Απλα την αποψη σας παρακαλω

Δεν προσπαθώ να αποδείξω τίποτα Διονύση, πόσο μάλλον εδώ. Το τι είμαι, άσε με να το ξέρω καλύτερα.
Τις απόψεις μου εκφράζω και δεν νομίζω να απαγορεύεται.
Αν εσένα σου φαίνονται "παιδιάστικες αριστερίστικες ακροβατικές μπούρδες κι αμπελοφιλοσοφίες χωρίς ουσία και περιεχόμενο και φυσικά εκτός θέματος απο κάθε άποψη", είναι δικαίωμα σου, το ίδιο όμως δικαίωμα έχω κι εγώ.

Πάντως Διονύση αν και διάβασα την τοποθέτηση σου δεν είδα τι προτείνεις να κάνουμε είτε με μονωμενα είτε σαν Αvclub , εμένα προσωπικά θα με ενδιέφερε να κινηθούμε με κάποιο τροπο, αλλα ποιος είναι αυτός θέλω να δούμε

Σε επίπεδο φόρουμ το έχω ήδη γράψει μέσα στο θέμα,αλλά προφανώς δεν το διάβασες,το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σχολιάσουμε,να καταγγείλουμε,να μπουκοτάρουμε σαν καταναλωτές και να διαμαρτυρηθούμε στην συγκεκριμένη εταιρεία.

Το τι θα κάνει ή τι δεν θα κάνει το σωματείο του οποίου είσαι πρόεδρος,είναι κάτι που εσείς στο ΔΣ του θα αποφασίσετε.

Last edited:
Δεν προσπαθώ να αποδείξω τίποτα Διονύση, πόσο μάλλον εδώ. Το τι είμαι, άσε με να το ξέρω καλύτερα.
Τις απόψεις μου εκφράζω και δεν νομίζω να απαγορεύεται.
Αν εσένα σου φαίνονται "παιδιάστικες αριστερίστικες ακροβατικές μπούρδες κι αμπελοφιλοσοφίες χωρίς ουσία και περιεχόμενο και φυσικά εκτός θέματος απο κάθε άποψη", είναι δικαίωμα σου, το ίδιο όμως δικαίωμα έχω κι εγώ.

Συγνώμη άν κάπου υπερέβαλα Μήτσο,αλλά στις απόψεις αναφέρομαι κι όχι σε πρόσωπα...

Εχω αυξημένη ευαισθησία...Εχω χάσει φίλους και συγγενείς στην εισβολή...

Συγνώμη άν κάπου υπερέβαλα Μήτσο,αλλά στις απόψεις αναφέρομαι κι όχι σε πρόσωπα...

Εχω αυξημένη ευαισθησία...Εχω χάσει φίλους και συγγενείς στην εισβολή...

Διονύση κι εγώ έχω ευαισθησία. Έχω κολλητούς Κύπριους, αδέρφια μου τους θεωρώ και ξέρω από πρώτο χέρι τι παίζεται.
Τα μεγάλα λόγια και τους τσαμπουκάδες του πληκτρολογίου σχολιάζω (και δεν μιλώ για σένα)

Re: Απάντηση: Απλα την αποψη σας παρακαλω

Διονύση κι εγώ έχω ευαισθησία. Έχω κολλητούς Κύπριους, αδέρφια μου τους θεωρώ και ξέρω από πρώτο χέρι τι παίζεται.
Τα μεγάλα λόγια και τους τσαμπουκάδες του πληκτρολογίου σχολιάζω (και δεν μιλώ για σένα)

Πες μας για ποιους μιλας τοτε.Διοτι καποιους,τους οποιους καποιοι αλλοι ειρωνευονταν ως "τσαμπουκαδες",εφαγαν την σφαιρα στο κεφαλι,με το χερι λιγα εκατοστα μακρια απο την σημαια του κατακτητη πανω στον ιστο.Τι λες τελος παντων στους "κολλητους" σου Κυπριους που θεωρεις και "αδελφια" σου;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απλα την αποψη σας παρακαλω

