Αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα και θα ήθελα αν ξέρετε την βοήθειά σας.
Προσπαθώ να συνδέσω μια τηλεόραση Panasonic TX-L32S20 TV LCD 32" με υπολογιστή,μέσω κάρτας γραφικών.
Έχω μια ATI RADEON HD 2900 PRO η οποία υποστηρίζει με τον ειδικό αντάπτορα που έχει DVI σε HDMI με ήχο.
Αγόρασα λοιπόν ένα καλώδιο HDMI 15 μέτρα και το σύνδεσα στην τηλεόραση.
Η μέγιστη ανάλυση που έχω για την τηλεόραση είναι όπως είναι φυσιολογικό 1920 Χ 1080 στα 60ΗΖ
και στο monitor που έχω ένα 19''1280 Χ 1024 στα 60ΗΖ.
Στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών έβαλα extend monitor την τηλεόραση και ο μόνος τρόπος που μπορούσα να δώ άνετα ταινία και να ακούσω μουσική είναι όταν άλλαξα τα HZ απο 60 σε 24.
Για παιχνίδια δεν το συζητώ κάν...Διακοπές στον ήχο και στην εικόνα μια μάσκα γύρω-γύρω από το μαύρο...
Από ότι κατάλαβα τελικά και διορθώστε με αν κάνω λάθος,πρέπει να είναι πολλά τα μέτρα του καλωδίου,γιατί δεν είναι κανένα καλό ακριβό ενισχυμένο.
Το θέμα είναι αν μπορώ τελικά να κάνω κάτι ή όχι...
Μια λύση που έψαξα είναι HDMI REPEATER.
http://www.cable-shop.gr/33340.html
Θα κάνω κάτι με αυτό ή υπάρχει κάποια καλύτερη λύση από αυτήν;
Σας ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις.
Προσπαθώ να συνδέσω μια τηλεόραση Panasonic TX-L32S20 TV LCD 32" με υπολογιστή,μέσω κάρτας γραφικών.
Έχω μια ATI RADEON HD 2900 PRO η οποία υποστηρίζει με τον ειδικό αντάπτορα που έχει DVI σε HDMI με ήχο.
Αγόρασα λοιπόν ένα καλώδιο HDMI 15 μέτρα και το σύνδεσα στην τηλεόραση.
Η μέγιστη ανάλυση που έχω για την τηλεόραση είναι όπως είναι φυσιολογικό 1920 Χ 1080 στα 60ΗΖ
και στο monitor που έχω ένα 19''1280 Χ 1024 στα 60ΗΖ.
Στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών έβαλα extend monitor την τηλεόραση και ο μόνος τρόπος που μπορούσα να δώ άνετα ταινία και να ακούσω μουσική είναι όταν άλλαξα τα HZ απο 60 σε 24.
Για παιχνίδια δεν το συζητώ κάν...Διακοπές στον ήχο και στην εικόνα μια μάσκα γύρω-γύρω από το μαύρο...
Από ότι κατάλαβα τελικά και διορθώστε με αν κάνω λάθος,πρέπει να είναι πολλά τα μέτρα του καλωδίου,γιατί δεν είναι κανένα καλό ακριβό ενισχυμένο.
Το θέμα είναι αν μπορώ τελικά να κάνω κάτι ή όχι...
Μια λύση που έψαξα είναι HDMI REPEATER.
http://www.cable-shop.gr/33340.html
Θα κάνω κάτι με αυτό ή υπάρχει κάποια καλύτερη λύση από αυτήν;
Σας ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις.