωνα με τα οποία οικοδομείται αυθαίρετο δημαρχείο με πόρους, οι οποίοι χορηγήθηκαν από την αυστραλιανή κυβέρνηση για την ανακούφιση των κατοίκων της περιοχής και κατατέθηκαν σε ειδικό λογαριασμό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

«Το κτήριο, κόστους 1.800.000 ευρώ, ανεγείρεται με την εποπτεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο οποίος διαχειρίζεται το ποσό της προσφερθείσας οικονομικής βοήθειας της αυστραλιανής κυβέρνησης.

» Όπως καταγγέλλεται, το νέο δημαρχείο κτίζεται στο κέντρο της πόλης παράνομα, με απευθείας ανάθεση σε εργολάβο, εντός χώρου οικιστικού πράσινου, μη οικοδομήσιμου, όπως προκύπτει από τα συμβόλαια αγοράς.

» Επιπλέον, όπως υποστηρίζεται από μέλη του Δ.Σ του Δήμου Ζαχάρως, η οικοδόμηση του κτηρίου πραγματοποιείται χωρίς να έχει ληφθεί απόφαση του Δ.Σ για την επιλογή του χώρου, χωρίς σχετική έγκριση του έργου και χωρίς δημοπρασία για την ανάδειξη του μειοδότη αναδόχου» αναφέρει ο κ. Κουβέλης.

Newsroom ΔΟΛ

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=932199&lngDtrID=244

σαν να άρχισε να γίνετε κάτι !!

attachment.php

Attachments

• zaxaro.JPG
    zaxaro.JPG
    71 KB · Views: 161
Τελικά σε όλα πρέπει να παρεμβαίνει ο εισαγγελέας.
Τίποτα νόμιμο δεν γίνεται;
Ακούω για μονή Βατοπεδίου και τις αγοραπωλησίες δημόσιας περιουσίας από το παπαδαριό.
Ακούω για 40 αυτοκίνητα του ΕΦΕΤ που μένουν και σαπίζουν αντί να κάνουν ελέγχους.
Ακούω για λάδωμα υπουργών ναυτιλίας από εφοπλιστές και για εκβίαση για τις άγονες γραμμές.
Ακούω κάθε μέρα για λαμογιές.
Τι θα γίνει; Πότε θα ξεσηκωθούμε;

μπα,θα γινει κατι τωρα,μετα θα παρουν ολοι τις μιζες τους κ το θεμα απλα θα "ξεχαστει"...Καντε ενα κοπο παλι σε καναχρονο να δουμε τι ακριβως θα εχει γινει...

Ο συγκεκριμένος δήμαρχος δεν είναι που αμέσως μετά τις φωτιές έδωσε το πράσινο φως για δημιουργία εγκαταστάσεων τουριστικής εκμετάλλευσης εντός της περιοχής του Καϊάφα που προστατεύονται από το ΝΑΤΟΥΡΑ? "προς οφελος της τοπικής κοινωνίας" νομίζω είχε δηλώσει τότε...

Re: Απάντηση: Απλά θέλουν κρέμασμα.....

Ο συγκεκριμένος δήμαρχος δεν είναι που αμέσως μετά τις φωτιές έδωσε το πράσινο φως για δημιουργία εγκαταστάσεων τουριστικής εκμετάλλευσης εντός της περιοχής του Καϊάφα που προστατεύονται από το ΝΑΤΟΥΡΑ? "προς οφελος της τοπικής κοινωνίας" νομίζω είχε δηλώσει τότε...

του το δώσανε κάποιοι πρώην καράβλαχοι πο(ρ)νηρίδιδες σωτήρες του έθνους που όλοι εμείς, σαν να μη πω τι, τους ψηφίζουμε ξανά και ξανά όπως και τον κάθε νυν καράβλαχο πο(ρ)νηρίδη δήμαρχο...

Μας αξίζουν... αλλιώς θα τους στέλναμε στις στάνες τους...

:behead:

Στην Ελλάδα θα πρέπει κάποτε να κάνουμε κάτι ανάλογο με την Γαλλική Επανάσταση αλλά εδώ εναντία στον αριστοκρατισμό των βουκόλων...

ΥΓ: ζητώ συγνώμη που αδικώ τους Βλάχους και τους κτηνοτρόφους αλλά δεν έβρισκα άλλους όρους...

Εγω ακουσα σημερα τον Δημαρχο να μιλαει στον Ραδιο Αλφα και μονο που δεν εσπασα το πισι......

ελεγε πως ηταν ΑΜΕΣΗ αναγκη να γινει Δημαρχειο !!!!!!

τα σπιτια του κοσμου που τα λεφτα< ηταν ΟΝΤΩΣ για σπιτια δεν ειναι αμεση αναγκη .....
ας τον ξαναψηφισουν παλι αν τον θελουν να τους δουλευει αναισχυντα !

μα τι απυθμενη καφριλα εχουν μερικοι .............

