Ευχαριστώ ΘΕΡΜΑ για τις απαντήσεις σας. Αγόρασα κάποια καλώδια, προσπάθησα να κανω τις συνδέσεις και να κανω το setup στον ενισχυτή μου όμως ΤΙΠΟΤΑ. Αξίζει να σας πω ότι δεν ξέρω Αγγλικά….. Έφερα ένα τεχνικό (τηλεοράσεων) για να κανω τις συνδέσεις κλπ….αλλά ΤΙΠΟΤΑ το ουσιώδες μου πήρε και 25Ε και έφυγε….. κάθισα μόνος 2 μέρες να τα φτιάξω, αλλά άκρη δεν βρήκα και κυριολεκτικά πόνεσε το κεφάλι μου…. (ο γιος μου έιναι 14 χρονών, ξέρει αγγλικά αλλά έιναι μικρός και δεν τα καταφέρει από αυτά…)
Επειδή όπως καταλαβαίνω δεν πρόκειται να βρω άκρη….ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΣΑΣ όποιος μπορεί να έρθει στο σπίτι μου κάποιο Σαβ/κο (μένω Χαλκίδα κάπου στο κέντρο της)να τα φτιάξουμε και φυσικά κερνάω καφέ, και φαγητό. Κάντε το σαν μια μικρή εκδρομή, σαν μια απόδραση από την τσιμεντούπολη…..
Επαναλαμβάνω φαγητό καφές κλπ δικά μου, εσείς κάποιες άλλες γνώσεις για να τα συνδέσουμε….
Πάντα φιλικά από την όμορφη Χαλκίδα…..
Επειδή όπως καταλαβαίνω δεν πρόκειται να βρω άκρη….ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΣΑΣ όποιος μπορεί να έρθει στο σπίτι μου κάποιο Σαβ/κο (μένω Χαλκίδα κάπου στο κέντρο της)να τα φτιάξουμε και φυσικά κερνάω καφέ, και φαγητό. Κάντε το σαν μια μικρή εκδρομή, σαν μια απόδραση από την τσιμεντούπολη…..
Επαναλαμβάνω φαγητό καφές κλπ δικά μου, εσείς κάποιες άλλες γνώσεις για να τα συνδέσουμε….
Πάντα φιλικά από την όμορφη Χαλκίδα…..