απο 720Ρ σε 1080Ρ για μενα αξιζει?

corfu

AVClub Addicted Member
20 October 2006
1,382
ΚΕΡΚΥΡΑ
καλησπερα σας, Αυτην την στιγμη εχω εναν προβολεα Panasonic PT-AE900 720Ρ

η αποσταση προβολης ειναι τα 2.70 μετρα
και η αποσταση θεασης ειναι τα 2.70 με 3 μετρα...

ο προβολεας προβαλει σε αυτην εδω την οθονη http://www.plaisio.gr/product.aspx?p...577&catalog=24

εδω και λιγες μερες διαθετοντας τα απαρετητα χρηματα περιπου 1850 ευρω, σκευτομαι για την αγορα του sony hw10.

Σιγουρα δεν ρωταω ποιος ειναι καλυτερος γενικα γιατι φυσικα γνωριζω την απαντηση. οτι ο sony θα ειναι πολυ καλυτερος.

η ερωτηση μου εμενα ειναι αλλη.... Με βαση τις δικες μου συνθικες προβολης και θεασης, καθως και με την οθονη που εχω αξιζει η αγορα του sony hw10 για εμενα?
Στα δικα μου απειρα ματια θα καταλαβω διαφορα? θα μπορεσω να εκμεταλευτω τις δυνατοτητες του ? η καλυτερα να αναβαλω την αγορα του ισως για κατι καλυτερο που σε εμενα θα φανει περισσοτερο η διαφορα που να δικαιολογει τα 1800 ευρω κλπ...

Σας ευχαρηστω πολυ!

Για μένα, αν είσαι ικανοποιημένος με την εικόνα που έχεις και δεν βλέπεις bluray τότε άσ'το για αργότερα. Μόνο κερδισμένος θα βγεις.

Θα καταλαβεις σιγουρα διαφορα αλλα θα χασεις και 1850ευρω...
Εχω τον αντιστοιχης εποχης και τεχνολογιας epson 600...
Μεχρι να του φαω την λαμπα αλλαγη δεν κανω και το σιγουρο ειναι οτι δεν θα χασω... γιατι οντως οι ματροσκες 720p του εχουν δωσει νεο αερα που ουτε στην αρχη δεν ειχα φανταστει οτι θα ειχα...

Θα συμφωνήσω με τον energy. Μείνε με αυτόν που έχεις και μελλοντικά αν σου καεί η λάμπα τότε το ξανασκέφτεσαι. Απλά παρακολούθησε 720p ταινίες και θα είσαι μια χαρά IMHO.

Ρώτησα και σε άλλα threads και δεν πήρα απάντηση. Από που τις κατεβάζετε τις ματρόσκες;
Μπες εδω και δηλωσε ενδιαφερον γραφοντας το email σου, και οποιος εχει προσκληση διαθεσιμη θα σου στειλει....

Επίσης μπορείς και απο Rapidshare.... Google it ! ;)

Re: Απάντηση: απο 720Ρ σε 1080Ρ για μενα αξιζει?

Θα συμφωνήσω με τον energy. Μείνε με αυτόν που έχεις και μελλοντικά αν σου καεί η λάμπα τότε το ξανασκέφτεσαι. Απλά παρακολούθησε 720p ταινίες και θα είσαι μια χαρά IMHO.

+1

Ειναι καιροι για τετοιου ειδους εξοδα? Εαν θες να αυξησεις την κινηματογραφικη εμπειρια, ειναι πολυυυυ αποτελεσματικο να κοιταξεις και τον ήχο σου.

Ή ακομα και ενα κουτι popcorn - που ειναι και φτηνοτερο.

Μια χαρα ειναι αυτο που εχεις! Μη μασας, ντε και καλα να ξοδευτεις! ειναι μικροβιο - αμα κανεις εινα διαλειμμα μιας εβδομαδας και δεν το σκεφτεσαι σου περναει. Το παθαινω και εγω και θελω να τα αλλαξω ολα, αλλα συνηθως ειναι περιττο...

Πηγαινε τα Χριστουγεννα 2 εβδομαδες διακοπες. Αμα καει η λαμπα και δε βρισκεις αλλη, το συζηταμε! -bye-

λογικα ολα αυτα ... δεν αξζει ακομα και αν τον ποθλησω αυτον που εχω τωρα κανα 500αρικο?, γιατι αργοτερα δεν θα πιανει και τιποτα....
ακομα ειμαι πολυ μπερδενος , πραγματικα δεν ξερω αν αξιζει τοσο πολυ αυτη η διαφορα που θα δω, η εικονα απο τις ματροσκες σε 720Ρ μαρεσει παρα πολυ στα δικα μου ματια, δεν ξερω ποσο καλυτερα θα δειξουν με τον 10αρι....

Η διαφορά σίγουρα θα είναι υπαρκτή, και υπολογίσιμη. Το ερώτημα είναι αν για εσένα θα αξίζει το τίμημα. Κάποιοι δεν έχουν πρόβλημα να πληρώνουν πολλές φορές πολλαπλάσια χρήματα για πολύ μικρότερες διαφορές.

Δηλαδή, είναι καθαρά θέμα "μικροβίου".

Οπότε..

Αν η εικόνα σου "σ'αρέσει πάρα πολύ" τότε εγώ θα σε έλεγα ικανοποιημένο θεατή. Οπότε κάτσε στ'αυγά σου. Και τον σόνυ να πάρεις, θα υπάρχει ο dila πχ που θα είναι ακόμα καλύτερος, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα το συνεχές κυνήγι του καλύτερου από τη στιγμή που έχεις φτάσει ήδη σε ικανοποιητικό επίπεδο, εκτός αν έχεις λεφτά για ξόδεμα, στην οποία περίπτωση όπως είπε και κάποιος άλλος πάρ'τα καλύτερα και πήγαινε διακοπές.