Από conn-x σε forthnet

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,475
BVR (Beyond Visual Range)
Re: Απάντηση: Από conn-x σε forthnet

ΟΤΕ και ξερο χωμι...

Καλυτερα να πληρωνω κατι παραπανω αλλα να εχω το κεφαλι μου ησυχο...-bye-

Ntinos P

AVClub Fanatic
26 June 2006
22,938
Re: Απάντηση: Από conn-x σε forthnet

ΟΤΕ και ξερο χωμι...

Καλυτερα να πληρωνω κατι παραπανω αλλα να εχω το κεφαλι μου ησυχο...-bye-

Λαχειο και τιποτε αλλο δεν ειναι η συνδεση που εχουμε. Εχει να κανει με την περιοχη που βρισκομαστε

zavara

Senior Member
1 May 2007
660
Mόλις σήμερα έκανα τη σύνδεση απο 2 σε 8 Mbps στον ΟΤΕ με τις απεριόριστες αστικές και υπεραστικές στα 43,90.Μετά από ένα απίστευτο μπλέξιμο με τη HOL δεν τολμάω να κάνω κάτι εκτός ΟΤΕ.Είναι σίγουρα πιο ακριβά αλλά πάει "τρένο"....

geodengr

AVClub Addicted Member
Πορεύομαι με Forthnet εδώ και δυόμισυ χρόνια και είχα πρόβλημα μόνο μια φορά για ένα τριήμερο χωρίς τηλ. και φυσικά χωρίς internet. Αποδείχτηκε οτι έφταιγε ο Π-ΟΤΕ λόγω "έργων" στην περιοχή μου.... Ακολούθησαν τα πρόστιμα που πλήρωσε λόγω των γνωστών "σαμποτάζ" που έκανε στις εταιρίες που υπενοικίαζε τις γραμμές του!!!
Δεν είχα ποτέ παράπονο ούτε απ' τις υπηρεσίες, ούτε απ' την ταχύτητα, ούτε απ' την εξυπηρέτηση, ούτε απ' τις χρεώσεις και τα τιμολόγια του Forthnet και παρακαλώ να μην ληφθεί ως διαφήμηση της εν λόγω εταιρίας, της οποίας σαφώς και δεν είμαι υπάλληλος!
Τελευταία μάλιστα που άλλαξα το απαρχαιωμένο D Link Router μου με ένα πάμφθηνο πλήν όμως σύγχρονο Router της TP-LINK, απλαμβάνω ταχύτητες κατεβάσματος 1,1Mbps "καρφί", παρ' όλα τα 4,5 χιλιόμετρα απόστασης της θέσης μου απ' το dslam!!!!!
Μπράβο τους και πάντα έτσι!!!!!!

Φιλικά
Γιώργος.

Larry

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
21,633
Mόλις σήμερα έκανα τη σύνδεση απο 2 σε 8 Mbps στον ΟΤΕ με τις απεριόριστες αστικές και υπεραστικές στα 43,90.Μετά από ένα απίστευτο μπλέξιμο με τη HOL δεν τολμάω να κάνω κάτι εκτός ΟΤΕ.Είναι σίγουρα πιο ακριβά αλλά πάει "τρένο"....

ISDN ή pstn?

Last edited:

petronik

Μέλος Σωματείου
18 June 2006
18,707
Θεσσαλονικη
Περιπου 6 μηνες στην ιδια διαδρομη με σενα Στεργιο.Απο αυτους τους μηνες 3 μερες χωρις τηλ και internet και προχθες 1 μερα παλι τα ιδια.Απο τεχνικη υποστηριξη ,μετριοτατη,μεχρι και που επεσα σε αγεναστατο υπαλληλο.Ταχυτητα συνηθως γυρω στα 8-10,υπαρχουν βεβαια και μερες που σερνεται αλλα ειναι λιγες.Αν το κοστολογιο του ΟΤΕ ηταν λογικο,δεν θα το συζητουσα

22 June 2006
35,222
NEO HRAKLEIO
Εχω κι εγω παραπονα με HOL kai το σκεφτομαι να παω σε ΟΤΕ (ιντερνετ , γιατι σταθερο εχω ακομη ΟΤΕ).ϴΕχω πολυ μικρες ταχυτητες , γυρω στα 4mbit, ( απο τα "mexri 24 που πληρωνω) , γιατι απ οτι μου ειπε καποιος τεχνικος του ΟΤΕ , εχω μεγαλο attenuation kai sn noise ratio.
Αν αλλαξω λοιπον παροχο, υπαρχει περιπτωση να δω μεγαλυτερες ταχυτητες ή αδικος κοπος ?

SHERPA

Supreme Member
18 June 2006
3,620
Βέροια
CYTA.
Μέχρι στιγμής αξιόπιστη και με ευγενέστατους και αποτελεσματικούς υπαλλήλους.

