Από conn-x σε forthnet

Kαι εγω στο ευχομαι, αρκει να μην σου χρειαστει τεχνικη υποστηρηξη...

Εγώ που είμαι έτοιμος να κάνω την αντίθετη διαδρομή ??????:D

Όλα λαχείο είναι τελικά....

Έκανα το μεγάλο βήμα.

Μετά από πολλά χρόνια στον (Π)ΟΤΕ έκανα την αίτηση για adsl economy.

Τέλος το πάγιο του ΟΤΕ.

Ελπίζω να μου βγει σε καλό.

Θα σας κρατάω ενήμερους. -bye-

Δικηγόρους έχετε στην οικογένεια για να σε εξυπηρετήσουν χωρίς έξοδα όταν τους χρειαστείς?

Εγω την εκανα περυσι τον Μαρτη. Πολυ καλη η τεχνικη υποστηρηξη.
Πριν ενα μηνα απο οτε σε hol....
(τεχνικη υποστηρηξη πολυ καλη, αρκει να μην την θες αμεσα... :D )

Re: Απάντηση: Από conn-x σε forthnet

Δικηγόρους έχετε στην οικογένεια για να σε εξυπηρετήσουν χωρίς έξοδα όταν τους χρειαστείς?

Τι εννοεις ?

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=40491

Διαβάστε όλο το τόπικ, από τα μέσα της δεύτερης σελίδας και μετά...

το ζουμί όμως είναι στην τρίτη σελίδα -bye-

Ευχαριστω. Το διαβασα.
Ευτυχως (αχρειαστη να' ναι), εχουμε δικηγορο στην οικογενεια -bye-
Κανα χρονο τωρα που εχω κοψει την φορθνετ, δεν εχει ερθει τιποτε παντως

Ευχαριστω. Το διαβασα.
Ευτυχως (αχρειαστη να' ναι), εχουμε δικηγορο στην οικογενεια -bye-
Κανα χρονο τωρα που εχω κοψει την φορθνετ, δεν εχει ερθει τιποτε παντως

Και ο συγκεκριμένος σου κοστίζει Πολύ ακριβά !!!!!!! :D-bye-

Μετάβαση από ΟΤΕ conn-x 2Mbit σε Forthnet στα τέλη Σεπτέμβρη (με αίτηση αρχές Ιούνη)...

Μέχρι στιγμής όλα καλά, η σταθερότητα του ΟΤΕ απουσιάζει βέβαια (μία-δυο διακοπές τον μήνα τις έχουμε), αλλά σε γενικές γραμμές δεν έχω παράπονο. Τον πρώτο μήνα το router κλείδωνε στα 23.999 (!), μετά σε πιο "φυσιολογικά" νούμερα (πάντα πάνω από 20.000 πάντως), ταχύτητες όμως που ποτέ δεν ανταποκρίθηκαν στην πραγματικότητα, η οποία κυμαίνεται στα 3-4Mbit. Πάραυτα, πληρώνω λιγότερα από πριν και έχω μεγαλύτερη ταχύτητα και δωρεάν χρόνο ομιλίας στο τηλέφωνο...

edit: (Να πάρει, σαν διαφήμιση της δεκαετίας του '80 ακούγομαι... :flipout: :flipout: )

lykman:
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=116952

αυτοί τα παίρνανε, αλλά τους πιάσανε!

χαχα!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν! Λογιστής με cayenne και με rolex, κανένας δεν είχε πάρει χαμπάρι?

τσκ τσκ τσκ....

Βασικά πέραν της πλάκας ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αλήθεια είναι ότι το κάνω με μισή καρδιά, αλλά το δοκιμάζω στο σπίτι γιατί με τη δουλειά μου δε κάνω πειράματα.

Καλός χρυσός ο ΟΤΕς, αλλά δε μπορώ εν έτει 2010 να πληρώνω 71 ευρώ το δίμηνο για πάγιο τηλεφώνου και 2mbit ιντερνετ.
Αισθάνομαι ότι μου πιάνουν τον κώλο.
Και δε μου αρέσει
Είχα πει στον εαυτό μου ότι με το πρώτο ιδιόκτητο δίκτυο που θα έρθει στο σπίτι...."έχω φύγει".
Κι έτσι κι έκανα.

Δε ξέρω πως θα μου βγει, αλλά έχω καλές ενδείξεις. Ο ξάδερφος στο διπλανό διαμέρισμα κατεβάζει απο παντού (εσω-εξωτερικό) με 1-1.2mb/s, νούμερο ικανοποιητικότατο.

Όπως και να'χει πάντως, έχω καλό δικηγόρο φιλαράκι ο οποίος με ξελάσπωσε ουκ ολίγες φορές!
(Μόνο τηλέφωνο που τον βάζω να πάρει γίνεται το 80% της δουλειάς!)

Το "ταξίδι" σου το έκανα πέρσι τον Μάιο και ακριβώς ένα μήνα μετά την αίτηση, όπως μου είχαν πει, έγινε η σύνδεση. Δεν είναι σταθεροί πάντα όσο ο ΟΤΕ και η πρώτη φορά που τους πήρα τηλέφωνο ήταν το Σάββατο όπου δεν είχα σύνδεση καθόλου, την Κυριακή το μεσημέρι έφτιαξε ευτυχώς. Ταχύτητες συνήθως στα 2,5 Mbps με εξαίρεση σήμερα όπου κάτι έχει πάθει και τρέχει με 4,5!!!!!!!!!!!!

Αν δείτε πάντως (και εδώ, και ειδικά στο άλλο), ταχύτητες κλπ θέματα σύνδεσης δεν αναφέρω καθόλου, γιατί τα θεωρώ πολύ δευτερεύοντα μπροστά στην όλη ταλαιπωρία που τράβηξα! Και αν δείτε στο άλλο θέμα, συνφορουμίστες που δεν είχαν κρατήσει τα χαρτιά των λογαριασμών όπως είχα κάνει εγώ, (ξανα)πληρώσαν! Για εμένα αυτές οι απατεωνιές είναι πολύ χειρότερες από το αν συνδέομαι π.χ. στα 13 ενώ "έπρεπε" να συνδέομαι στα 15... Καταλαβαίνεται πιστεύω τι εννοώ.

Αν δείτε πάντως (και εδώ, και ειδικά στο άλλο), ταχύτητες κλπ θέματα σύνδεσης δεν αναφέρω καθόλου, γιατί τα θεωρώ πολύ δευτερεύοντα μπροστά στην όλη ταλαιπωρία που τράβηξα! Και αν δείτε στο άλλο θέμα, συνφορουμίστες που δεν είχαν κρατήσει τα χαρτιά των λογαριασμών όπως είχα κάνει εγώ, (ξανα)πληρώσαν! Για εμένα αυτές οι απατεωνιές είναι πολύ χειρότερες από το αν συνδέομαι π.χ. στα 13 ενώ "έπρεπε" να συνδέομαι στα 15... Καταλαβαίνεται πιστεύω τι εννοώ.

Καταλαβαίνω απολύτως τι λες και δε θα ήθελα να έρθω ποτέ στη θέση σου!

Εγώ τελικά κατάλαβα ότι είναι καθαρά (αν και δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο) θέμα τύχης.