Last edited:
Τελικά σε όλα πρέπει να παρεμβαίνει ο εισαγγελέας.
Τίποτα νόμιμο δεν γίνεται;
Ακούω για μονή Βατοπεδίου και τις αγοραπωλησίες δημόσιας περιουσίας από το παπαδαριό.
Ακούω για 40 αυτοκίνητα του ΕΦΕΤ που μένουν και σαπίζουν αντί να κάνουν ελέγχους.
Ακούω για λάδωμα υπουργών ναυτιλίας από εφοπλιστές και για εκβίαση για τις άγονες γραμμές.
Ακούω κάθε μέρα για λαμογιές.
Τι θα γίνει; Πότε θα ξεσηκωθούμε;

Μιχαλη ο Κοσμος και εμεις μαζι ....
απο τα τοσα σκανδαλα πλεον εχουμε παθει πλυση ενγκεφαλου που πλεον περα του κουνηματος της κεφαλης σε ενδειξη αποδοκιμασιας δεν προκειται να κανουμε γρι ...

να δεις που θα ξαναβγει παλι Δημαρχος .........:flipout:

Εγω ακουσα σημερα τον Δημαρχο να μιλαει στον Ραδιο Αλφα και μονο που δεν εσπασα το πισι......

ελεγε πως ηταν ΑΜΕΣΗ αναγκη να γινει Δημαρχειο !!!!!!

τα σπιτια του κοσμου που τα λεφτα< ηταν ΟΝΤΩΣ για σπιτια δεν ειναι αμεση αναγκη .....
ας τον ξαναψηφισουν παλι αν τον θελουν να τους δουλευει αναισχυντα !

μα τι απυθμενη καφριλα εχουν μερικοι .............

Βαγγέλη τώρα είναι αργά !
νομίζεις ότι το δημαρχείο κόστισε 1.800.000 ευρώ ?
αυτός τα κονομισε και τώρα βγει δεν βγει χ@σμενους τους έχει!
ας είναι καλά τα πλαστά (εικονικά) τιμολόγια.

Να το ανοίξω το στόμα μου ??? πολλά γίνονται στην πατρίδα μου ....

μπααααα, αφήστε το καλύτερα, θα μου διαγράψουν τα μηνύματα και θα με μπανάρουν κιόλας !!!!!!

Αντί να τα γράψω εγώ, σας παραθέτω από ένα Blog πολύ έγκυρο (ναι, υπάρχουν και τέτοια) την επιστολή, την δραματική επιστολή των συγγενών των δεκαεννέα νεκρών του χωριού Αρτέμιδα προς το κρατίδιο της Ζαχάρως Ηλείας.....

http://mnodaros.blogspot.com/2008/08/blog-post_13.html

πατήστε 2 φορές page down για να διαβάσετε την επιστολή..

στα δεξιά θα βρείτε και άλλα ενδιαφέροντα πραγματάκια για την περιοχή !!!!!

αύριο, εάν πάρω την άδεια από μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νέας Φιγαλείας θα σας γράψω και μερικά "για σφαλιάρες" από το χωριό μου.......

Ναι Θοδωρή. Είναι επίσης ο ίδιος που την πρώτη μέρα της πυρκαγιάς πέθαναν στο δήμο του άνθρωποι - μου διαφεύγει το χωριό- επειδή κανείς δεν βρέθηκε να τους πει προς τα που να πάνε ή τι να κάνουν.
Ο ίδιος που στα όρια του δήμου του δεν είχε πάρει το παραμικρό μέτρο πυροπροστασίας και προφανώς δεν είχε ενεργοποιήσει κανένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης.
Αντί να συντονίζει τις όποιες προσπάθειες απεγκλωβισμού, πληροφόρησης, ή ότι τελος πάντων ανήκει (ή θα έπρεπε ο ίδιος να αισθάνεται ότι ανήκει) στα καθήκοντα του δημάρχου, έτρεχε με έναν αντιδήμαρχο από φωτιά σε φωτιά, λες και ο κόσμος περίμενε να τη σβήσει ο ίδιος.

Είναι τόσο άχρηστος, που κινδύνεψε να καεί με τον αντιδήμαρχο, ο οποίος νοσηλεύτηκε κιόλας με εγκαύματα- μιας και δεν ήξερε την τύφλα του για την κατάσταση στην περιοχή του (έγκαιρη προειδοποίηση και πράσινα άλογα).
Στα μέτωπα της φωτιάς όμως ήταν τα κανάλια, όπου κλαιγόταν και ωρυόταν, λες και ο ίδιος δεν είχε καμμιά ευθύνη για το χάλι.
Έπρεπε - κατ αυτόν-να του έχει οργανώσει την πυροπροστασία η Νομαρχία, το κράτος, ο ΟΗΕ, το ΝΑΤΟ ή ο υπουργός ο ίδιος, κι όλα αυτά έξω από την πόρτα του!

Λόγια παχιά, κακής ποιότητας θέατρο για τα μέσα και λαμογιές μετά.

Ζητώ συγγνώμη από τους φίλους που συνδέονται με την περιοχή, αλλά τέτοιοι που είμαστε, τέτοιους δημοτικούς άρχοντες εκλέγουμε.

Ειδικά στους Δήμους δεν υπάρχει η δικαιολογία "ξεγελάστηκα" όπως στην κεντρική πολιτική σκηνή που βλέπεις τον υποψήφιο 1 φορά το χρόνο. Εκεί όλοι ξέρουν όλους, ειδικά σε τόσο μικρά μέρη.

Θυμήθηκα το περυσινό τσίρκο ανικανότητας και αδιαφορίας των τοπικών αρχόντων και συγχύστηκα πάλι.

Δεν είναι τυχαίο που τα θύματα ήταν όλα τις 2 πρώτες μέρες της φωτιάς. Ήταν - εγκληματικά - απροετοίμαστοι.

Καλό φθινόπωρο
Κωνσταντίνος