Πρόσφατα είχα ΟΤΕ και με τάραξε στην αποσύνδεση...
Βέβαια ζω σε βουνό και κάπως δικαιολογείται.
Είχα γεμίσει και το σπίτι με φιλτράκια... για να έχω τηλέφωνο.
Και όλο έβγαζα τηλέφωνα... για ναχω ίντερνετ...

Τώρα μ' αυτούς έριξα στο ρούτερ τους το κεντρικό καλώδιο του σπιτιού (οτε) και από κει φεύγουν χωρίς φιλτράκια όλες οι γραμμές των τηλεφώνων (5 τηλ, ζωή να 'χουνε).
Και όλα δουλέυουνε τζετ.
Από χρεώσεις τσαμπαντάν σε σχέση με τα στανταρ 128 έουρα του οτέ κάθε δίμηνο.
400 ευρά τους έδωσα σε 6 μήνες...
Ούστ!

Ntinos P

AVClub Fanatic
26 June 2006
22,938
Εχω κι εγω παραπονα με HOL kai το σκεφτομαι να παω σε ΟΤΕ (ιντερνετ , γιατι σταθερο εχω ακομη ΟΤΕ).ϴΕχω πολυ μικρες ταχυτητες , γυρω στα 4mbit, ( απο τα "mexri 24 που πληρωνω) , γιατι απ οτι μου ειπε καποιος τεχνικος του ΟΤΕ , εχω μεγαλο attenuation kai sn noise ratio.
Αν αλλαξω λοιπον παροχο, υπαρχει περιπτωση να δω μεγαλυτερες ταχυτητες ή αδικος κοπος ?

Aυτο δεν αλλαζει, δεδομενου οτι η αποσταση σου ειναι συγκεκριμενη απο το dslam (που ειναι σε καθε περιπτωση του οτε).

Οποτε, δεν θα δεις μεγαλυτερη ταχυτητα

22 June 2006
35,222
NEO HRAKLEIO
Mε καποιο online speed calculator ομως , με attenuation 39 που εχω kai 9 sn noise ratio, μου εβγαλε οτι μπορω να συγχρονισω με 8 Mbit περιπου... κι εγω συγχρονιζω μονο με 4,8 ... ayto γιατι γινεται ?
Μηπως φταειει το Modem (fritz 7140 annex A) ?

17 June 2006
25,115
Αθήνα
Εγώ πάντως από HOL σε ΟΤΕ που έκανα μετάβαση πέρσι, τον ίδιο συγχρονισμό πάνω-κάτω έπιασα, ίσως κανά μισό Mbit παραπάνω με τον ΟΤΕ. Το θέμα είναι (που γι αυτό καιγόμουν) ότι στο downloading απέκτησα επιτέλους σταθερότητα 1.1-1.2 Mbps ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ. Υπογραμίζω το ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ. Κολλημένη η ταχύτητα. Τα ίδια modem, τα ίδια software. Αυτό κέρδισα.

Και η HOL ήταν έτσι, αλλά παλιά. Από το καλοκαίρι του 2008 χάλασε. Ισως γέμισαν τα dslam της περιοχής μου.

22 June 2006
35,222
NEO HRAKLEIO
Εγω δεν εχω προβλημα με ανεβοκατεβασματα...
Αν ειχα τετοιες ταχυτητες Τασο , ουτε που θα μ ενοιαζε, αλλα οχι και 0.45 Μbps !!!
Γι αυτο ρωταω ...

17 June 2006
25,115
Αθήνα
Απάντηση: Re: Από conn-x σε forthnet

Εγω δεν εχω προβλημα με ανεβοκατεβασματα...
Αν ειχα τετοιες ταχυτητες Τασο , ουτε που θα μ ενοιαζε, αλλα οχι και 0.45 Μbps !!!
Γι αυτο ρωταω ...

μα τόσα χρόνια ούτε εγώ είχα. Από το προπερσινο καλοκαίρι άρχισαν τα ανεβοκατεβάσματα. Μετά βέβαια από πολλά tickets που με έγραψαν με την κλασσική απάντηση "δεν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα στην γραμμή σας" ε, τους έγραψα κι εγώ.

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961
Μετά από 3 χρόνια στη Forthnet ήρθε η ώρα της επιστροφής στον οτε...

Ξεκινήσαμε καλά με τη Forthnet αλλά από 8 που έτρεχε η γραμμή σταδιακά κατάφεραν να με φτάσουν στα 4,5...
Απάντηση όπως και τηλέφωνο από το τεχνικό τμήμα δεν πήρα ποτέ, πρέπει να τους έχω στείλει πάνω από 5 mail και έχω κάνει και καμιά 10αριά τηλέφωνα με αποτέλεσμα να τους στείλω να κάνουν παρέα στον Μαυρογιαλούρο !!:D

GEORGE.B

Senior Member
26 May 2008
692
ΑΘΗΝΑ
Όσο ο κάθε πάροχοs είχε λίγουs πελάτεs η κατάσταση ήταν ελεγχόμενη...

Τώρα,βράστα.Όπου και να πάs τα ίδια είναι.

Πάντα υπάρχουν και εξερέσειs βέβαια,αλλά είναι ελάχιστεs...