Από 5.1 σε 7.1 ηχεία αξίζει?

Αργύρη να ρωτήσω κάτι εσένα μπρε νόμιζα ότι για να έχω μηχάνημα με THX πρέπει να έχω και dvd και τα ηχεία του με το THX σωστά? Ξέρεις εκείνο το THX που κάνει ΒΟΥΥΥΥ ΟΥΥΥΥ όταν αρχίζει το έργο σωστά?

Αργύρη να ρωτήσω κάτι εσένα μπρε νόμιζα ότι για να έχω μηχάνημα με THX πρέπει να έχω και dvd και τα ηχεία του με το THX σωστά? Ξέρεις εκείνο το THX που κάνει ΒΟΥΥΥΥ ΟΥΥΥΥ όταν αρχίζει το έργο σωστά?

Γιατί αλλιώς...

http://www.youtube.com/watch?v=W9ijJDd3B1A&feature=related

:flipout::flipout::flipout:

Last edited:
Καλημέρα σας.Βρε παιδιά argi-pleo και όποιος άλλος θέλει..χαχαχα για ρίξτε καμιά ιδέα για 2 ηχεία που θέλω back surround να τα ταιριάξω με τα tannoy sencys dc 1&2 dcc που έχω.Έχω μπλοκάρει..από την μία έχουν καταργηθεί,και από την άλλη δεν βρίσκω πουθενά,κανένα ξεχασμένο να πάρω.Τι τον ήθελα τον AV που έχει επιπλέον εξόδους για back surround ηχεία?...:rifle:

Θέλεις λοιπόν κάτι που να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το Dual Concentric.
Δηλαδή κάτι που να μην αλλάζει τα πρίμα ως προς την απόσταση ακρόασης και να ξεκινάνε από το ίδιο σημείο όπως το υπόλοιπο φάσμα.

Χμμμ... σε Dual Concentric σε βλέπω να καταλήγεις πάλι... :chinscratch:

Μιας και η πληροφορια των πισω δεν ειναι συνοχομενη και συνηθως δεν ειναι ιδια με την πληροφορια των μπροστα οτι και να βαλεις δουλεια θα κανεις.
Αν την ψαχνεις τοσο πολυ για ψυχολογικους λογους ψαξε σε δευτερο χερι.

Σωστο αλλα ποιος ακουει ετσι 2καναλο? Βαβουριοαζει πολυ το πραμα , σε μουσικη 2καναλο-τελος-.

Επειδή παιδιά δεν τα πολυκαταλαβαίνω όλα αυτά που λέτε τα τεχνικά,σαν τον πάτερ ποιο πάνω...χαχαχα μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε καμιά μάρκα κανένα μοντέλο,η δεν επιτρέπεται από το φόρουμ?Συγνώμη αν σας κουράζω και σας ευχαριστώ πολύ.
Υ.Γ.Π.χ. ένας κύριος σε κατάστημα που τηλεφώνησα για τα tannoy αν έχει μου πρότεινε τα klipsch rs 10.

Σωστο αλλα ποιος ακουει ετσι 2καναλο? Βαβουριοαζει πολυ το πραμα , σε μουσικη 2καναλο-τελος-.

Σε party. Παίζουν κάτι τσάμικα, όλα τα λεφτά λέμε... :flipout:

Επειδή παιδιά δεν τα πολυκαταλαβαίνω όλα αυτά που λέτε τα τεχνικά,σαν τον πάτερ ποιο πάνω...χαχαχα μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε καμιά μάρκα κανένα μοντέλο,η δεν επιτρέπεται από το φόρουμ?Συγνώμη αν σας κουράζω και σας ευχαριστώ πολύ.
Υ.Γ.Π.χ. ένας κύριος σε κατάστημα που τηλεφώνησα για τα tannoy αν έχει μου πρότεινε τα klipsch rs 10.

Τελείως διαφορετικός ήχος σχεδόν το αντίθετο από αυτά που έχεις.

Μια και ξέρεις τι ήχο έχουν τα ηχεία σου προσπάθησε να ακούσεις μερικά ηχεία. Αυτά που θα μοιάζουν στο μαλακό ήχο των Τannoy που έχεις, κερδίζουν.

Καλημέρα.Χωρίς να τα ακούσω,το τονίζω αυτό,μου έχουν προτείνει-έχω δει εγώ από διάφορα μαγαζιά ιντερνετικά,για τα back surround που θέλω δύο μοντέλα της tannoy,που χμ..έτσι και έτσι δένουν οπτικά,εννοώ με τα dc που έχω εγώ.Το ένα είναι το Mercury F1 custom και το άλλο με κόστος που ανεβαίνει φυσικά το Tannoy Revolution DC4.Η άποψη σας παρακαλώ?Ευχαριστώ.

Το Mercury F1 custom είναι με 5ιντσο γούφερ απλό και απλό tweeter, το revolution DC4 τετράιντσο με Dual Concentric και S.Tweeter.

Αν επρόκειτο για ηχεία που θα χρησιμοποιούσες σε κάποιο στερεοφωνικό, θα σου πρότεινα τα F1, αλλά στην περίπτωσή σου καλύτερα τα revolution.

Θέλω και εγώ να το γυρίσω σε 7.1 αλλά δεν υπάρχει δυνατότητα καλωδίωσης των πίσω ηχείων τι λέτε αυτό μπορεί να με καλύψει;

Ευχαριστώ Pleo για την άμεση απάντηση.Έφυγα να τα ακούσω και να τα χτυπήσω..χαχαχα.