Από 10-12-2010 , Έκπτωση -20% στα Carrefour...!!!

Ναι θέλει την κάρτα αλλά νομίζω οτι έτσι και αλλιώς μπορείς να βγάλεις επι τόπου μια.
Πάντως εγώ τσίμπησα ένα xbox 360 - 250Gb + Kinekt σε αντικατάσταση του παλιού μου που τα έφτυσε πριν κάνα 2 μηνο , με αρχική τιμή 359 το πήρα μόνο 287,20 και σε 12 άτοκες !!!! Φ Ο Β Ε Ρ Ο !!!!!

όντως πολύ καλη τιμή

Απάντηση: Re: Από 10-12-2010 , Έκπτωση -20% στα Carrefour...!!!

για δείτε λίγο εδώ γιατί νομίζω οτι για να ισχύει το 20% πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένη καρτούλα club
τρέχα γύρευε !!

http://www.carrefour.gr/dayoffer.aspx?a_id=184

Carrefour Αλίμου, Wii κόκκινο επετειακό Super Mario, από 199 ευρώ με 20% original έκπτωση στα 159,20 ευρώ (με την κάρτα Club Carrefour, την οποία έβγαλα επιτόπου σε δύο λεπτά μόνο).

και παλι ειναι καλυτερη τιμη. 319 το ενα, 287 το αλλο.
Αν λες για την προηγούμενη κονσόλα μου εννοώ το xbox 360 20Gb του 2005 τέτοια εποχή που τότε έκανε 400 ευρώ , έτσι για να δείτε την διαφορά.

Είχε και games με έκπτωση, ειδικα της ΕΑ είχαν επιπλέον έκπτωση και πήρα το Fifa 11 και το Medal Of Honor με 31 ευρώ έκαστο! (είχε και άλλα της ΕΑ στα 31 ευρώ)

btw η κάρτα Carrefour βγαίνει σε 2 λεπτά ...
Επίσης για οτιδήποτε πάνω από 150 ευρώ βάζεις μέχρι 12 άτοκες!

Ναι θέλει την κάρτα αλλά νομίζω οτι έτσι και αλλιώς μπορείς να βγάλεις επι τόπου μια.
Πάντως εγώ τσίμπησα ένα xbox 360 - 250Gb + Kinekt σε αντικατάσταση του παλιού μου που τα έφτυσε πριν κάνα 2 μηνο , με αρχική τιμή 359 το πήρα μόνο 287,20 και σε 12 άτοκες !!!! Φ Ο Β Ε Ρ Ο !!!!!

καλορίζικο!!!! Πόσο εύκολα χακάρεται αυτό;

καλορίζικο!!!! Πόσο εύκολα χακάρεται αυτό;
Να σου πω , έχω μεγαλώσει αρκετά και πλέον δεν ασχολούμαι με το άθλημα , να φανταστείς οτι ούτε το αρχικό χβοχ 360 είχα "σπάσει" .
Είναι αυτό που λένε οι αγγλοσάξωνες " i'm getting too old for that shit !!!" άλλωστε στο amazon βρίσκω πάντα τρομερές προσφορές σε παιχνίδια.

359 ευρώ στο Κωτσόβολο PS3 + Grant turismo 5 +2 παιχνίδια + τιμονιέρα!

Last edited by a moderator:

359 ευρώ στο Κωτσόβολο PS3 + Grant turismo 5 +2 παιχνίδια + τιμονιέρα!

Αυτή η προσφορά δεν υπάρχει....

Μόλις γύρισα από Κωτσόβολο. Υπάρχει μία παρόμοια αλλά όχι με grant turismo 5 μέσα.