Απλα την αποψη σας παρακαλω

AUDIOLYTIC

AVClub Fanatic
13 August 2010
10,396
Σαν Ελληνας Κυπριος,θα ηθελα την αποψη σας σαν αδελφους Ελληνες αλλα και σαν χομπιστες,στο γεγονος οτι μια,ενδεχομενως και αλλες που δεν γνωριζω ακομη,φημισμενες κατασκευαστριες εταιρειες,εχουν διορισει και δημοσιευουν στο website τους,αντιπροσωπο σε "NORTH CYPRUS" και "SOUTH CYPRUS".Προσωπικα δεν εχω και ουτε θα ηθελα να εχω καμια σχεση με αυτη και αλλες τετοιες εταιρειες.Απλα την αποψη σας παρακαλω.

Ποιές είναι;

Κάποιες επιστολές διαμαρτυρίας,μπορεί να τους βοήθαγαν να αναθεωρήσουν...

Κάποιος θα πρέπει να τους διδάξει ιστορία Πάνο..Τίποτα άλλο..
Στην σελιδα με τους αντιπροσωπους της η εν λογω Βρετανικη εταιρεια,εχει πρωτη την "North Cyprus",δευτερη την "South Cyprus",τριτη την Αυστραλια και ακολουθουν οι υπολοιποι με σαφως αλφαβητικη σειρα !!!!!!!

Απάντηση: Re: Απλα την αποψη σας παρακαλω

Κάποιος θα πρέπει να τους διδάξει ιστορία Πάνο..Τίποτα άλλο..

Δυστυχώς ιστορία ξέρουν και πολύ καλά μάλιστα Captain...
Aπό άλλα πράγματα δεν ξέρουν... αλλά τι να πεις... οι πρώτοι είναι ή οι τελευταίοι?

Καλό είναι να μας δώσεις link φίλε Αudiolytic και ίσως, αν θα συμφωνήσει και ο ιδιοκτήτης του forum, να γίνει μια ομαδική επιστολή από την μεγαλύτερη ΑV κοινότητα στην Ελλάδα...

Στην σελιδα με τους αντιπροσωπους της η εν λογω Βρετανικη εταιρεια,εχει πρωτη την "North Cyprus",δευτερη την "South Cyprus",τριτη την Αυστραλια και ακολουθουν οι υπολοιποι με σαφως αλφαβητικη σειρα !!!!!!!

Κααααλά!..Οι πρώτοι γράφουν κατά το συμφέρον τους( όπως πάντα)
και οι δεύτεροι κάνουν ότι τους πούν οι πρώτοι..Είναι και μακρυά...

Re: Απάντηση: Re: Απλα την αποψη σας παρακαλω

Aπό άλλα πράγματα δεν ξέρουν... αλλά τι να πεις... οι πρώτοι είναι ή οι τελευταίοι?

Καλό είναι να μας δώσεις link φίλε Αudiolytic και ίσως, αν θα συμφωνήσει και ο ιδιοκτήτης του forum, να γίνει μια ομαδική επιστολή από την μεγαλύτερη ΑV κοινότητα στην Ελλάδα...
Συμφωνω απολυτα
Αν ο ιδιοκτητης του φορουμ επιθυμει δεν εχω προβλημα να δωσω το λινκ,αλλα στον ιδιο, και εχω εμπιστοσυνη στην κριση τοσο του ιδιου οσο και σε ολους σας.

Μα τι εμπάργκο... Το ψευδοκράτος είναι παράνομο...
Μπορεί όποιος θέλει να αναφέρεται σε αυτό όπως γουστάρει???

Δεν υπάρχει θέμα νομιμότητας? Ονομάζει ο καθένας ότι θέλει όπως θέλει???

edit... φίλε μου Κύπριε δεν καταλαβαίνω... Πόσταρε τώρα το link... θέλουμε να ξέρουμε που δίνουμε τα λεφτά μας... τόσο απλά...
Κάθε αναφορά σε πραγματικά γεγονότα είναι σύμφωνα με τον κανονισμό του forum αλλά και των νόμων του κράτους...
Εκτός να μας τους άλλαξαν και αυτούς... δεν ξέρω!

Σε παρακαλώ πολύ να μην διστάζεις καθόλου... Βάλε το link!!!

Last edited:

... θα συμφωνήσει και ο ιδιοκτήτης του forum, να γίνει μια ομαδική επιστολή από την μεγαλύτερη ΑV κοινότητα στην Ελλάδα...

Το φόρουμ ανήκει στο σωματείο, όπως πολύ καλά ξέρεις Νίκο..Ισως πρέπει να
πάει το θέμα εκεί..

Last edited:
Ειδικά οι Άγγλοι ξέρουν πολύ καλά την ιστορία της Κύπρου.
Και πιστεύω ότι πολλοί από αυτούς χαίρονται για τον πόνο μας.

Ειδικά οι Άγγλοι ξέρουν πολύ καλά την ιστορία της Κύπρου.
Και πιστεύω ότι πολλοί από αυτούς χαίρονται για τον πόνο μας.

Φυσικά και την ξέρουν..Αφού αυτοί ήταν υπαίτιοι για τα περισσότερα δεινά..

Πανίκο πολύ θα ήθελα να μάθω ποιά είναι αυτή η εταιρεία. Αν δεν το ποστάρεις στο φόρουμ, πράγμα που είναι καθ όλα νόμιμο και σύμφωνο με τους κανονισμούς του φόρουμ, θα σου ήταν εύκολο να μου το στείλεις με πμ; Όχι για κανέναν άλλο λόγο, για να είμαι σίγουρος ότι οι εν λόγω κύριοι δε θα δουν ποτέ ούτε ένα σελίνι από τα δικά μου λεφτά. Υπόσχομαι να μην το γνωστοποιήσω χωρίς την έγκρισή σου.

Μα το ίδιο λέμε βρε Καπετάνιε... να πάει το θέμα στον ιδιοκτήτη, δλδ το σωματείο...:a0210:

Κατά τα άλλα δεν καταλαβαίνω γιατί να μην ξέρω ποια είναι η κωλο-εταιρεία... μικρή ή μεγάλη τι σημασία έχει? Για να το έχει αναρτήσει δε στο κωλο-site της, προφανώς δεν έχει ούτε η ίδια πρόβλημα να μαθευτεί... έτσι δεν είναι?

Αudiolytic δώσε link ή στείλε και σε μένα pm... αλλά εγώ θα το δημοσιοποιήσω και θα την στολίσω κατάλληλα... έχω φάει ban και για λιγότερο σημαντικά θέματα... :D

Μη μασάς... δώσε link...!!!!

Last edited by a moderator:
Θα το πω όσο πιο αντικειμενικά μπορώ.

Ας ειπωθεί και ο καθένας ας κρίνει.

Εγώ θα το έλεγα πάντως.

Το ελάχιστο που ο καθένας μας μέσα απτο forum,να προσφέρει για να μην πάθουμε και χειρότερα...