Πες μας για ποιους μιλας τοτε.Διοτι καποιους,τους οποιους καποιοι αλλοι ειρωνευονταν ως "τσαμπουκαδες",εφαγαν την σφαιρα στο κεφαλι,με το χερι λιγα εκατοστα μακρια απο την σημαια του κατακτητη πανω στον ιστο.Τι λες τελος παντων στους "κολλητους" σου Κυπριους που θεωρεις και "αδελφια" σου;
Το ύφος σου το ανακριτικό δεν μ αρέσει.
Αλλά θα σου απαντήσω. Μίλησα για τσαμπουκάδες του πληκτρολογίου. Αλλά και ο άτυχος Κύπριος που δολοφονήθηκε, τσαμπουκά πήγε να κάνει. Λυπήθηκα αφάνταστα και γι αυτόν αλλά και για τος δικούς του περισσότερο.
Τέλος οι κολλητοί μου, είναι πολύ ανοιχτόμυαλοι και κάνουμε πολύ σοβαρές συζητήσεις, μακρυά από εθνικιστικές εξάρσεις. Είναι βλέπεις Ομόνοια.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απλα την αποψη σας παρακαλω

Το ύφος σου το ανακριτικό δεν μ αρέσει.
Αλλά θα σου απαντήσω. Μίλησα για τσαμπουκάδες του πληκτρολογίου. Αλλά και ο άτυχος Κύπριος που δολοφονήθηκε, τσαμπουκά πήγε να κάνει. Λυπήθηκα αφάνταστα και γι αυτόν αλλά και για τος δικούς του περισσότερο.
Τέλος οι κολλητοί μου, είναι πολύ ανοιχτόμυαλοι και κάνουμε πολύ σοβαρές συζητήσεις, μακρυά από εθνικιστικές εξάρσεις. Είναι βλέπεις Ομόνοια.
"Απ'ον αππεξω του χορου,ξερει πολλα τραουθκια"

Ολα αυτά μου θυμίζουν τους πανηγυρικούς νεωφώτιστων "αριστερών" κι "αναρχικών" σε αμφιθέατρα,όταν ήμουν μικρός...

Απαντες λέω άπαντες,άπαντες,διακηρύσσουν κι υπερασπίζονται την εφαρμογή των ψηφισμάτων κι αποφάσεων του ΟΗΕ για την Κύπρο.Δεν τους παίρνει για το αντίθετο,άν και πολλοί θα το ήθελαν...

Ανεξάρτητα απο πολιτικές πεποιθήσεις,έτσι πάει το πράγμα στην που..να κενωνία που ζούμε.Οι αποφάσεις αυτές κερδήθηκαν,είναι κατάκτηση,δεν προέκυψαν στο έτσι κι εξυπηρετούν ηθικά και νομικά την Κύπρο.Ο εγγλέζος λιγούρης σαφώς και παρανομεί.Παρανομεί.

Το ίδιο συμβαίνει στο περίπου και με τις συμβάσεις για το καθεστώς στο Αιγαίο,που τώρα αμφισβητεί η Τουρκία.Τι να πούμε περάστε αγάδες μας ή πάρτε κάτι να ηρεμήσετε(που λέει κι ο Γιωργάκης),επειδή έχουμε καπιταλισμό;

Επειδή είναι σάπιος ο καπιταλισμός κι οι εταιρείες πανταχώθεν αποζητούν κέρδη επί πτωμάτων,θα τα αφήσουμε όλα στην τύχη τους και θα περιμένουμε να καταρρεύσει ο καπιταλισμός;

Με το μπαρδόν,αλλά αυτά είναι παιδιάστικες αριστερίστικες ακροβατικές μπούρδες κι αμπελοφιλοσοφίες χωρίς ουσία και περιεχόμενο και φυσικά εκτός θέματος απο κάθε άποψη.

:a0210:

Παντως εχει γινει μεγαλος σαματας σε κατι απλο.

Η λυση ευκολη για οποιον θελει.

Δεν ξανα αγοραζει την μαρκα αυτη και επισης συντονιζεται με αλλους και κανουν μια επιστολη διαμαρτυριας.

Αν παλι καποιον δεν τον ενοχλει ή το θεωρει μικρο, εξακολουθει και αγοραζει. Απλα ειναι τα πραγματα.

Τελος πιστευω οτι δεν ειναι η καταλληλη κατηγορια για μια τετοια συζητηση και ας με συγχωρησει ο captain.

Γιατι, αν προσπερασουμε την οποια εθνικη ευαισθησια υπαρχει λογω γειτονιας και αδελφικων, αν το θελετε, δεσμων, αυριο θα μπορει και ο Θ. να ανοιξει ενα θεμα, στους high end ενισχυτες για παραδειγμα, για τις αθλιες συνθηκες που φτιαχνονται οι ταδε πυκνωτες ή οι δεινα ενισχυτες κλπ. Και δεν θα εχει αδικο...

Παντως εχει γινει μεγαλος σαματας σε κατι απλο.

Η λυση ευκολη για οποιον θελει.

Δεν ξανα αγοραζει την μαρκα αυτη και επισης συντονιζεται με αλλους και κανουν μια επιστολη διαμαρτυριας.

Αν παλι καποιον δεν τον ενοχλει ή το θεωρει μικρο, εξακολουθει και αγοραζει. Απλα ειναι τα πραγματα.

Τελος πιστευω οτι δεν ειναι η καταλληλη κατηγορια για μια τετοια συζητηση και ας με συγχωρησει ο captain.

Γιατι, αν προσπερασουμε την οποια εθνικη ευαισθησια υπαρχει λογω γειτονιας και αδελφικων, αν το θελετε, δεσμων, αυριο θα μπορει και ο Θ. να ανοιξει ενα θεμα, στους high end ενισχυτες για παραδειγμα, για τις αθλιες συνθηκες που φτιαχνονται οι ταδε πυκνωτες ή οι δεινα ενισχυτες κλπ. Και δεν θα εχει αδικο...
Η επιλογη της κατηγοριας (για συζητηση του θεματος:smile:) ηταν δικη μου και οχι του captain,και ακομη πιστευω οτι ειναι η σωστη.Ειναι θεμα που εχει σχεση με μια εταιρεια high-end ηχειων και κατα την αποψη μου μια εταιρεια εκτος απο τα προιοντα της εχει ευθυνη για ολες της τις ενεργειες που ειτε προσθετουν ειτε αφαιρουν απο το image της.
Σε ποια κατηγορια πιστευεις οτι επρεπε να συζητηθει αυτο που συζηταμε για 214 posts τωρα;Εχεις αντιληφθει αλλη συζητηση να αλλαζει κατηγορια μετα απο 214 posts;
Αν ο Θ. οπως λες εγγραψει οποιο θεμα θελει,κι αν ειναι τοσης σημασιας οπως αναφερεις,κακο θα ηταν να εγγραφει στην κατηγορια που φυσιολογικα ανηκουν τα προιοντα μιας εταιρειας οπως αυτην που σκιαγραφεις;Εγγραψετε το θεμα εσεις και θα δειτε τις αντιδρασεις των φιλων εδω.

Έχουμε κανένα νέο από την νομική υπηρεσία της Κύπρου ή για το κείμενο διαμαρτυρίας προς την ATC?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απλα την αποψη σας παρακαλω

Ξαναγυρίσαμε στη Γαλλική Επανάσταση?
Εκεί αρθρώθηκε η συγκεκριμένη επευφημία γαι πρώτη φορά...

Μα ήταν η αρχή (μετά την επανάσταση των ΗΠΑ) της δημιουργίας "εθνικών" κρατών.
Μέχρι τότε υπήρχαν αυτοκρατορίες.