Απο Α656 σε C650.Αξιζει?

TZE28

Established Member
19 December 2009
129
Εχω τη samsung α656 και θελω να παω σε κατι καλυτερο.
Αν να παρω τη 40αρα c656 θα δω μεγαλη διαφορα απο αυτη
που εχω τωρα.
Καλα Χριστουγεννα σε ολους!

Τότε ναι...θα υπάρξει διαφορά.Βέβαια καλύτερα να πήγαινες στην 46C650...

Ευχαριστω παιδια.Το κακο ειναι οτι δε βγαζει 42" η Σαμσουνγκ.Θα το
ψαξω λιγο και με την LG 8500.

Ευχαριστω παιδια.Το κακο ειναι οτι δε βγαζει 42" η Σαμσουνγκ.Θα το
ψαξω λιγο και με την LG 8500.

Έχει να κάνει με το ότι τα πανελ της Samsung δεν βγαίνουν σε 42''.Αυτό είναι πολύ καλό... ιδιαίτερα στα s-pva (Η 40'' A656 είχε s-pva panel πχ).

Απο τη μια δεν θελω να φυγω απο Σαμσουνγκ απο την αλλη 37 σς 40
δεν μου φαινεται και μεγαλη διαφορα εθελα να παω σε 42 οι 46 ειναι πολυ.Δε θα χωραει στο συνθετο.Δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο lcd.
Ειχα πριν τη 32r86b την εβαλα διπλα στη 14αρα sony crt ,για να δω
τι γινεται και να ρυθμισω τη 32αρα.Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι κατεβαζοντας το backlight στο 7απο τα 10 η lcd μπροστα στη 14αρα
φαινοταν σα σβηστη.Στη 14αρα το λευκο φεγγοβαλει.
Ετσι πηγα ενα κλικ παραπανω πηγα στη 656 και εκανα το ιδιο.
Εδω σαφως τα πραγματα φαινονται καλυτερα γενικα.Αλλα παλι σε σχεση με το λευκο της crt παλι κατι δεν μου αρεσει.Γιαυτο λεω να κανω ενα βημα προς τα πανω ακομα.Εχω δυο αποριες.

1.Εχει καμμια βαση αυτο που εκανα με το να βαλω τισ τιβι διπλα -διπλα

2.Η C650 σε σχεση με τις κορυφαιες crt που βρισκεται περιπου

Καταλαβα!.Δηλάδη οτι και να παρω σε lcd φως δε βλεπω.
Τις πλασμα τις φοβαμαι λιγο ειναι λιγο μπελας θελουν προσοχη.
Απλα πιστευα οτι με μια c650 αντε c750 θα ημουνα ενταξει.
Πιστευα οτι μια καλη lcd ξεπερναει τις κορυφαιες crt..Π.χ.τη Philips 9416 ας πουμε.Τελος παντων εχετε κατι να προτεινετε μεχρι τα 1000
ε (σε πλασμα) να το ψαξω?

Στο forum εχουμε πανω απο 1,000 μελη με πλασμα. Μαλιστα τα τελευταια χρονια αυξανεται ο αριθμος κατοχων καθως οι τιμες ειναι "χωμα" και παιρνει καποιος πολυ καλυτερη τηλεοραση για τα λεφτα που δινει.

Κοιταξε Panasonic S20 , G20 σε 42-46" (η μονη εταιρεια που βγαζει πλασμα fullHD στα μεγεθη αυτα) και σε 50"την LG 50PK550.

Ενταξει θα ψαξω αυτες τις panasonic.Γιατι ομως δε βγαζουν full hd
στις μικρες διαστασεις. θεωρουν οτι δεν φινεται διαφορα μεταξυ 720p και full hd σε αυτες τις διαστασεις?

Ειναι πολυ δυσκολο να χωρεσουν τοσα pixel σε 42" και μονο η Panasonic που δινει εμφαση στις πλασμα ηταν διατεθειμενη να ξοδεψει τεραστια ποσα σε ερευνα και αναπτυξη ωστε να φτιαξει τετοιες πλασμα.

Βεβαια και αυτο που λες οτι δεν φαινεται η διαφορα εχεις δικιο για καποια αποσταση θεασης και πανω.

Αυτη G20 φαινεται να τα εχει ολα λιγο που εριξα μια ματια.Αλλα ακριβη
Η c650 ειναι πολυ φθηνοτερη. Υποτιθεται οτι ειναι και φθηνες.Τοσο μεγαλη διαφορα εχουν στην εικονα?Ευχαριστω παντως και παλι.Θα μελετησω το αντιστοιχο θεμα λεπτομερως..

παντως, απο την 37Α656 θα δεις αρκετη διαφορα και με την 40C650 γιατι η 37αρα ειναι η μονη της σειρας Α6 που ειχε ματ οθονη. Αν ειχες την 40Α656 θα σου ελεγα μη το κανεις αλλα τωρα πιστευω ειναι μια αισθητη ανβαθμιση σε συνδιασμο με το ultra clear panel (εκτος αν εχεις θεμα με το φωτισμο στο δωματιο).

Σε μεγεθος οντως ειναι ελαχιστη η διαφορα...αν ειναι δες μηπως σε παιρνει και για 46C650, και αν εχεις θεμα με το φωτισμο ή τελοσπαντων σου αρεσει η ΜΑΤ οθονη τοτε κοιτα σε 46C5 για να ερθεις και στα λεφτα σου.

Οι plasma βεβαια παντα προτιμονται αν δεν εχεις προβλημα με τη χρηση (πχ υπολογιστης πολλες ωρες)

Γιατι δεν καθεσαι με την τηλεοραση σου και ψαχνεσαι; μια χαρα ειναι η 656... την εχω 3 χρονια τωρα στο σαλονι και ειμαι πολυ ευχαριστημενος...

Μου φαινεται πλεον πολυ μικρη.O αλλος λογος ειναι η αεναη αναζητηση για το καλυτερο.Οπως εγραψα στα πρωτα μηνυματα προσπαθω να προσεγγισω οαο μπορω την εικονα μιας crt.

Αυτη G20 φαινεται να τα εχει ολα λιγο που εριξα μια ματια.Αλλα ακριβη
Η c650 ειναι πολυ φθηνοτερη. Υποτιθεται οτι ειναι και φθηνες.Τοσο μεγαλη διαφορα εχουν στην εικονα?Ευχαριστω παντως και παλι.Θα μελετησω το αντιστοιχο θεμα λεπτομερως..

Εχω την G20 και εχω δεί πολλές ταινίες στην Β650 (2009) Διαφορά σίγουρα υπάρχει ειδικά στην κίνηση , σκοτεινές σκηνές και λεπτομέρεια Αν σου αρέσει η κινηματογραφική αίσθηση αξίζει την διαφορά

Μου φαινεται πλεον πολυ μικρη.O αλλος λογος ειναι η αεναη αναζητηση για το καλυτερο.Οπως εγραψα στα πρωτα μηνυματα προσπαθω να προσεγγισω οαο μπορω την εικονα μιας crt.

Mονο με πλασμα μπορει να γινει αυτο κατα την γνωμη μου.