AΠΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΟΛΕΣ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ!!!

Απάντηση: Re: AΠΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΟΛΕΣ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ!!!

Το φιάσκο με τις PX70 έχει κανείς καμμία υποψία για το πως προέκυψε; :D :D :D

Κάποιος 'γάτος' έχει μάθει γιατί δημιουργήθηκε το πρόβλημα, είναι καλύτερα όμως να το πει αυτός...δεν δύναμαι να 'καπηλευτώ' πληροφορίες άλλων...-bye-

Re: Απάντηση: Re: AΠΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΟΛΕΣ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ!!!

Κάποιος 'γάτος' έχει μάθει γιατί δημιουργήθηκε το πρόβλημα, είναι καλύτερα όμως να το πει αυτός...δεν δύναμαι να 'καπηλευτώ' πληροφορίες άλλων...-bye-

Μα πού είναι αυτός ο "γάτος" επιτέλους; :flipout:

Aν έχεις κάποια πληροφορία εκ των έσω, έχεις το ελεύθερο Χρήστο... :p

Αν πάλι έχεις κάποια εικασία, θα ήθελα να ακούσω την άποψη σου ως ειδικού πιεξολόγου... -bye-

(Έχουμε και ένα θεματάκι με καμμένα pixel στο νήμα για τη νέα εγγύηση της LG. Λες να οργανώσουμε καμμιά ψηφοφορία; )

Πάντως ένα search στην κατηγορία των βλαβών/επισκευών βγάζει (αριθμός νημάτων):
  1. Samsung: 74
  2. Sony: 67
  3. Philips: 57
  4. Panasonic: 22
  5. Toshiba: 21
  6. Pioneer: 16
  7. Lg: Μάλλον πολύ μικρό όνομα για αναζήτηση...

Δεν ξέρω αν έχει κάποια αξία αυτό. Πάντως, και εγώ νομίζω ότι έχουμε τα λιγότερα θέματα με τις σόνυ, τουλάχιστον στο φόρουμ...

Σαφώς και δεν έχει αξία διότι πρέπει να έχει γίνει αναγωγή των αριθμών στο πλήθος των χρηστών.
Δηλαδή το ότι παρουσιάστηκαν 74 προβλήματα σε κατόχους Samsung δεν λέει τίποτα... Αν όλοι οι κάτοχοι είναι π.χ. 100 και από αυτούς οι 74 είχαν πρόβλημα είναι διαφορετικό από το να είναι 10,000 οι κάτοχοι και να βρεθούν 74 με πρόβλημα.
Επίσης δεν γράφουν όλοι όσοι έχουν κάποιο πρόβλημα. Κάποιος το επισκευάζει και δεν γράφει κουβέντα γι αυτό στο forum.